VikingToys bilgarage anmeldelse

Alder: Fra 1 år | Materiale: Plast | Mål: 66 x 73 cm | Antal: 1 garage inkl. 2 biler og helikopter | Mærke: VikingToys.

"Den styrker og stimulerer syns- og høresansen ved de flotte farver og de mange forskellige lyde. Finmotorikken bliver stimuleret ved at køre med bilerne på vejen og rampen, og ved de mange ting der kan åbnes og lukkes og røres ved. Fantasien og kreativiteten bliver også styrket ved at dit barn lever sig ind i legen..."

En anmeldelse af VikingToys bilgarage

Vores lille familie på 3, har været så heldige at få lov til at teste og anmelde VikingToys bilgarage.

Der var højt humør allerede fra vi modtog den store kasse. Forventningerne og nysgerrigheden var sat højt, lige fra starten af.

Men først lidt viden om VikingToys.

Viking Toys er et svensk design, de har eksisteret i mere end 40 år, og selvom en masse ting kan have ændret sig i løbet af den tid, har kernen i VikingToys-filosofien ikke gjort det. VikingToys står for varigt, bæredygtigt legetøj. Sikkerhed og kvalitet kompromitteres aldrig.

Det var sandt for 40 år siden, og det er stadig sandt i dag. Du har måske hørt, at VikingToys kvalitetsstrategi og filosofi let kan sammenfattes til 5 S'er: Safe, Silent, Simple, Soft og Strong. (sikker, lydløs, enkel, blød og stærk.)

Igennem årene har VikingToys vundet adskillige priser, for både design og funktion. Legetøjet fra VikingToys kan tåle at komme en tur i opvaskemaskinen, hvis der skulle være behov for det.

Alt legetøj fra VikingToys er fri for BPA og pfalater.

De 5 S’er:

SAFE (SIKKER)

VikingToys legetøj er sikkert, selv for de helt små børn. Det er grundigt testet og opfylder alle internationale sikkerhedsstandarder for legetøj.

Plastikken der bruges i produkterne, er godkendt og indeholder ingen giftstoffer eller ptalater. Ingen små dele kan løsnes, alt sammen for at sikre sikkert legetøj.

SOFT (BLØD)

Alle VikingToys produkter er produceret i blød fleksibel plast. Designet er afrundet og uden skarpe kanter eller noget andet, der kan skade barnet.

SIMPLE (ENKEL)

VikingToys mener, at et legetøj i sig selv burde stimulere barnets fantasi og opfordre til leg. Derfor er form og funktion primært vigtig. Med enkle, stærke linjer og klare farver ønsker VikingToys at opmuntre barnet til at tage kontrol over sin legetid.

SILENT (STILLE)

De bløde dæk på alle VikingToys biler gør det muligt for dem at køre lydløst på alle overflader. Dette er vigtigt i et skolemiljø og selvfølgelig også i dit hjem. De bløde dæk hjælper også med at forhindre skader på både gulve og møbler.

STRONG (STÆRK)

Alt VikingToys legetøj er designet til at modstå børns hårde leg, både indendørs og udendørs. Plastmaterialet forbliver det samme, uanset hvad vejret eller klimaet er.

Sættet indeholder:

Den store flotte røde, gule og blå bilgarage i hård plast. (100% fri for BPA og pfalater)

  • 1 grøn bil.
  • 1 rød bil.
  • 1 blå helikopter.
  • 13 stykker vejbane. (8 gule, 4 røde og 1 blå)
  • Og 3 figurer.

Det meste af bilgaragen var heldigvis samlet i forvejen. De sidste par ting som man selv skal montere, kan være lidt svære at sætte på, fordi det kræver lidt kræfter. Når det er sat på, så skal man bare sætte klistermærkerne på og så starter legen!

VikingToys Bilgaragen er i 2 etager med elevator, vaskehal, 2 bomme, 2 ramper, mekaniker lift og benzinstander.

Garagen har mange forskellige lyde, lige fra klokken der ringer når elevatoren kører op og ned, døre der knirker når de åbner, klik lyde osv.

Bilgaragen inviterer til mange timers sjov leg

Den henvender sig til børn fra 1 år. Den styrker og stimulerer syns- og høresansen ved de flotte farver og de mange forskellige lyde.

Finmotorikken bliver stimuleret ved at køre med bilerne på vejen og rampen, og ved de mange ting der kan åbnes og lukkes og røres ved.

Fantasien og kreativiteten bliver også styrket ved at dit barn lever sig ind i legen.

VikingToys bilgarage er lavet af plast og det er derfor meget holdbart. Når først Bilgaragen er samlet, så holder den til rigtig meget. Den er også nem at løfte og flytte rundt med, uden at den går fra hinanden.

Bilgaragen kan kombineres med VikingToys Vejbane varenummer 15510, som også sælges hos Legebyen.dk

Hvis I kombinerer disse to sæt, giver det en sjov og kreativ mulighed for at skabe en meget større Vejbane, hvor bilerne kan køre ind og ud af Bilgaragens mange ind- og udgange.

Ved at sætte disse to sæt sammen, giver det flere køretøjer og mere plads at køre på, og derfor bedre mulighed for at flere børn kan lege sammen.

Min mening om VikingToys Bilgarage

Det er en super god kvalitet, som virkelig kan holde til noget. Alle ved, at drenge nogle gange leger lidt vildt, men det kan Bilgaragen sagtens holde til.

De mindre børn kan sågar kravle rundt på garagen uden der sker noget ved det. Den har mange forskellige funktion, som gør den mere interessant at lege med i længere tid. Det er ikke “bare” en garage.

Alle delene er store og man skal derfor ikke være bekymret for de mindre børn får noget galt i halsen eller lign. Jeg synes det er dejlig trygt, at jeg ikke behøver være bekymret for at min lille søn får noget galt i halsen.

Biler og figurer er nemme at holde ved, og det giver de mindste børn en bedre mulighed for at indgå i legen.

Bilerne og figurerne kan, som resten af Bilgaragen, virkelig holde til noget og derfor har vi også haft VikingToys Bilgarage med ud i haven, hvor legen kunne fortsætte ude i den friske luft. Når man flytter legen til forskellige steder, giver det børnene større muligheder for at udvikle deres leg og kreativitet.

Den store Bilgarage, bilerne og figurerne er virkelig nemme at rengøre, eftersom det uden problemer kan komme en tur i opvaskemaskinen, det er en kæmpe fordel for især institutioner, men også dejligt for os andre.

Vi har haft mange gode og sjove timer med VikingToys Bilgarage og vi kan helt sikkert godt anbefale den! Den lever op til alle vores forventninger og den er derfor uden tvivl pengene værd!!

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Viking Toys Vejbane

Læs også anmeldelsen af Waytoplay – Vejens konge vejbane

Læs også anmeldelsen af Dantoy FunCars Garager

 

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjVikingtoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen