Wheely Bug anmeldelse

Alder: 3 år | Materiale: Miljøvenligt Polyuretan plastik, nylonhjul, lærketræ | Sædehøjde: 26 cm | Mål: 46 x 28 cm

"Efter at have haft kendskab til skubberne fra Wheely Bug i over et år og efter at have set, hvor meget glæde de skaber herhjemme, så er min mening ret tydelig. Wheely Bug lever op til alle mine krav og mere til. Når jeg køber legetøj til Villads, så går jeg meget op i, at kvalitet, sikkerhed og legeværdi er i top. Med skubbere fra Wheely Bug, bliver disse krav uden tvivl opfyldt og jeg må nok indrømme, at jeg er positivt overrasket over, at de er så robuste! De søde skubbere kan virkelig holde til at blive brugt, - endda også til vildere leg med masser af fart..."

En anmeldelse af Wheely Bug

Villads er vild med fart og vilde lege, af den grund er en Wheely Bug skubber et must have herhjemme, hvilket den sikkert også ville være i mange andre hjem.

Wheely Bug skubberen kan købes i to forskellige størrelser og med forskelligt udseende. Villads har en lille Wheely Bug tiger og en stor Wheely Bug mariehøne.

Villads har kørt rundt på den lille tiger i mange måneder efterhånden og nu synes jeg, at han er tæt på at være for stor til den. Vi er derfor gået videre til den store model, som dog er lidt for stor endnu, men alligevel ikke så stor, at Villads ikke kan bruge den.

Villads er 2 år gammel og den store model anbefales til børn fra 3 år, men det afhænger meget af det individuelle barn.

Villads skrifter lidt imellem de to størrelser og det synes jeg er okay.

Mariehønen, som for nyligt er flyttet ind herhjemme, er rød med sorte prikker og et sort hoved. Håndtaget og hjulene er sorte og som en fin lille detalje, så har den fine mariehøne to sorte følehorn.

Når Villads suser afsted igennem hele huset på sin Wheely Bug, så vil han eksempelvis styrke og stimulere fantasien, vestibulærsansen, muskel- ledsansen, krydskoordineringen, afstandsbedømmelsen, den visuelle sans og udfordrer på samme tid de motoriske evner på en sjov og spændende måde.

Wheely Bug har været et populært stykke legetøj i mange år efterhånden. Tilbage i år 1995 startede ideen til Wheely Bug skubberne, da grundlæggerne stod og betragtede deres nabos søde lille 1 årig dreng, som til stor ærgrelse ikke kunne bruge de samme seje køretøjer, som sin storebror. Han kunne simpelthen ikke selv dreje dem, han sad ofte fast og blev derfor ked af det.

Denne oplevelse medvirkede til, at ideen opstod om at lave de søde Wheely Bugs i to forskellige størrelser.

Information om de unikke Wheely Bug skubbere.

Lille Model = 12-36 måneder. Til de små anbefales "den lille" Wheely Bug.

Den måler: L:38 x B:23 x Højde: 22 cm.

Stor Model = 3-6 år. Til børn fra ca 3 år anbefales "DEN STORE" Wheely Bug skubber.

Den måler: L:46 x B:28 x Højde: 26 cm.

Af sikkerhedsmæssige årsager, anbefaler Wheely Bug en maksimum brugervægt på 25 kg.

De søde skubbere er udstyret med fire hjul, som er placeret strategisk godt, så Villads og andre små fartbøller kan suse afsted sikkert og stabilt, uden at tippe eller få fingrene i klemme. Det er dog lykkes for Villads, at køre galt en enkelt gang. Men en gang ud af utrolig mange gange er ingenting og han kom ikke til skade. Han kørte bare alt for hurtigt ned ad et lille trin.

Med en Wheely Bug, kan Villads meget nemmere styre udenom forhindringer og vende skubberen, da hjulene i modsætning til mange andre køretøjer, kan dreje 360 grader. Det betyder dog ikke, at Villads aldrig påkører diverse ting herhjemme, for nogle gange er der fuld fart på.

Når Villads kører rundt på andre køretøjer, oplever jeg ofte, at han bliver ked af det, fordi han ikke kan vende den og heller ikke bakke, men med den søde Wheely Bug opstår disse problematikker slet ikke. Villads kan nemt kører frem, tilbage og til siderne, det kræver ikke ret mange muskler at køre en Wheely Bug.

De flotte og søde Wheely Bug er håndlavet. "Kroppen" på en Wheely Bug er både blød og brugervenlig og består af en blød og behagelig skumpude over en solid inderkerne. Den er overtrukket med en kraftig PVC fri overflade, som er let at rengøre.

Den brede siddedel er med til at sikrer en stabil kørsel, da tyngdepunktet ligger lavt.

En Wheely Bug skubber har ingen skarpe kanter eller hjørner, de har tænkt på selv de mindste detaljer i deres design.

En Wheely Bug skubber er beregnet til indendørs brug, da den kan tage skade af udendørs brug. Ved blot at anvende sin Wheely Bug skubber indendørs, så holder den i mange år og kan endda gå i arv mellem søskende eller venner.

Kvaliteten på disse skubbere er faktisk så god, at de også egner sig til brug i diverse institutioner, hvor børnene hurtigt vil flokkes om de søde skubbere med de flotte farver.

Alle Wheely Bug skubbere er 100% veganske og lavet af bæredygtigt fremskaffede materialer, uden nogen former for skadelig kemi. De er derfor sikre for børnene, at køre på og lege med.

Vi har som sagt to forskellige dyr og størrelser af Wheely Bug herhjemme. Hos Legebyen.dk har de flere forskellige dyr at vælge imellem, måske kan man være heldig, at de har en Wheely Bug, som matcher barnets yndlingsdyr.

Kvaliteten og sikkerheden er helt i top

Wheely Bug bliver testet godt og grundigt efter reglerne i alle de mange forskellige lande, hvor de bliver solgt.

Det er tydeligt at se og mærke på disse skubbere, at de er i en rigtig god kvalitet.

Villads er utrolig glad for, at køre og lege med de to Wheely Bug skubbere og de bliver i perioder behandlet lidt voldsomt.

Til trods for de vilde lege, masser af fart og til tider påkørsel af dørkarme og diverse møbler, så ser begge køretøjer stadig ud som om, at de lige er blevet pakket ud. Der er hverken slid på sædet eller andre brugsskader, hvilket virkelig beviser, hvor god og holdbar en kvalitet disse søde skubbere er produceret i.

Når Villads har fodret sine Wheely Bug skubbere med leverpostej eller andet mad, så sætter jeg stor pris på, at rengøringen ikke er noget problem, det er blot at tørre dem af med en fugtig klud og så kan legen fortsætte.

Efter at have haft kendskab til skubberne fra Wheely Bug i over et år og efter at have set, hvor meget glæde de skaber herhjemme, så er min mening ret tydelig.

Wheely Bug lever op til alle mine krav og mere til. Når jeg køber legetøj til Villads, så går jeg meget op i, at kvalitet, sikkerhed og legeværdi er i top.

Med skubbere fra Wheely Bug, bliver disse krav uden tvivl opfyldt og jeg må nok indrømme, at jeg er positivt overrasket over, at de er så robuste! De søde skubbere kan virkelig holde til at blive brugt, - endda også til vildere leg med masser af fart.

Efter min mening vil en Wheely Bug derfor være et rigtig godt bud på en god og sjov jule-, dåbs- eller fødselsdagsgave.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Wheely Bug Trailer

Læs også anmeldelsen af Wheely Bug Ko

 

 

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjWheely bug

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen