Fling bordfodbold spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Fremstillet af FSC-certificeret træ | Mål: L:39 x B:24 x B:2,5 cm | Antal: 1 stk med 10 pucks.

"Med Fling bordfodbold får du både hektisk action og godt kvalitet hele vejen. Det giver underholdning for både store og små. I får en masse neglebidende, tætte kampe, og man har altid lyst til én kamp mere. Med andre ord, er det et rigtigt godt bud, hvis du leder efter et spil, der giver hurtige og sjove kampe, uden at du skal til at installere et helt airhockeybord eller lignende..."

En spilanmeldelse af Fling bordfodbold

Fling bordfodbold er et enkelt og eminent underholdende spil, der kan spilles af store og små. Der er fuld fart på fra start til slut, når I kappes om at skyde alle jeres pucker over på modstanderens banehalvdel.

Pucket, Fingerhockey, SlingPuck, Bumper Bots og så videre. Kært barn har mange navne, og det gælder i høj grad for spillet, som her har fået et fodboldtema og hedder Fling bordfodbold.

Fling bordfodbold er enkelt og hurtigt spil for to personer. I spiller på en lille bane med to banehalvdele, der er afgrænset i midten med en trævæg med et lille hul, som man kan skyde pucker igennem.

Der er tale om et klassisk spil, som har vundet popularitet igen i de seneste år. Det stammer fra et traditionelt, fransk spil med det meget oplagte navn Table a l’elastique – altså Elastikbordet (sådan helt løst oversat). Den præcise oprindelse er uklar. Der er fundet afarter af spillet over hele Frankrig over 100 år tilbage i tiden.

Lynhurtig action

Målet er at være den første, der får ryddet sin banehalvdel helt for pucker. I starter med fem pucker hver, og I skyder dem afsted ved at trække tilbage i elastikken for at katapultere dem igennem hullet en ad gangen.

Det er rimelig nemt at ramme hullet, hvis man fokuserer og tager sig god tid. Men den luksus har du ikke, når du spiller mod en modstander. Så stiger sværhedsgraden markant. For det først kommer der pucker den anden vej gennem hullet, så dine skud bliver blokeret, og for det andet bliver det hurtigt stressende, når modspilleren nærmer sig sejren.

Derfor er Fling bordfodbold et enormt hektisk spil, der kan få konkurrencegenet frem i de fleste. Kampene bølger tit frem og tilbage, og selvom din modstander næsten har ryddet sin banehalvdel, lever håbet altid om at lave et stærkt comeback og vende kampen til din fordel.

Hvert spil varer alt fra 30 sekunder til 3-4 minutter, så det er oplagt at spille bedst af fem eller lignende. Og I kan også tage en hurtig turnering, hvis I har venner på besøg.

Kompakt spil i god kvalitet

Hele spillet fylder mindre end et A3-papir og er under fem centimeter højt, så det passer fint ind på hylden med de andre brætspil.

Men på trods af spillets kompakte størrelse, giver det lige så god og hektisk underholdning som i et spil airhockey, bordfodbold eller lignende.

Hele spillet er lavet af træ og er derfor både pænt og slidstærkt. Det samme gælder puckerne. Og hvis elastikken går hen og bliver slap på et tidspunkt, kan den nemt skiftes ud. Med andre ord er det uden tvivl langtidsholdbart – og det altid et plus, når man skal ud at investere i et spil.

For alle aldre

Fling bordfodbold kan spilles af børn og voksne i alle aldre. Men man skal være hurtig og præcis på fingrene for at være rigtig god, så børn kan nok først hamle op med voksne, når de er ni eller ti år. Det nævner jeg, fordi spillet er klart sjovest, når man er nogenlunde lige så dygtig som modstanderen. Jo mere ligeværdige I er, jo længere og mere intens bliver matchen.

Selvfølgelig er spillet også hyggeligt, hvis man spiller en kamp mod et yngre barn. Her kan det også være med til at øve fingerfærdighed, præcision og koncentration.

Min datter på seks år og hendes veninder synes også, det er sjovt at spille mod hinanden.

Spillet har en dragende kraft på folk i alle aldre. Lige så snart de ser det, bliver de nødt til at gå hen og prøve et par skud eller ti for at ramme hullet og rydde banen.

God værdi for pengene

Med Fling bordfodbold får du både hektisk action og godt kvalitet hele vejen. Det giver underholdning for både store og små. I får en masse neglebidende, tætte kampe, og man har altid lyst til én kamp mere.

Med andre ord, er det et rigtigt godt bud, hvis du leder efter et spil, der giver hurtige og sjove kampe, uden at du skal til at installere et helt airhockeybord eller lignende.

God spillelyst.

- Søren Vinggaard

Læs også spilanmeldelsen af Klask 4

Læs også spilanmeldelsen af VIGA Ærteposespil

Læs også spilanmeldelsen af Kongespil/Vikingespil/Kubb

Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilFling

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen