Vejbane & By legetæppe anmeldelse

Mål: Ø200 cm | Materiale: Fremstillet i 100 % polyamid | Mærke: Achoka

"Hvor er vi dog glade for at have stiftet bekendtskab med Vejbane & By Legetæppet fra belgiske Achoka. Den høje kvalitet som legetæppet er produceret i, den nemme rengøring af legetæppet, og den skridsikre bagside - er tre ud af mange vigtige faktorer som legetæppet besidder. Vejbane & By Legetæppet har skabt den perfekte kulisse for Mateos leg med hans biler. Det er både hans almindelige biler, traktorer, og hans arbejdsbiler der har fået lov til at kører på det store og flotte legetæppe. Legetæppet skaber naturligt en masse samtaler ud fra de flotte, og store illustrationer der pryder det fantastiske legetæppet"

En anmeldelse af Vejbane & By legetæppe

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med legetæpper fra belgiske Achoka, og har altid været positivt overraskede over motiverne, og den gode kvalitet legetæpperne har. Vores søn, Mateo, på 3 år, elsker at lege med biler - som han nemt kan få flere timer til at gå med.

Vi har tidligere investeret i et firkantet legetæppe til Mateos biler, og vi var derfor spændte på at se hvordan et rundt tæppe ville påvirke hans leg med bilerne. Vi blev hurtigt overraskede over hvor godt Vejbane & By legetæppet fungerede, og hvordan det runde tæppe omkransede hans leg med bilerne.

Det praktiske om Vejbane & By Legetæppe fra Achoka

Legetæppet bliver leveret sammenrullet. Vi har før købt legetæpper hvor legetæppet også blev leveret sammenrullet, men hvor legetæppet aldrig rigtigt “foldede” sig helt ud. Det problem har vi (heldigvis!) ikke med Vejbane & By Legetæppet fra Achoka, hvilket er super dejligt. Det bliver fladt på gulvet uden nogle former for folder eller andre uligheder i legetæppet.

Vejbane & By Legetæppe er for alle aldersgrupper, og har en omkreds på hele 2 meter! Legetæppet er altså rigtig stort, og her er der virkelig plads til at udfolde sig (også flere børn omkring legen)

Vejbane & By Legetæppe er fremstillet i 100% polyamid, og har en skridsikker bagside. Legetæppet begynder altså ikke at rykke på sig under legen, og man kan også trygt have det liggende når legen er sat på pause. Rengøringen af legetæppet er super nem, det kan klares med en fugtig klud - eller en vådserviet. Vores søn har flere gange spist små snacks, imens han har været i gang med en god leg på legetæppet. Vi har endnu ikke oplevet at der er noget der ikke har kunnet komme af legetæppet igen. Det er super dejligt som småbørnsfamilie hvor snacks, og mad er en stor del af en helt almindelig hverdag.

Vores oplevelse med Vejbane & By Legetæppe fra Achoka

Mateo gjorde store øjne da far kom ind i stuen med legetæppet. Legetæppet var helt sammenrullet, og Mateo vidste derfor endnu ikke, hvad han kunne forvente sig. Vejbane & By Legetæppet blev dog hurtigt rullet ud, og så blev alle Mateos biler hurtigt fundet frem!

De store veje der nemt og trygt dirigere alle Mateos biler rundt på legetæppet, var en succes lige med det samme. Vejene fordeler sig godt rundt omkring på legetæppet, og fører Mateos biler forbi flere huse, forskellige træer, smukke blomster, og en sø. Bilerne har plads til at kunne køre rigtig hurtigt på de store veje, og dét udnyttede Mateo virkelig!

Mateo begyndte - i takt med at hans leg udviklede sig - at påbegynde små “lege” rundt omkring på tæppet. Den første leg gik ud på at han skulle bringe pizzaer ud til byens borgere, som bestod af de forskellige huse der er rundt omkring på legetæppet. Legene udviklede sig, og pludselig skulle Mateo “asfaltere” en helt ny vej med en af hans arbejdsbiler. Til sidst fandt Mateo traktorerne frem, og så skulle marken med grøntsager høstes. Traktorerne blev flittigt kørt frem og tilbage over marken, lige indtil alle grøntsagerne var hevet op af jorden. Vi kunne hurtigt se på Mateos leg, at legetæppet stimulerede hans fantasi - og at hans lege var så forskellige - var super sjovt at iagttage.

Mateo inviterede os med i legen, og hvor er det dog dejligt, at der er plads til os alle på legetæppet. Det gør legen endnu sjovere, at vi også skal rykke os lidt rundt på legetæppet, når bilerne skal rundt på vejene.

Legetæppet byder på kvalitet og flotte motiver

Vi blev hurtigt opmærksomme på den rigtig gode kvalitet legetæppet er produceret i. Det er rigtig rart at sidde på, og derfor kan Mateo bruge lang tid i sin leg med sine biler. Der er utroligt mange ting på legetæppet at kigge på, og så er vejene lange og sammenhængende. Det betyder at Mateo kan køre rundt med sine biler i hele byen - helt uden forhindringer.

Farverne på legetæppet er rigtig flotte, og størrelsen af tæppet er helt perfekt. Vi var en smule nervøse for om legetæppet ville blive for stort. Vi fandt hurtigt ud af at størrelsen af legetæppet er helt perfekt. Der er både plads til at vende sig, og skulle man blive lidt træt er der også mulighed for at lægge sig ned. Der mangler ihvertfald ikke plads på legetæppet, og derfor er legetæppet også propfyldt med lækre detaljer og motiver. Vejbane & By Legetæppe byder på følgende motiver:

  • Forskellige blomster
  • Mark hvor der dyrkes forskellige grøntsager
  • En sø med ænder
  • Forskellige træer
  • Huse
https://www.legebyen.dk/shop/kategori/legetoj/biler/legetaeppe-vejbane-by-rundt-o-200-cm.htm

Vejbane & By legetæppet byder virkelig op til en masse samtaler, og samtaler er noget vi elsker at have med vores søn. Det træner hans sprog, og en god snak gør altid legen lidt hyggeligere. Vi snakkede meget om farverne, og så talte vi alle blomsterne på legetæppet. Det vores søn viser stor interesse for på legetæppet, er blandt andet den store mark med forskellige grøntsager. Vi kan både se på løg, rødbeder, og gulerødder på marken. Vejene på tæppet er store og brede, hvilket gør at man både kan kører med store og små biler derpå.

Vi er rigtig glade for det skridsikre underlag der er på bagsiden af legetæppet. Det er utrolig vigtigt at legetæppet ikke kan glide under Mateos leg. Det er samtidig utroligt dejligt at legetæppet hurtigt kan rulles sammen, og pakkes væk efter endt leg. Vi har opgivet at pakke legetæppet væk - og det er derfor nu blevet fast inventar i vores stue. Mateo er blevet så glad for legetæppet, hvilket vi påskønner og er super glade for.

Vores vurdering af Vejbane & By Legetæppe fra Acho

Hvor er vi dog glade for at have stiftet bekendtskab med Vejbane & By Legetæppet fra belgiske Achoka. Den høje kvalitet som legetæppet er produceret i, den nemme rengøring af legetæppet, og den skridsikre bagside - er tre ud af mange vigtige faktorer som legetæppet besidder.

Vejbane & By Legetæppet har skabt den perfekte kulisse for Mateos leg med hans biler. Det er både hans almindelige biler, traktorer, og hans arbejdsbiler der har fået lov til at kører på det store og flotte legetæppe. Legetæppet skaber naturligt en masse samtaler ud fra de flotte, og store illustrationer der pryder det fantastiske legetæppet.

- Camilla Jacobsen

AchokaAnmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen