Wheely Bug Ko anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Model: STOR | Mål: 46 x 28 cm. | Sædehøjde: 26 cm. | Vægt: 2,6 kg. |Materiale: Miljøvenligt Polyuretan plastik, nylonhjul, lærketræ

"Irritationsmomenterne der normalt ville opstå med hans andre skubbere, skal vi ikke bekymre os om længere. Det er fuldstændig fantastisk, at en så enkel ting som skubberen fra Wheely Bug kan give Mateo alt det. Når man nu er en dreng der elsker køer og fart over feltet, hvor sejt er det så ikke lige, at have sin egen ko med hjul derhjemme? Det er da sejt!"

Om den STORE Wheely Bug Ko

Herhjemme har vi en energisk og glad 2-årig dreng, der elsker alle sine skubbere. Mateos skubbere er alle egnet til hans alder.

Han er dog en høj dreng med lange ben, og han har derfor oftest svært ved at skulle skubbe sig i gang. De lange stænger forhindrer ham altså både i at komme hurtigt fremad, at skulle bakke - og møder Mateo en forhindring han skal over med sin skubber, skal han helt af den. Det er ikke længere optimalt herhjemme.

Vi har derfor ledt efter en skubber, der har kunne opfylde vores ønsker. Skubberen skal være god ergonomiske og hjulene skal kunne dreje uden problemer. Derudover skal designet selvfølgelig skabe glæde hos Mateo og kvaliteten skal være i top, så skubberen kan holde mange år.

Alt det - og mere til - fandt vi i vores test af Wheely Bug koen...

Det vigtige om Wheely Bug Koen

Den anbefalede alder er fra 3-6 år. Skubberen har en sædehøjde på 26 centimeter, og den maksimale belastning er på 25 kilo.

Materialerne der er brugt er; lærketræ, nylon ( hjulene ) og miljøvenligt polyuretan plastik.

* Wheely Bug koen må ikke stå i direkte sollys eller ved en varm radiator i længere tid. Skubberen bør kun benyttes på jævne og tørre overflader - skriver Wheely Bug

Lige til at tage i brug

Da vi modtog Wheely Bug koen, var det en enkelt indpakning, der mødte os. Koen var pakket godt ind i bobleplast og samlet på forhånd. Fordelen ved bobleplast er, at det beskytter rigtigt godt, og det fylder meget lidt.

Det er dejligt, at man har valgt, at skubberen skal være klar til leg med det samme. Det er en kæmpe fordel, at vi som forældre kan tage Wheely Bug koen i brug med det samme.

Mateo er meget utålmodig, når det angår legetøj, som han rigtig gerne vil lege med. Det var derfor dejligt, at vi ikke skulle skrue hjul og bøjle på skubberen, inden Mateo kunne tage en tur på Wheely Bug koen!

Legen med Wheely Bug koen kan begynde!

Alt der kan køres på, er en succes herhjemme, og derfor blev Wheely Bug koen også hurtigt taget i brug. Mateo elsker køer, og vil altid hilse på dem, når vi er på vej hjem fra vuggestue.

Mateo blev meget begejstret for sin nye Wheely Bug Ko. Med et kæmpe smil fik han hurtigt sat sig op på skubberen, og så begyndte han at køre afsted. Det var ikke en fremmed ting for ham, og koens design indbyder virkelig til leg. Wheely Bug koen kører helt perfekt, og den kan både komme over dørkarme og legoklodser.

Mateo stoppede pludseligt op, og hoppede af skubberen. Han havde fået øje på koens horn. Det er en super sjov detalje, at hornene ved hjælp af fjedrer kan bevæge sig frem og tilbage og fra side til side. Det brugte Mateo lang tid på at undersøge, for det så rigtig sjovt ud!

Mateo fandt hurtigt ud af, at modstanden på skubberen var en smule hårdere, hvis det var hans legetæppe han kørte på. Mateo kørte fra legetæppet og ud på gulvet igen. Det gentog han et par gange, hvor vi til sidst kunne konstatere, at hjulene drejer lidt bedre og lidt hurtigere ude på det glatte gulv. Vi syntes det var rigtig sjovt, at Mateo lagde mærke til en så lille detalje, som vi aldrig troede, at han ville have skænket en tanke.

Bøjlen, der fungerer som håndtag på Wheely Bug koen, virker rigtig godt. Mateo har et super greb om bøjlen, og han har på ingen måder vanskeligheder med styringen af skubberen. Skubberen bruger Mateo flittigt, det ender oftest ud i en skraldgrinende dreng, der er lettere forpustet.

Veludført design og lækre detaljer

Designet er virkelig veludført og henvender sig godt til både børn og barnlige sjæle. Mateo er ikke i tvivl om, at hans søde skubber skal forestille en ko. Han udbrød med det samme “muh”, hvilket var indikation nok for os om, at designet var lige i øjet. Materialerne er virkelig lækre, og vedligeholdelsen af skubberen er super nem.

Hele sæde delen på skubberen er ergonomisk designet, og hjulene kan dreje 360 grader. Bøjlen, som Mateo skal holde fast i, når han skubber sig afsted, er virkelig lækker og robust. Lærketræet i bunden af Wheely Bug koen er en rigtig lækker detalje.

Herhjemme synes far oftest at skubberne ikke er særlig kønne, og derfor bliver de oftest gemt væk på Mateos værelse. Her har vi altså fået en skubber som får lov til at stå inde i stuen. Det er dejligt, da det er her Mateo bruger den allermest, og så er den super sød at kigge på, og den indbyder til god leg.

Et ekstra plus er, at skubberen passer rigtig fint ind i vores indretning, og den fylder ikke meget.

De fine horn foran på skubberen er en super sjov detalje. Hornene kan skubbes frem og tilbage samt til begge sider, og det fik Mateo testet godt igennem, om hornene kunne holde til. Det kunne de - til stor glæde og grin for Mateo.

Bag om Wheely Bug

Inspirationen til Wheely Bug opstod tilbage i Australien for femten år siden. Dengang lagde parret bag mærke til et irritationsmoment for naboens 1-årige søn. Han ville køre på de samme køretøjer som storebroderen ude i deres have.

Det var han dog for lille til, og det eneste, som han kunne køre på, var en legetøjs skraldevogn, der kun kunne køre fremad.

Det var ikke optimalt, for da lillebroren mødte den første udfordring, begyndte han at bryde ud i gråd. Lige indtil der kom én og hjalp, og flyttede ham og skraldevognen, så han igen kunne køre afsted.

Da parret gang på gang observerede problemet, tænkte de, at der måtte kunne gøres noget ved det problem. De gik i gang med at udvikle skubberen, som vi kender den i dag. Det blev hurtigt en kæmpe succes, og Wheely Bug var nu skabt.

Vores oplevelse med Wheely Bug Ko skubber

Vi har været ovenud tilfredse med vores test af Wheely Bug koen. Vi har endelig fundet den skubber, som vi har ledt så længe efter. Det er fantastisk, at Mateos lange ben kan være med.

Irritationsmomenterne der normalt ville opstå med hans andre skubbere, skal vi ikke bekymre os om længere.

Det lækre design, der til hver en tid byder op til leg, er endnu et kæmpe stort plus. Mateo har hele vejen igennem været fantastisk glad for sin Wheely Bug Ko, og han bruger den på daglig basis.

Mateo har virkelig fået styrket sine benmuskler, sin balanceevne, koordineret sin bremseafstand og oven i købet fået en masse utroligt dejlig motion.

Det er fuldstændig fantastisk, at en så enkel ting som skubberen fra Wheely Bug kan give Mateo alt det. Når man nu er en dreng der elsker køer og fart over feltet, hvor sejt er det så ikke lige, at have sin egen ko med hjul derhjemme? Det er da sejt!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Pelikanen - Trailer til Wheely Bug

Her ses den STORE model af koen.
Se mere om den lille model fra 1+ her!
Den dansk designede Pelikanen vogn kan også fungere
som anhænger til alle modeller af Wheely Bugs.
Læs mere her...
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjWheely bug

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen