Vægtslange med granulat anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 år | Materiale: 100% Polyester | Farve: Grøn | Vægt: 2,2 kg | Antal: 1 stk

"Slangens vægt hjælper på rigtig mange forskellige ting, om det så er fordi man har behov for hjælp til at slappe af og få skuldrene lidt ned, eller om man bare har brug for fornemmelsen af at få et kram. Den lever op til forventningerne og kvaliteten er god. Den er behagelig og dejlig blød at røre ved og at have på over skuldrene. Ansigtet på slangen er sødt og den er derfor interessant og spændende for børn. Vi har haft stor glæde af at teste denne vægtslange og af den grund kan jeg med god samvittighed anbefale den til andre. Den vil kunne gøre en forskel i rigtig mange familier..."

En anmeldelse af Vægtslange med granulat

Vægtslangen er fyldt med små kugler, der er på størrelse med sandkorn. Disse kugler giver vægten til slangen.

Den fine vægtslange er lavet af polyester og fyldet er lavet af granulat.

Vægtslangen vejer 2,2 kg.

Slangen er grøn på oversiden og brun på undersiden.

Vægtslangen kan bruges til nakken, til at ligge på lårene eller lige sådan som man har behov for at bruge den. Der er ingen regler for hvordan den anvendes, så længe det er på en sikker og forsvarlig måde.

Slangen er velegnet til børn fra 6 år eller voksne med uro eller mange spændinger. Den kan bl.a. bruges når problemerne har udgangspunkt i en diagnose, eller når det handler om, at det blot er svært at falde til ro i en presset situation.

Slangen kan hjælpe dit barn, med at mærke sin egen krop og slangen kan også give dit barn følelsen af tryghed.

Vægtslangen kan godt lide at få knusere og så er den rigtig god til at holde på hemmeligheder, den kan derfor også blive dit barns nye fortrolige ven.

Hvis slangen har brug for at blive rengjort, så skal den håndvaskes. Så vidt muligt kun tørres af med en klud eller hænges til luftning. Slangen kan desværre ikke tåle at komme i vaskemaskinen, så går den i stykker.

Denne vægtslange kan bl.a. hjælpe på følgende:

  • Uro i kroppen
  • Angst og depression
  • ADHD og ADD
  • Autisme - fjerner ikke autismen, men gør dagen nemmere.
  • Koncentrationsbesvær
  • Stress symptomer
  • Udbrændthed
  • Indlæringsvanskeligheder
  • Spændinger i nakke og skuldre

Alle disse lidelser eller udfordringer afhjælpes, således gennem en naturlig vækst i de gode kemiske stoffer i hjernen og i kombination med en reduktion af stress-stoffer.

Vores familie består af tre personer.

Mor, Carina på 32 år. Uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut. Jeg har i de sidste 9 år arbejdet med hjemmetræning, hjemmeundervisning og generelt udviklingen af kognitive, sproglige og motoriske færdigheder.

Storebror, Marcus på 15 år. Marcus har flere forskellige udfordringer, bl.a. Infantil autisme og så har han Cochlear implant på begge ører.

Sidste skud på stammen er lillebror Villads, som kom til verden i december 2019. Villads er meget nysgerrig og vil gerne udforske alt.

Vores lille familie har testet vægtslangen, fordi Marcus ville være den oplagte til at teste lige netop et produkt som dette.

Vægttæpper, kugledyner og lign. er bl.a. brugt af rigtig mange børn, unge og voksne med forskellige diagnoser.

Slangens vægt hjælper på rigtig mange forskellige ting, om det så er fordi man har behov for hjælp til at slappe af og få skuldrene lidt ned, eller om man bare har brug for fornemmelsen af at få et kram.

Marcus er blevet glad for vægtslangen

Hvis han sidder i sofaen og ser fjernsyn, så finder han ofte selv vægtslangen frem og tage den hen over skuldrene.

Marcus bruger dog vægttæppet til hele kroppen meget mere end denne vægtslange. Men nu hvor der er sommer og varmt, så kan han ikke holde ud at have vægttæppet på hele kroppen.

Vægtslangen er derfor et godt alternativ, da han også kan vælge at lægge slangen hen over sig, det behøver ikke nødvendigvis være hen over skuldrene.

Marcus har også brugt vægtslangen udenfor, når vi har siddet ude i det gode vejr og vi har grillet og lign.

Størrelsen på slangen gør, at det er nemt at tage den med sig.

Slangen har også været med til fødselsdag, her har den hjulpet Marcus med at finde ro og blive siddende på sin plads i længere tid.

Vægtslangen har som I kan læse, mange forskellige funktioner, man kan bruge den lige som man vil og når man vil.

Personer uden diagnoser kan også bruge produkter som dette

Jeg har selv prøvet vægtslangen op til flere gange.

Som solomor har jeg meget at se til og er konstant i gang med alt for mange ting. Det har derfor været dejligt at kunne sidde med vægtslangen på skuldrene, den har hjulpet mig meget med at slappe af i skuldrene.

Jeg har mange spændinger i nakke og skuldre, men ved at bruge denne vægtslange er jeg blevet mere opmærksom på, hvor meget jeg faktisk spænder i mine skuldre.

Spændinger i nakke og skuldre er en ond cirkel. Når først man har fået spændinger, så spænder man endnu mere og så bliver det bare værre og værre.

Spændinger i nakke og skuldre kan også føre til andre ubehageligheder, det kan bl.a. være hovedpine, kvalme eller dårlig søvn. Det er derfor en god idé at gøre noget ved problemet, inden det bliver værre.

Når jeg sidder og spiser eller blot sidder og drikker en velfortjent kop kaffe, så kan jeg godt finde på at tage vægtslangen hen over skuldrene, hvis ikke den allerede er optaget. Ellers tager jeg vægttæppet til nakken, den har den samme funktion som slangen.

Slangens udseende gør selvfølgelig, at den er oplagt at bruge til børn, den er sjovere og mere spændende end det almindelige vægttæppe til nakken.

Begge produkter er lige gode synes jeg, og det er derfor ikke af betydning, hvilket en af dem vi bruger.

Vægtslangen kan også bruges som en almindelig bamse

Dit barn kan bruge den som sovedyr, så han/hun ikke skal sove helt alene.

Slangen kan også nemt inddrages i lege, det kan bl.a. være lege, hvor barnets andre dyrebamser også er med. Hvis dit barn gerne vil lege zoologisk have eller lege at han/hun er ude i ørkenen og ser en slange. Der er rigtig mange muligheder. Børn har en fantastisk fantasi og slangen bliver derfor hel sikkert inddraget i mange forskellige lege.

Det har været en rigtig god og positiv oplevelse at teste vægtslangen

Den lever op til forventningerne og kvaliteten er god. Den er behagelig og dejlig blød at røre ved og at have på over skuldrene.

Ansigtet på slangen er sødt og den er derfor interessant og spændende for børn.

Vi har haft stor glæde af at teste denne vægtslange og af den grund kan jeg med god samvittighed anbefale den til andre. Den vil kunne gøre en forskel i rigtig mange familier.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af TTS Vægttæppe/Kugletæppe til nakke

Læs også anmeldelsen af TTS Kugletæppe

Læs også en En blog om menneskets 7 sanser

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMegaform

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen