Selvudtjekningsanlæg fra Little Tikes anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 år | Materiale: Plast | Mål: 35,56 x 20,32 x 39,37 cm | Mærke: Little Tikes | Antal: 1 stk.

"Vi er virkelig blevet glade for selvudtjekningsanlægget fra Little Tikes herhjemme. De mange forskellige muligheder som selvudtjekningsanlægget byder på, er helt fantastisk til forskellige lege. Det realistiske design af selvudtjekningsanlægget er lige i øjet, og tilbehøret der medfølger er perfekt. Tag rollelegen som købmand til nye højder, og invester i et Selvudtjekningsanlæg fra Lilttle Tikes - vi har ikke fortrudt det..."

En anmeldelse af selvudtjekningsanlæg fra Little Tikes

Vi er glade for rollelege herhjemme. I takt med at vores søn, Mateo, bliver ældre, er hans interesse for legen med “ting” han kender fra den virkelige verden, stor. Vi blev derfor positivt overraskede da vi stødte på Selvudtjekningsanlægget fra Little Tikes, som vi syntes så noget spændende ud!

Mateos fascination af kasseekspedienten, der scanner alle vores dagligvarer ind, når vi er oppe og handle - har altid været stor. Vi syntes derfor det kunne være sjovt at rykke selvudtjekningsanlægget hjem i stuen, og se hvad det havde at byde på af forskellige muligheder.

Det praktiske om Selvudtjekningsanlæg fra Little Tikes

Selvudtjekningsanlægget fra Little Tikes er anbefalet fra + 2 år, og er produceret i plast. Selvudtjekningsanlægget måler: 35,5 centimeter i længden, 20,32 centimeter i bredden, og 39,37 centimeter i højden.

Dette får du sammen med selvudtjekningsanlægget:

 • 1 selvudtjekningsanlæg
 • 1 æble
 • 1 banan
 • 1 gulerod
 • 3 forskellige kort til skærmen
 • 1 kreditkort
 • 30 pengesedler
 • 6 mønter

Selvudtjekningsanlægget byder på; en håndscanner, en dankortterminal, en pengekasse, en scanner i disken - samt en mønt dispenser.

De tre forskellige stykker grønt, kan alle sammen implementeres i legen med selvudtjekningsanlægget.

De 3 forskellige skærmkort kan skiftes på selvudtjekningsanlæggets skærm, så ofte som barnet ønsker det. Skærmkortet sættes ind fra toppen af, og de er meget nemme at skifte rundt med.

De 3 forskellige temaer på skærmkortene er:

 • et supermarked, med illustrationer af; æbler, banan, og en bakke med æg.
 • et byggemarked, med illustrationer af; en skruetrækker, en sav, og en hammer.
 • en tøjbutik, med illustrationer af; et par solbriller, et par sokker, og en skjorte.

Fælles for alle skærmkortene er, at de alle sammen er udstyret med tallene fra 0 - 9, og knapper hvorpå man kan taste ind, hvis man modtager pengesedler. De forskellige priser på de forskellige varer, står ud for varen - og det samlede beløb for købet står nederst i venstre hjørne.

Kreditkortet er virkelighedstro, og barnet kan både betale på den trådløse- eller klassiske måde. De 30 sedler er i forskellige farver, og har forskellige værdier. De 6 mønter er ligeledes i forskellige farver, og med forskellige værdier.

Vores oplevelse med Selvudtjekningsanlægget fra Little Tikes

Vi var rigtig spændte på at introducere Mateo for hans nye selvudtjekningsanlæg. Mateo har flere gange bemærket selvbetjeningskasserne, rundt omkring i de forskellige supermarkeder. Når vi er ude at handle, får han oftest lov til at hjælpe med at scanne varer, og lægge dem i posen. Mateo får også lov til at ligge betalingskortet på betalingsterminalen - og så har vi en rigtig glad og stolt dreng. Mateo nyder de små lyde hver gang han scanner en vare, og lyset fra scanneren er helt vildt spændende.

Mateo sad nu foran sit eget selvudtjekningsanlæg. Vi var hverken i et travlt supermarked, eller havde fyldt en hel kundevogn med varer. Vi var på stuegulvet, hjemme hos os selv!

Mateo sad længe og kiggede på sit nye selvudtjekningsanlæg, og var noget overrasket. Mateo smilte, og begyndte at undersøge håndscanneren. Håndscanneren skal trykkes en smule ind, og så kommer det røde velkendte lys frem. Lyden af et “bip” indikere at varen nu er scannet ind på selvudtjekningsanlægget, og næste vare kan scannes ind. Mateo grinte, og greb med det samme fat i guleroden, og begyndte at scanne den ind på hans nye selvudtjekningsanlæg.

Mateo hang håndscanneren tilbage på holderen, og begyndte nu at vise interesse for den store betalingsterminal. Betalingsterminalen er præcis som i den virkelige verden; udstyret med tal fra 0 - 9, en indgang til betalingskortet, en mulighed for at betale på den trådløse måde, og de velkendte knapper i gul, grøn, og rød - i bunden af betalingsterminalen. Alle knapperne på betalingsterminalen er super behagelige at bruge, og hvis Mateo vælger at
betale trådløst med sit betalingskort, kommer den velkendte “bip”-lyd.

Ligesom på et rigtigt selvudtjekningsanlæg, kan varerne også scannes på selve disken. Det giver en god effekt - og det røde lys, lyser endnu en gang op. Mateo var samtidig interesseret i de forskellige typer af penge, som skulle i pengekassen. Mateo fandt hurtigt ud af, at han ved at dreje nøglen på siden af kasseapparatet - kunne åbne op for pengekassen.

De forskellige pengesedler og mønter blev inddelt i farver, i de forskellige rum i pengekassen.

Selvudtjekningsanlægget er super nemt for Mateo at transportere rundt, og sætte lige hvor han vil lege med det. Det gør at Mateo både kan benytte selvudtjekningsanlægget inde på hans værelse, eller starte en butik op midt i stuen.

Mateo begyndte hurtigt at uddele de medfølgende penge, til mor og far. Mateo spurgte om vi ville købe frugt, værktøj, eller tøj. Vi valgte lidt forskelligt, og hurtigt fik Mateo travlt med håndscanneren og den almindelige scanner i disken. Pengekassen og betalingsterminalen kom på overarbejde, og vi nød alle legen med selvudtjekningsanlægget!

Krydr rollelegen med et Selvudtjekningsanlæg fra Little Tikes

Selvudtjekningsanlægget byder på mange forskellige muligheder, og er derfor perfekt til forskellige rollelege. Det er nemt at skifte de forskellige skærmkort, og selvudtjekningsanlægget kan derfor bruges i forskellige sammenhænge.

Mateo har haft stor glæde af selvudtjekningsanlægget, og har bygget sine lege op omkring de tre forskellige skærmkort. Mateo har leget købmand, hvor bananen, guleroden og æblet der hører med til sættet, indgår. Mateo fandt også kiwier og appelsiner frem fra frugtskålen, og lige pludselig havde han en grønthandel - fyldt op med lækre frugter. I legen snakker vi meget om de forskellige farver og former på alle frugterne. Mateo brugte sin håndscanner til
at scanne de forskellige frugter ind, og derefter fandt han en passende pris for frugten. Vi betalte med mønter og sedler - som er en fantastisk måde hvorpå Mateo kan lære om tal.

Mateo skifter tit imellem skærmkortene, og han kan på den måde “bestemme” hvilken butik han vil åbne. Mateo kan finde på at sætte skærmkortet i selvudtjekningsanlægget, der viser en tøjbutik. Mateo finder derefter meget af sit og sin lillesøsters tøj frem, og så kan vi gå shop-amok i tøj, som vi allerede én gang har betalt for. Mateo går meget op i at lægge alt tøjet pænt og præsentabelt. Vi får samtidig nogle gode snakke om beklædningsgenstande - og hvilke årstider det forskellige slags tøj egner sig bedst til.

Mateo kan også lide at finde skærmkortet frem, der illustrere noget fra et byggemarked. Mateo har forskelligt slags legetøj, som forestiller værktøj fra den virkelige verden. Mateo kan nemt få lang tid til at gå, med at sælge far hans forskellige stykker værktøj. Mateo og far får en god snak om værktøj generelt, og hvad det forskellige værktøj er beregnet til.

Der er en masse muligheder i legen med selvudtjekningsanlægget fra Little Tikes. Det er kun fantasien der sætter grænser. Flere børn omkring legen med selvudtjekningsanlægget ville fungerer rigtig godt.

Vores vurdering af Selvudtjekningsanlæg fra Little Tikes

Vi er virkelig blevet glade for selvudtjekningsanlægget fra Little Tikes herhjemme. De mange forskellige muligheder som selvudtjekningsanlægget byder på, er helt fantastisk til forskellige lege. Det realistiske design af selvudtjekningsanlægget er lige i øjet, og tilbehøret der medfølger er perfekt.

Mateo har virkelig hygget sig med at scanne forskellige varer, og vi har haft gode snakke om beklædningsgenstande, værktøj, og madvarer. Mateo har lært hvad det vil sige at “betale” for ting, og vigtigheden i at have helt styr på sin kassebeholdning. Det medfølgende betalingskort, mønter og sedler - har gjort legen helt speciel - og Mateos interesse for tal og penge er virkelig blevet styrket.

Tag rollelegen som købmand til nye højder og invester i et selvudtjeningsanlæg fra Little Tikes - vi har ikke fortrudt det!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Førstehjælpskasse fra Little Tikes

Læs også anmeldelsen af Cozy Truck Gåbilen fra Little Tikes

Læs også anmeldelsen af Little Tikes Picnicbord

 

 

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen