Wheely Bug Trailer anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 1-4 år |Sædehøjde: 26 cm. | Vægt: 3 kg. |Materiale: Miljøvenligt fremstillet af FSC-certificeret træ.

"Mateo kan køre rundt på Pelikanen, som han vil, og samtidig bruge den til opbevaring af sit yndlingslegetøj. Pelikanen er fyldt med muligheder, en masse sjov og gør oprydningen herhjemme til en leg! Pelikanen kan også hægtes bagpå Mateos elskede Wheely Bug, og den fungerer dermed som en trailer..."

Anmeldelse af Pelikanen gåvogn

Vi var noget spændte da Pelikanen ankom, da det både er en opbevaringskasse, en gåvogn, en gåbil og trailer, som man kan bruge bagpå andre køretøjer.

Med alle de funktioner var vi naturligvis meget interesserede og nysgerrige på Pelikanen. Vi blev simpelthen nødt til at finde ud af, om alle Pelikanens funktioner fungerede. Vi blev bestemt ikke skuffede!

Pelikanens praktiske detaljer

Pelikanen er både designet og fremstillet i Danmark, og produceret af FSC certificeret træ.

Pelikanen måler 48 centimeter i længden, 24 centimeter i bredden, og 31 centimeter i højden, og anbefales til børn i alderen 0 - 4 år.

Pelikanen har en kampvægt på 3,6 kilo, og den er (selvfølgelig) CE-godkendt.

Pelikanen skal udforskes

Der gik ikke lang tid fra, at Pelikanen havde meldt sin ankomst på vores adresse til, at vi havde fået pakket den ud. Pelikanen fløj heldigvis ingen steder, men blev nede i den flotte æske, den ankom i.

Førstehåndsindtrykket, inden Pelikanen var pakket ud, var super godt. Den flotte æske illustrerer en flyvende pelikan, et dansk flag og ordene “leg - kør rundt - ryd op”, hvilket pirrede vores nysgerrighed endnu mere!

Vi pakkede Pelikanen ud af æsken med hjælp fra vores 2-årige søn Mateo. Da vi tog Pelikanen ud af æsken, mødte der os en flot gåvogn, et sort sæde/låg og velcro samt en anhænger.

Pelikanen er lavet af træ, der har fået to gange vandbaseret UV lak. Denne detalje gør, at Pelikanen fremstår virkelig pæn, de glatte overflader er rigtig børnevenlige. Detaljen med lakken gør også, at Pelikanen er super nem at rengøre. Det er et kæmpe plus i vores bog, at hele rengøringen kan klares med varmt vand og sæbe.

Pelikanen tager os i mange retninger

Mateo begyndte nysgerrigt at undersøge, hvordan Pelikanen fungerede. Hurtigt fik han øje på de sorte hjul, og med et smil skubbede han Pelikanen fremad. Mateo kan rigtig godt lide gåvogne og Pelikanen var ingen undtagelse.

Der gik ikke lang tid før, Mateo også fik øjnene op for, at man kunne køre på Pelikanen. Hvis der er noget, som Mateo rigtig godt kan lide, så er det at køre på sine gåbiler. Han blev noget overrasket, og så susede han afsted på sin nye ven, Pelikanen.

Da Mateo havde suset igennem huset et par gange, udnyttede vi muligheden for at vise Mateo endnu en af Pelikanens super seje funktioner. Pelikanen kunne nemlig hægtes bagpå Mateos elskede Wheely Bug, og den fungerer dermed som en trailer. Mateo ville gerne have en trailer på sin Wheely Bug!

Far fik hurtigt sat det medfølgende velcro under Wheely Bug, og så var Mateo ellers klar til at køre. Men hov, der mangler noget! Mateo var hurtig. Han fandt en masse legoklodser og sine yndlingsbøger og lagde dem ned i Pelikanen. Han satte hurtigt låget/sædet på igen og kørte videre.

Det var en stor fornøjelse for Mateo, at kunne rykke på sine ting på den måde. Der kan ligge forholdsvis meget i Pelikanen. Mateo måtte dog erkende at hvis låget skulle kunne lukkes, måtte han begrænse sig lidt. Det er nogle gange svært i hans alder, men han tog det med et smil.

En anden leg, der var en stor succes, var en huskeleg med Pelikanen i centrum. Mateo havde fundet nogle af sine favorit legetøjsdyr, som han lagde ned i Pelikanen. Mateo fik lov til at kigge på dem i 30 sekunder, hvorefter låget igen blev lukket i på Pelikanen.

Mateo skulle nu, med hjælp fra sin hukommelse, fortælle far hvilke dyr, der lå nede i Pelikanen. Det fik vi meget sjov ud af, og det bekræftede os i, at det kun er fantasien, der sætter grænser med Pelikanen i huset!

Pelikanen med et hav af muligheder

Det kom ikke som en overraskelse for os, at Pelikanen byder på et væld af muligheder. Det fandt Mateo også hurtigt ud af i sin leg.

Det er helt oplagt at bruge Pelikanen som gåbil og gåvogn. Hjulene kører rigtig godt, og sædedelen er også behagelig. Navigationen af Pelikanen er rigtig nem og fungerer rigtig fint på forskellige overflader herhjemme. Vi har testet den på legegulv, gulvtæpper, trægulv og over dørkarme, og den bestod hver en test, som vi udsatte den for.

Det er dejligt, at Mateo kan køre, hvor han vil uden problemer. Pelikanen ville have været oplagt som en af Mateos allerførste gåvogne. Pelikanen er ikke særlig høj, hvilket gør, at den er ideel til mindre børn omkring 1-års alderen, her ville den især være god, når der skal trænes balance og motorik.

Pelikanen gør sig rigtig godt som opbevaringskasse både med og uden låg. Den passer godt til vores indretning herhjemme, og den fylder ikke det store. Pelikanen giver også en masse fleksibilitet idet den har hjul. Dette betyder, at Mateo kan flytte på sit legetøj - når han vil, og hvor han vil. Det er smart og noget vi værdsætter meget som forældre, da det gør hverdagen en smule nemmere for os alle sammen.

Pelikanen er helt ideel som trailer til Mateos køretøjer. I vores tilfælde har vi valgt at sætte Pelikanen bag på Mateos Wheely Bug. Vi satte det medfølgende velcro under Mateos Wheely Bug, og så var det ellers bare at hægte Pelikanen på. Det er en super funktion og virkelig smart tænkt, at Pelikanen kan bruges som trailer!

Her ses Pelikanen i rolle som trailer for Wheely Bug Koen

Mateo er helt vild med at køre ture med sine bamser og vilde dinosaurfigurer. Skulle Mateo risikere at vælte i et sving eller sidde fast, falder Pelikanen af køretøjet som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Vi er som forældre virkelig glade for, at der er tænkt i de baner. Med de typiske anhængere, vi har herhjemme, hægter man dem fast ved hjælp af en lås eller en split. Det gør, at anhængeren ikke ryger af; heller ikke hvis uheldet skulle være ude.

Vi har været fuldt ud tilfredse med Pelikanen som anhænger herhjemme, og har ikke et problem med at der er tænkt sikkerhed ind i produktet - det er fantastisk.

Mateo kan selv finde ud af at montere Pelikanen bag på sin Wheely Bug. Monteringen er gjort så nem, at selv de helt mindste kan være med, hvilket er helt genialt. Det er dejligt som forældre ikke at skulle hægte anhængeren af i tide og utide.

Mateo køre altså derfor med Pelikanen når han vil, og hægter den selv af, når han ikke vil køre med den mere. Vi har prioriteret at bruge Pelikanen bag på Mateos Wheely Bug, da vi på køreevnen og designet syntes, at de matcher hinanden helt perfekt!

Vores vurdering af Pelikanen

Vi har været super glade for at være blevet introduceret for Pelikanen.

Mateo har været rigtig interesseret i legen med Pelikanen, og har benyttet sig godt af alle dens fantastiske muligheder. Der er både tænkt muligheder og sikkerhed ind i Pelikanen, og det er vi som småbørnsfamilie utroligt glade for. Pelikanen er samtidig super pæn at have stående, og den egner sig helt perfekt til oprydningen inden sengetid.

Pelikanen kan bruges som et lækkert stykke interiør til børneværelset, eller som en rigtig smart og funktionel detalje, der er tænkt ind i en børnevenlig indretning i resten af huset.

Mateo kan køre rundt på Pelikanen, som han vil, og samtidig bruge den til opbevaring af sit yndlingslegetøj. Pelikanen er fyldt med muligheder, en masse sjov og gør oprydningen herhjemme til en leg!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af den STORE Wheely Bug Ko

Pelikanen kan bruges som trailer til alle typer Wheely Bugs
Produceret i Danmark af FSC-certificeret træ
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjWheely bug

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen