We Might Be Tiny service anmeldelse
Mærket er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 6 mdr. | Materiale: 100% silikone | Mærke: We Might Be Tiny |

"Måltider er oftest på tider af døgnet hvor børnene enten er fulde af energi - eller omvendt - er tømt for energi. We Might Be Tiny har virkelig hjulpet os med at finde det ekstra overskud i hverdagen, hvor vi med kvalitetsprodukter, kan se og nyde, vores datters udvikling i hendes måde at spise på. Dækkeservietten fra Everleigh & Me har været med til at skåne vores sarte spisebord af træ, og er en fantastisk “opsamler” af madrester og væsker. Dækkeservietten pynter på bordet, og der er både plads til tallerken, bestik, og kop på den..."

En anmeldelse af service fra We Might Be Tiny

Vi er forældre til Malina, som er 8 måneder gammel. Malina er et rigtigt madøre, og hun elsker tiden ved spisebordet. Til morgenmad, frokost, og aftensmad er hun super koncentreret omkring maden, og elsker at udforske nye smage og konsistenser.

Vi var derfor interesserede i at finde en service, der kunne gøre Malinas oplevelse med mad - så god som overhovedet muligt. Der er rigtig mange forskellige mærker og varianter på markedet, men vi lagde mærke til; We Might Be Tiny, ret hurtigt.

Vi har derfor testet et udvalg af deres service. Vi har derudover også testet en dækkeserviet fra Everleigh & Me, som selvfølgelig høre sig til - for at skåne bordet mest muligt.

Dette har vi testet:

  • 1 bestiksæt med 3 dele
  • 1 kop
  • 2 hagesmække
  • 1 tallerken
  • 1 skål
  • 1 dækkeserviet

Alle delene kommer i flotte indpakninger, og er ideelle gaveideer til fødselsdage, barnedåb, navngivningsfester, og babyshowers. De forskellige dele fås i forskellige farver, og her har vi i vores test, også blandet farverne.

Et overblik over udvalget vi har testet

For at gøre gennemgangen af de forskellige produkter vi har testet, så overskuelig som overhovedet muligt, har vi valgt at skrive kort om de forskellige produkter og muligheder herunder.

We Might Be Tiny Bestiksæt med 3 dele i farven rust

Bestiksættet er anbefalet fra + 6 måneder, og er produceret i 100% silikone. Bestiksættet fås i farverne; rust, mint, petrol blå, og støvet rosa.

Der medfølger 3 dele til bestiksættet, som består af; 1 gaffel, 1 ske, og 1 etui til bestikket.

Bestiksættet er nemt at have med på farten i det tilhørende etui. Hvis det skulle ske at der ikke er en håndvask i nærheden til at skylle det brugte bestik op - så puttes det tilbage i etuiet - og på den måde slipper du for en pusletaske fyldt med madrester. Det er smart, og noget vi virkelig sætter pris på!

We Might Be Tiny blød kop i silikone i farven rust

Den bløde kop er anbefalet fra + 6 måneder, og er produceret i 100% silikone. Koppen fås i farverne; rust, mint, petrol blå, og støvet rosa.

Koppen kan både tåle opvaskemaskine, mikrobølgeovn, og fryser! Koppen kan også tåles at blive tabt på gulvet flere gange, og er med til at udvikle babys finmotorik. Den bløde kop sørger for et behageligt greb omkring den - og koppen kan følge barnet - i takt med barnets hænder bliver større.

We Might Be Tiny Hagesmække 2 stk. i farverne lyserød og støvet rosa

Hagesmækkene anbefales fra + 6 måneder, og er produceret i 100% silikone. Hagesmækkene kommer i en pakke med 2 styks, og fås i farverne; lyserød/støvet rosa, og antracit/petrol blå.

Hagesmækkene er utroligt nemme og rengøre, og er udstyret med en lomme foran, som opsamler mad og væsker. Hagesmækken kan tilpasses præcis så den passer til dit barn, og så er den dejlig blød og behagelig at have siddende.

We Might Be Tiny silikone tallerken, kanin, i farven støvet rosa

Tallerkenen er anbefalet fra + 6 måneder, og er produceret i 100% silikone. Tallerkenen fås i farverne; støvet rosa, mint, og petrol blå.

Tallerkenen er udformet som en sød kanin, og er opdelt i 3 rum. I det store rum er øjnene på kaninen, og i de to mindre rum er kaninens ører. Tallerkenen er udstyret med en sugekop, som gør at den sidder fast på stort set alle glatte overflader.

Den søde tallerken som er udformet som en kanin, tåler både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, og fryser. Tallerkenen tåler derfor temperaturer op til 230 grader - og hele vejen ned til - 40 grader! Tallerkenen er et super godt alternativ til bambus- og melaminplast tallerkenen.

We Might Be Tiny skål med sugekop i farven rust

Skålen anbefales fra + 6 måneder, og er produceret i 100% silikone. Skålen fås i farverne; rust, mint, petrol blå, og støvet rosa.

Skålen er udformet som en bjørn, og har en høj kant. Skålen er udstyret med en sugekop, som gør at den sidder fast på stort set alle glatte overflader. Den søde bjørn tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, og fryser. Skålen tåler derfor temperaturer op til 230 grader - og hele vejen ned til - 40 grader.

Der medfølger et super smart og praktisk låg med til skålen, som gør at resterne efter maden kan gemmes i køleskabet - eller at aftensmaden kan forberedes på forhånd.

Everleigh & Me Dækkeserviet model linen

Dækkeservietten er anbefalet fra + 0 måneder, og er produceret i silikone. Dækkeservietten fås i forskellige modeller; linen, olive, coffee, clay, camel, og charcoal.

Den smarte dækkeserviet er godkendt til kontakt med fødevarer, og er helt fri for skadelige stoffer. Dækservietten kan både tåle at komme i opvaskemaskinen og vaskemaskinen - eller tørres af med en fugtig klud. Dækkeservietten er ekstra tyk, og ligger derfor perfekt på spisebordet - den hverken krøller eller folder sig op - fantastisk!

Gør hvert måltid til en festmiddag

Vi har fundet glæden ved alle de muligheder, som servicen fra We Might Be Tiny, bliver ved med at give os. Alle produkterne kan tåle opvaskemaskine, det er et kæmpe plus med små børn i hjemmet. Den bløde kop, det behagelige bestik, de søde tallerkener og hagesmækkerne der ikke kun er praktiske - men også behagelige at have på - viser os fantastiske kvalitetstegn.

Det er en stor fornøjelse, at have servicen fra We Might Be Tiny stående på spisebordet. Tallerkenerne er utroligt søde, og alle deres produkter er super pæne i farverne.

Dækkeservietten fra Everleigh & Me er med en høj kant, som gør at mad og væsker holder sig på dækkeservietten. Den høje kant hjælper så utrolig meget, og gør oplevelsen af dækkeservietten helt fantastisk. Vi har tidligere stiftet bekendtskab med tynde og flade dækkeservietter, og oplevelsen her har været noget anderledes. Her har både saftevand og risengrød væltet ud over bordkanten, og skabt et værre griseri på spisebord og stuegulv.

Dækkeservietten fra Everleigh & Me er også virkelig flot - og i de mange forskellige modeller de fås i - er der en dækkeserviet til ethvert hjem og behov. Rengøringen af dækkeservietten er også super nem, den kan tørres med en varm fugtig klud, hvis den har været brugt til et let måltid. Har menuen stået på lasagne eller boller i karry, kan dækkeservietten både komme i opvaskemaskinen og vaskemaskinen - super smart og nemt for en travl børnefamilie!

Vores vurdering af servicen fra We Might Be Tiny og dækkeservietten fra Everleigh & Me

Inden vi gik på opdagelse efter nyt service til Malina, havde hun arvet storebrors gamle bambus tallerkener og glas. Vi havde mange problemer med at varme maden i mikrobølgeovnen, og tabte han tallerkenen af bambus på gulvet, gik den oftest i stykker. Vi er rigtig glade for at have fundet en bedre og mere holdbar løsning til Malina - som bestemt har gjort vores hverdag nemmere.

Måltider er oftest på tider af døgnet hvor børnene enten er fulde af energi - eller omvendt - er tømt for energi. We Might Be Tiny har virkelig hjulpet os med at finde det ekstra overskud i hverdagen, hvor vi med kvalitetsprodukter, kan se og nyde, vores datters udvikling i hendes måde at spise på. Dækkeservietten fra Everleigh & Me har været med til at skåne vores sarte spisebord af træ, og er en fantastisk “opsamler” af madrester og væsker. Dækkeservietten pynter på bordet, og der er både plads til tallerken, bestik, og kop på den.

- Camilla Jacobsen

Læs også anmeldelsen af Oball Babylegetøj

Læs også anmeldelsen af Sassy Babylegetøj

Læs også anmeldelsen af BRIO babylegetøj

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjWe might be tiny

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen