TumbleMee Sema anmeldelse
TumbleMee er desværre udgået af Legebyen.dk's sortiment.
Vi har dog meget andet sjovt motorisk legetøj ;-) Klik her!

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Hårdt EVA-skum | Mål: H:30 x L:60 x B:25 cm |Farve: Quartz Rose

"Vi har selv nogle enkelte ting fra bObles, men jeg må indrømme, at jeg langt bedre kan lide produkterne fra TumbleMee. Jeg synes, at TumbleMee ser meget mere eksklusivt ud og jeg synes, at deres produkter har lidt flere muligheder for motorisk træning..."

Tumlemøbel til motorisk leg

Vores lille familie har haft stor fornøjelse af at teste og anmelde TumbleMee fabeldyret Sema. Sema er et tumlemøbel udformet som en stor halvcirkel, med mange forskellige muligheder for motorisk leg.

Vi har testet skummøblet Sema i den fine sarte rosa farve, men den kan også købes i to andre farver.

Blå. Varenr. 470145

Grå. Varenr. 470140

Om firmaet bag TumbleMee

Virksomheden TumbleMee er familieejet og ligger placeret i Silkeborg, i Midtjylland. Virksomheden siger selv, at TumbleMee er udviklet til børn - af legebørn.

TumbleMee udarbejder alle deres produkter i samarbejde med fysioterapeuter for at sikre, at aktivitetsmøblerne giver barnet masser af muligheder for at udvikle sin motorik under legen.

TumbleMee er et genialt motorik-legetøj, der opfordrer børn til lærerig, aktiv, kreativ og fantasifuld leg.

Mere om Sema Tumbledyret

Sema er lavet som et fabeldyr og består af to dele, hvoraf den ene del er en Step. Step-trædestenen kan tages af og bruges som en del af en forhindringsbane eller jorden er giftig leg.

Man kan også vælge at købe en ekstra Step i en anden farve og på den måde give sit fabeldyr et nyt look og endnu flere muligheder.

Denne TumbleMee Sema måler H:30 x L:60 x B:25 cm. Den er fremstillet af hårdt EVA-skum (uden phthalater og giftstoffer) i farven Rosa. Den er certificeret med CE-mærket og testet hos Teknologisk Institut. Den anbefales fra 3 år, men jeg vil dog sige, at selv de helt små børn kan få stor glæde af tumlemøblet, dog skal de mindre børn ikke lege, uden at være under opsyn.

Tilføj en TumbleMee Bump

Jeg vil anbefale, at man køber et Bump fra TumbleMee, da den vil passe rigtig godt ind i legen, sammen med Sema.

Ved at tage Step-delen af og sætte et Bump på i stedet for, så kan man åbne nye muligheder for endnu mere og endnu sjovere motorisk leg.

TumbleMee har et bredt sortiment. Der er derfor rig mulighed for at tilkøbe flere forskellige elementer og på den måde udvikle ikke bare dit barns motorik, men også udvikle legen og fantasien.

Den fantastiske fantasi

Sema er et fabeldyr og det giver også anledning til, at lære jeres lille barn om, hvad et fabeldyr er? Sammen kan I finde på sjove fortællinger om forskellige fabeldyr og på den måde hjælpe jeres barn, med at udvikle evnen til at fantasere.

Jeres barn kan også prøve at tegne sit helt eget fabeldyr, med inspiration fra fabeldyret Sema og på den måde også få styrket sin finmotorik.

Med kreativt legetøj, handler det om at tænke lidt ud af boksen. Det åbner mulighederne for at bruge legetøjet på mange flere forskellige og sjove måder.

At de flotte TumbleMee produkter kan bruges til mange forskellige ting, er noget jeg elsker! Det er fantastisk, at et produkt ikke har en manual, der fortæller hvordan det skal anvendes.

Her har vi nogle produkter, som kan bruges lige præcist som man ønsker det og som man har fantasi til. Alle børn er født nysgerrige og de skal derfor have lov til at undersøge og udforske ting, på den måde udvikler de sig mest muligt. Lad derfor bare jeres lille barn prøve sig frem med skummøblet.

Hvad kan Sema aktivitetsmøblet bruges til?

Man kan blandt andet bruge tumlemøblet til at rulle, kravle, vippe, støtte sig, hoppe, balancere på og meget meget mere. Fabeldyret Sema er rigtig god til at hjælpe, de helt små babyer med at styrke musklerne i kroppen.

Når dit barn ligger på maven hen over Semas ryg, så styrker barnet musklerne i nakken. På den måde vil din lille guldklump lære at løfte hovedet og holde hovedet selv.

Ved at vende skumdyret om og lade barnet vippe frem og tilbage, så styrkes balancen og kropsbevidstheden.

De lidt større børn kan selv løfte Sema rundt, og de har bl.a. mulighed for at bruge den som skammel. Hvis dit barn skal sidde og spise ved sofabordet eller hvis barnet ikke kan nå op til køkkenbordet, når der skal laves mad, så er dette skummøbel en sjov løsning på problemet.

Ved at vende Sema om, som en vippe, kan dit større barn også styrke balancen og koncentrationen, ved at sidde og vippe og forsøge at holde balancen. Balancen kan også blive trænet ved at dit barn står på vippen.

Med det fine skummøbel, er der et hav af muligheder for en motorisk, udfordrende og stimulerende leg.

Vores vurdering af Sema aktivitetsmøblet

Vi har haft virkelig meget glæde af at teste tumlemøblet Sema fra TumbleMee.

Villads på 8 måneder, har haft meget glæde af at forsøge at kravle op og ned ad Sema og han har nydt at kunne ligge og gynge frem og tilbage. Den gode kvalitet, uden skarpe kanter og det holdbare EVA-skum, er en super god kombination.

TumbleMee indbyder til leg, både alene eller flere børn sammen. Ved at lade flere børn lege sammen styrkes de sociale kompetencer og turtagning, som er to vigtige egenskaber, for at kunne fungere sammen med andre på længere sigt.

Jeg har selv brugt Sema som en skammel og den kan sagens holde til at en voksen sidder derpå.

Produkterne fra TumbleMee vil passe rigtig godt ind i alt fra institutioner til legelandet, på færger og selvfølgelig også hjemme i privaten. Min kusines to børn har også været med til at teste Sema. De er utrolig kreative og lynhurtige til at finde på sjove lege.

De har bl.a. stået på fabeldyret som en vippe og leget, at de stod på et surfeboard hen over de kæmpestore bølger. Jeg var lidt bekymret for om de ville falde ned, men de klarede det rigtig godt. De skulle selvfølgelig lige finde balancen, men efter kort tid, så havde de helt styr på det.

Theis og Mie har også brugt Sema som en del af en forhindringsbane, hvor de har hoppet fra ting til ting.

Mange kender til skum produkterne fra bObles. Hvis man har noget fra dette mærke, så kan det fint kombineres i en leg eller en “jorden er giftig” bane.

Vi har selv nogle enkelte ting fra bObles, men jeg må indrømme, at jeg langt bedre kan lide produkterne fra TumbleMee. Jeg synes, at TumbleMee ser meget mere eksklusivt ud og jeg synes, at deres produkter har lidt flere muligheder for motorisk træning.

Når man sætter forskellige elementer fra TumbleMee sammen, så sidder de også bedre fast end produkterne fra bObles. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at hvis jeg kendte til TumbleMee brandet, inden jeg havde købt noget fra bObles, så havde jeg uden tvivl kun valgt at købe TumbleMee produkterne.

Jeg havde inden denne anmeldelse meget store forventninger til dette spændende skummøbel og jeg må indrømme, at jeg virkelig er blevet positivt overrasket. TumbleMee lever fuldt ud, op til alle mine høje forventninger.

TumbleMee leverer et lækkert, stilrent og holdbart produkt med en hel masse muligheder. Af den grund kan jeg uden tvivl anbefale disse produkter til andre.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af TumbleMee Sabi tumlemøblet

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTumblemee

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen