Undervands klaver fra Baby Einstein anmeldelse

Mærke: Baby Einstein | Alder: Fra 6 mdr | Antal: 1 stk.

"De klassiske melodier er helt fantastiske, og de har virkelig vakt glæde herhjemme. Malina er helt vild med at sidde og trykke på tangenterne, samtidig med at den klassiske musik fylder rummet. Lyden fra Undervands Klaveret et god, og de mange forskellige klassiske melodier og undervandslyde som Undervands Klaveret byder på - gør at det aldrig bliver for ensformigt og kedeligt..."

En anmeldelse af undervands klaver fra Baby Einstein

Vi er forældre til vores datter, Malina, på 11 måneder. Malina er meget glad for børnesange, og glade melodier. Malina viser også en stor interesse for farver, lys, og det at undersøge nye ting.

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med Baby Einsteins produkter, som har haft stor interesse for både Malina, og hendes storebror på 3 år. Baby Einstein formår at kombinere kvalitetslegetøj med klassiske melodier og fængende farver. Det var derfor med høje forventninger, vi gik ind til vores test af; Undervands Klaveret fra Baby Einstein.

Det praktiske om Undervands Klaveret fra Baby Einstein

Undervands Klaveret er anbefalet fra + 6 måneder, og er produceret i plast. Undervands Klaveret måler; 24 centimeter i højden, 24 centimeter i længden, og 10 centimeter i bredden.

Undervands Klaveret byder på 4 cylindre, i farverne: rød, blå, gul, og grøn. Alle 4 cylindre har forskellige højder, og er alle sammen integreret “indeni” Undervands Klaveret. I cylindrene bor 4 søde havdyr, nemlig: blæksprutten, muslingen, søstjernen og fisken.

Tangenterne foran på Undervands Klaveret har forskellige farver, og er både brede og store i størrelsen. De fire tangenter er delt op i tal fra 1 - 4, og er i forskellige farver. Farverne matcher cylindrene udfor tangenterne, og er i farverne; rød. blå, gul, og grøn.

Der er i alt to indstillinger på Undervands Klaveret

  • Den første indstilling spiller - ved tryk på tangenterne - klassiske melodier og undervandslyde.
  • Den anden indstilling spiller - ved tryk på tangenterne - babyens egne melodier

Der er i alt tre indstillinger for lydniveauet på Undervands Klaveret.

  • Der kan vælges et lavt lydniveau, et højere lydniveau - eller ingen lyd

De forskellige indstillinger og valgmuligheder, findes forrest på Undervands Klaveret.

Det er ikke kun klassiske melodier, undervandslyde og egne kompositioner - som Undervands Klaveret fra Baby Einstein byder på. For alt imens baby nyder godt af de forskellige lyde og melodier, byder Undervands Klaveret også på fine lysende farver - som med garanti vil fange interessen hos de helt små.

Undervands Klaveret rengøres nemt med en fugtig klud, og derefter skal det lufttørrer. Rengøringen af Undervands Klaveret er lynhurtig, og det passer os fint, i en oftest travl hverdag.

Vores oplevelse med Undervands Klaveret fra Baby Einstein

Da vi introducerede Malina for Undervands Klaveret fra Baby Einstein, gjorde hun store øjne. Der gik ikke lang tid før hun kravlede hen til Undervands Klaveret, og så blev det ellers grundigt nærstuderet.

Malina startede med at bevæge sine fingre hen over de farverige og store tangenter, og så begyndte hun at smile. Tangenterne bevægede sig i takt med Malinas fingre strøg over dem, og hov - hvad var det for en lyd? Den klassiske musik fyldte nu værelset op, og Malina begyndte at klappe.

Malina begyndte stille og roligt og trykke på tangenterne, og nu lagde hun også mærke til de lysende cylindre inde i Undervands Klaveret. Hun kiggede meget koncentreret på det farverige lys, og så vendte hun hovedet om og storsmilede til far. Malina var ekstremt fascineret af det skønne lys. Malina havde nu svært ved at sidde stille - hun var lige så stille og roligt, begyndt at rokke fra side til side - i takt med de klassiske toner.

De forskellige havdyr “hopper” rundt, når Malina trykker på tangenterne. Jo hårdere Malina trykker, desto højere og vildere “hopper” havdyrene rundt. Havdyrene kan sagtens skifte cylindre, og kan derfor komme vidt omkring i Undervands Klaveret. Lynhurtigt pegede Malina på de forskellige havdyr, der “hoppede” rundt. Far begyndte stille og roligt at trykke på de forskellige tangenter, så Malina havde mulighed for at følge havdyrene færd i Undervands
Klaveret.

Havdyrene der “hoppede” rundt inde i Undervands Klaveret, var Malina meget betaget af. Vi kunne mærke at hendes koncentration hurtigt blev sat på prøve, for hvordan kunne havdyrene “hoppe” sådan rundt? Malina fik knækket koden efter flere lege omkring Undervands Klaveret. Den dag i dag, trykker hun gerne lidt ekstra hårdt på tangenterne - for
at få alle havdyrene til at “hoppe/danse” til den klassiske musik.

Klassiske melodier krydret med sjov leg

De klassiske melodier er helt fantastiske, og de har virkelig vakt glæde herhjemme. Malina er helt vild med at sidde og trykke på tangenterne, samtidig med at den klassiske musik fylder rummet. Lyden fra Undervands Klaveret et god, og de mange forskellige klassiske melodier og undervandslyde som Undervands Klaveret byder på - gør at det aldrig bliver for ensformigt og kedeligt.

De klassiske melodier skaber grobund for en fantastisk leg med, og omkring Undervands Klaveret fra Baby Einstein. Malina nyder at se de fire søde havdyr “hoppe” rundt inden i Undervands Klaveret, imens hun skaber sine egne kompositioner eller spiller klassisk musik.

Malina kan også lide at have Undervands Klaveret med sig op på spisebordet, hvor den er en fantastisk hjælp til at få tiden til at gå lidt hurtigere - indtil aftensmaden er klar til at blive serveret. Vi har lagt mærke til at Malina også gerne kombinere sin leg med Undervands Klaveret, sammen med noget af hendes andet legetøj. Malina kan rigtig godt lide de klassiske melodier og undervandslydene - og kan i sin leg med andet legetøj, finde på at kravle over og trykke på en tangent - så de klassiske melodier begynder - og derefter fortsætte legen med sit andet legetøj. Det er sjovt som forældre at overværer, og vi syntes det er helt fantastisk, at Undervands Klaveret kan skabe så meget glæde herhjemme.

Vores vurdering af Undervands Klaveret fra Baby Einstein

Malina har haft stor glæde af Undervands Klaveret fra Baby Einstein, som virkelig har skabt glæde og store smil herhjemme. De klassiske melodier, undervandslydene, og Malinas egne komposotioner - har alt sammen, medvirket til gode lege og familiehygge.

Undervands Klaveret er i en super god kvalitet, og kan holde til lidt af hvert. Malina kan godt være meget voldsom i hendes bevægelser engang imellem, og det er derfor rart, vi i de situationer, ikke skal være nervøse for holdbarheden af Undervands Klaveret.

Undervands Klaveret fra Baby Einstein, har været et super samlingspunkt for hele familien. Vi har alle sammen nynnet, sunget, og klappet - til de klassiske toner - som Undervands Klaveret har forkælet os med.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Riff Raff Keytar fra Baby Einstein

Læs også anmeldelsen af Baby Einstein

Læs også anmeldelsen af Magic Touch Keyboard

Anmeldelse af legetøjBaby einsteinCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen