Whirly Squigz Fidget-spinnere anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 mdr - 5 år | Materiale: 100% BPA-fri silikone | Mærke: Fat Brain Toy Co | Antal: 1 pakke med 3 stk.

"Whirly Squigz Fidget-spinnerne er virkelig robuste og holdbare. De kan tåle den hårdhændede behandling, de mindste oftest kan have overfor deres legetøj. Det er ikke altid der bliver tænkt over at passe gevaldigt på sit legetøj - når nysgerrigheden tager over. Whirly Squigz Fidget-spinnerne er et fantastisk stykke legetøj, der både kan leges med på gulvet - og på alle andre glatte overflader i hjemmet. Vi kan på det varmeste anbefale Whirly Squigz Fidget-spinnerne - som vi glæder os til at have som en fast del af vores hverdag, flere år frem..."

En anmeldelse af Whirly Squigz Fidget-spinnere

Vi er forældre til vores datter, Malina, der er 11 måneder gammel. Malina har et nysgerrigt sind, og elsker nye udfordringer i hverdagen. Vi faldt tilfældig over, Whirly Squigz Fidget-spinnerne fra Fat Brain Toys, og syntes de så meget interessante ud.

Det er ikke lang tid siden af stort set alle børn, gik rundt med en fidget spinner på fingrene. Whirly Squigz Fidget-spinnerne fra Fat Brain Toys er dog en smule anderledes, da de er designet til de allermindste. Vi var spændte på hvordan Fat Brain Toys havde grebet opgaven an - og til at introducere Malina for Whirly Squigz Fidget-spinnerne.

Det praktiske omkring Whirly Squigz Fidget-spinnerne fra Fat Brain Toys

Whirly Squigz Fidget-spinnere fra Fat Brain Toys, er anbefalet fra + 10 måneder og helt op til 5 års alderen.

Der medfølger 3 forskellige Whirly Squigz Fidget-spinnere i sættet, og de er alle sammen produceret i 100 % BPA-fri fødevaregodkendt silikone. Kuglelejerne inden i Whirly Squigz Fidget-spinnerne er lavet af kvalitets plast, og de ruster derfor ikke, hvis de udsættes for vand.

Der medfølger i alt 3 Whirly Squigz Fidget-spinnere i sættet.

  • En spinner med 2 “vinger” i farven blå, og med en midte i farven grøn.
  • En spinner med 3 “vinger” i farven grøn, og med en midte i farven lilla.
  • En spinner med 4 “vinger” i farven lilla, og med en midte i farven blå.

De 3 Whirly Squigz Fidget-spinnere er alle udstyret med en sugekop, der kan sidde fast på alle glatte overflader.

Vores oplevelse med Whirly Squigz Fidget-spinnere fra Fat Brain Toys

Vi var meget spændte på at se hvordan Malina, ville reagere på de 3 Whirly Squigz Fidget-spinnere. Vi introducerede hende for dem alle sammen på en gang, og valgte at sætte dem fast på stuegulvet. Der gik ikke lang tid, før Malina var i gang med at udforske alle Whirly Squigz Fidget-spinnerne.

Hun kravlede hen til Whirly Squigz Fidget-spinnerne, og begyndte at røre dem meget forsigtigt. Whirly Squigz Fidget-spinnerne begyndte at dreje en smule, og hurtigt blev det skeptiske blik erstattet af store smil. Malina begyndte stille og roligt og lade sin hånd glide over overfladen, og de forskellige mønstre der findes på Whirly Squigz Fidget-spinnerne.

Malina valgte at sætte sig foran den største, af de tre Whirly Squigz Fidget-spinnere. Hun prøvede at tage den op i hænderne, men den slap absolut ikke gulvet. Malina prøvede endnu en gang, og måtte opgive. Vi viste hende derfor at jo hurtigere man drejede på Whirly Squigz Fidget-spinneren, desto hurtigere drejede “vingerne” rundt. Der gik ikke lang tid før Malina havde fanget ideen bag Whirly Squigz Fidget-spinnerne, og så blev der ellers drejet rundt til den helt store guldmedalje. De store grin udeblev bestemt ikke, og fascinationen af Whirly Squigz Fidget-spinnerne var stor.

Whirly Squigz Fidget-spinnerne er meget bløde, og er virkelig behagelige at håndterer. Vi kunne hurtigt fornemme at Malina havde det på præcis samme måde. Hun brugte både sine hænder men også sine gummer, til at udforske de forskellige overflader Whirly Squigz Fidget-spinnerne byder på.

Vi var spændte på at finde ud af, hvor stærk sugekoppen på Whirly Squigz Fidget-spinnerne var. Vi blev positivt overraskede, og sugekoppen skuffede på ingen måde. Sugekoppen bagpå Whirly Squigz Fidget-spinnerne er stærk, og der skal meget til for at få sugekoppen til at give slip fra en glat overflade.

Whirly Squigz Fidget-spinnerne fanger de mindstes opmærksomhed

Vi er virkelig imponeret over hvor meget opmærksomhed, Malina giver Whirly Squigz Fidget-spinnerne når de drejer rundt. Fat Brain Toys nævner selv at det er “et legetøj der fanger barnets opmærksomhed”, og det kan vi absolut skriver under på at de har helt ret i. Whirly Squigz Fidget-spinnerne styrker samtidig Malinas finmotoriske færdigheder, og lære hende med tiden om årsag og virkning.

Vi har valgt at have Whirly Squigz Fidget-spinnerne, forskellige steder i vores hjem. De er rigtig gode i forskellige situationer, og så fylder de ikke meget. Vi har én Whirly Squigz Fidget-spinner på badeværelset, én i køkkenet, og én hvor vi leger i stuen. I disse rum er de både til stor hjælp - og underholdning i hverdagens jag. Fælles for alle rummene er at de er fyldt med glatte overflader - og derfor er der et væld af muligheder - for at gøre brug af vores Whirly Squigz Fidget-spinnere.

Alle farverne der pryder Whirly Squigz Fidget-spinnerne er (efter vores vurdering), absolut med til at skabe en størrer interesse og opmærksomhed omkring dem. Det gør sig både gældende hos vores datter på 11 måneder, men så sandeligt også vores store dreng på 3 år.

Tag Whirly Squigz Fidget-spinnerne med overalt i hjemmet

Vi kan ikke komme i tanke om ét sted i huset, hvor vi ikke har leget med Whirly Squigz Fidget-spinnerne. Det helt fantastiske ved de farverige Whirly Squigz Fidget-spinnere er, at de kan sidde fast på alle glatte overflader. Det er et kæmpe hit at sætte dem fast på gulvet, for her er der massere af plads at boltre sig på. Malina kan komme hele vejen rundt om Whirly Squigz Fidget-spinnerne, og det er en kæmpe succes hver gang.

Vi bruger også Whirly Squigz Fidget-spinnerne når vi er i køkkenet, og vi skal lave morgenmad. Malina er en smule utålmodig hvad mad angår, og så er det dejligt at vi bare kan sætte Whirly Squigz Fidget-spinnerne fast på køleskabet, og så er der god underholdning for Malina de næste 10 minutter.

Whirly Squigz Fidget-spinnerne har også været en kæmpe succes, hver gang vi bader Malina. Malina er ikke den største vandhund, og vil egentlig allerhelst undvære sine bade. Vi kan dog hverken undgå vand eller badet, og derfor er Whirly Squigz Fidget-spinnerne en kæmpe hjælp - for netop at aflede opmærksomheden fra “det farlige vand”.

Vores vurdering af Whirly Squigz Fidget-spinnere fra Fat Brain Toys

Whirly Squigz Fidget-spinnerne er ideel at tage med sig på ferie, og så er underholdningen for de mindste sikret! Tag Whirly Squigz Fidget-spinnerne frem i flyet - eller på bilsædet, og gør den kedelige ventetid til en sjov leg! Det er et kæmpe plus at Whirly Squigz Fidget-spinnerne ikke fylder meget i håndbagagen eller i handskerummet.

Whirly Squigz Fidget-spinnerne er virkelig robuste og holdbare. De kan tåle den hårdhændede behandling, de mindste oftest kan have overfor deres legetøj. Det er ikke altid der bliver tænkt over at passe gevaldigt på sit legetøj - når nysgerrigheden tager over. Whirly Squigz Fidget-spinnerne er et fantastisk stykke legetøj, der både kan leges med på
gulvet - og på alle andre glatte overflader i hjemmet. Vi kan på det varmeste anbefale Whirly Squigz Fidget-spinnerne - som vi glæder os til at have som en fast del af vores hverdag, flere år frem.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Dimpl Duo fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af MiniSpinny Snurretop fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af SpinAgain Stabeltårn fra Fat Brain Toys

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen