Polydron Gigant 80 dele anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Hårdt ABS plast | Mål: Firkanterne måler 20 x 20 cm | Indhold: 80 dele.

"Børnene var opslugt af byggeriet i flere timer og de kunne fint enes om brikkerne fordi der er så mange brikker, at der er nok til at man kan lege sammen uden at komme til at mangle brikker. Polydron brikkerne er naturligvis 100% BPA-fri. Polydron har strenge kvalitetsstandarder for fremstilling. Produkter testes uafhængigt af: EN71, ASTM American og AS / NZ sikkerhedsstandarderne..."

Byg og leg i flere timer

Er I klar til hyggelig kvalitetstid, hvor hele familien kan bygge og lege sammen i flere timer. Er I klar til at børnene vil blive så opslugt af at bygge og konstruere, at de helt glemmer at computere og iPads er opfundet.

Så er det uden tvivl Polydron legetøjet, som jeres familie bare må eje!

Polydron blev skabt i 1970’erne. Dengang sad englænderen Edward Harvey og fumlede med at lave små firkanter og trekanter, der kunne sættes sammen og skilles ad igen og igen. Han havde ingen idé om, at Polydron 50 år senere ville være et verdensomspændende mærke og et meget populært konstruktionslegetøj.

I dag findes der rigtig mange forskellige former, størrelser, materialer og farver indenfor Polydron mærket.

De er lavet af ABS plast og er derfor meget holdbare, hvilket gør at de mange brikker kan bruges både indenfor og udenfor i alt slags vejr og samtidig kan de sagtens gå i arv fra generation til generation.

Brikkerne henvender sig til børn i 3 års alderen og opefter, men hele familien kan sagtens få stor glæde af dette sæt, både drenge og piger, unge og gamle.

Brikkerne måler 20x20 cm og de er behagelige og lette at holde ved, også for de små børn. Gigant Polydronerne er nopret på den ene side, så børn og voksne kan kende formene ved hjælp af den taktile sans.

Gigant Polydronernes inderside er mærket med blindskrift, så barnet kan kende forskel og opleve en anden type kommunikation end sædvanligt.

Selvfølgelig vil børn der er blinde, eller meget svagtseende, få ekstra stor glæde af at kunne være med i konstruktionslegen, sammen med gode venner og kunne føle sig frem i legen ved hjælp af blindskriften, som også kaldes Braille.

Polydron har virkelig tænkt tingene godt igennem, så alle børn og voksne har mulighed for at få glæde af de mange brikker i dette store sæt.

Hvordan fungerer Polydron

Vi har som skrevet haft den store fornøjelse af at teste Polydron Gigant, som består af 80 brikker. Brikkerne er utrolig nemme at samle og også nemme at skille fra hinanden igen.

Sættet ankom i en papkasse og det fylder ikke ret meget, når det ligger opbevaret i kassen. Sættet består af 40 firkanter og 40 trekanter, i rød, gul, grøn og blå.

De flotte klare farver fanger med det samme børnenes interesse og legen begyndte derfor lige med det samme, da kassen blev åbnet.

De mange brikker er et fantastisk legetøj, som der er så mange sjove muligheder i. Med sættet fulgte der et par små hæfter med idéer til, hvad man kan bygge.

Polydronerne er af en rigtig god kvalitet, det er mere eller mindre umuligt at ødelægge dem. De holder til at blive leget rigtig meget med og også den vildere leg, hvor brikkerne bliver kastet med og trådt på. Det sker der intet ved.

De runde former på brikkerne er behagelige at holde ved og sættes størrelse (80 brikker) indbyder til leg, hvor mange børn kan lege og bygge sammen.

Sættet vil skabe masser af glæde og fælles leg i både børnehaven, SFO, fritidsklubber, legeland og det er også super velegnet til special institutioner.

De mange brikker vil uden tvivl også skabe glæde hjemme i privaten, hvor de enten kan få plads på børneværelset eller i haven.

Kvalitet og sikkerhed

Polydron brikkerne er naturligvis 100% BPA fri. Polydron har strenge kvalitetsstandarder for fremstilling og Polydron er ISO9001-2015 registreret.

Deres produkter testes uafhængigt af: EN71, ASTM American og AS / NZ sikkerhedsstandarderne.

I kan derfor trygt lade jeres børn lege med det fantastiske sæt.

Leg og læring med Polydron

Min store søn Marcus og jeg har testet Polydron Gigant sættet i samarbejde med min kusines to skønne børn, Mie på 7 år og Theis på 4 år.

Det har været en fantastisk oplevelse og de brikker er et kæmpe stort hit! Vi har bygget, bygget og bygget.

Hele familien kan uden tvivl være med til at bygge med brikkerne. Herhjemme har Marcus (15 år) og jeg, ihvertfald haft det virkelig hyggeligt, med at bygge sammen med min kusine og hendes børn.

Imens vi har bygget, har Villads på 8 måneder kravlet rundt inde i vores nybyggede tunneller. Alle har derfor været en del af legen og der er ikke noget bedre, end kvalitetstid sammen med hele familien.

Der er utrolig meget læring i at bygge med de mange brikker. Formerne stimulerer børn til at være kreative og bruge fantasien til bl.a. at bygge 2D og 3D figurer.Brikkerne hjælper børn til at få en forståelse af teksturer, farver og former.

Grovmotorikken vil blive styrket, når børnene bygger med de mange brikker og leger med de ting de bygger. Brikkerne er lette at samle og også nemme at tage fra hinanden igen, når der skal bygges en ny større og måske sejere konstruktion.

Theis på 4 år, kunne uden problemer selv bygge med de mange brikker, så det viser også, at det er nemt for de mindre børn at samle dem.

Fantasien og kreativiteten bliver uden tvivl styrket, når dit barn bygger nogle fede ting ud fra fantasien.

Mie på 7 år overraskede mig rigtig meget. Hun var rigtig dygtig til at lave alle mulige forskellige ting, lige fra store firkanter, trekanter og stjerner, til en borg med en lang bro fra tårn til tårn.

Vi har også delt sættet op i farver og bygget et hus, hvor vi startede med at bruge alle de grønne firkanter, så alle de blå firkanter, så de røde firkanter og til sidst alle de gule firkanter. Derefter brugte vi trekanterne til at lave taget.

Problemløsning, koncentration, tålmodighed og logisk tænkning er også nogle af de mange ting, der vil blive styrket ved at lege med Polydron. Det kan bl.a. være hvis I bygger efter nogle af de gode idéer, der er i det medfølgende hæfte. Der er nemlig vist flere forskellige muligheder som er af forskellige sværhedsgrader.

Kan kombineres med Polydron XL

Hvis I ønsker at bygge endnu flere vildere, større og sejere ting, så kan Polydron Gigant også kombineres med de store brikker fra Polydron XL serien.

XL brikkerne er 40x40 cm og hvis man kombinerer de to sæt, så åbner der sig endnu flere sjove og kreative muligheder, for en rigtig god og spændende leg.

Mie og Theis har også bygget med Polydron Gigant sættet i kombination med Polydron XL sættet. Det gav en hel masse nye muligheder for at lave større og flottere konstruktioner.

På billedet ses også Polydron XL i naturfarver!

Begge børn var lynhurtige til at finde på noget at bygge. De valgte at bygge et tårn af XL brikkerne og lave en tunnel på hver side af tårnet, med brug af Gigant brikkerne.

Vores vurdering af Polydron Gigant sættet

Børnene var opslugt af byggeriet i flere timer og de kunne fint enes om brikkerne fordi der er så mange brikker, at der er nok til at man kan lege sammen uden at komme til at mangle brikker.

Efter at have leget og bygget med Polydron brikkerne i rigtig mange timer, så var både børn og voksne enige om, at disse brikker er helt fantastiske!! De er uden tvivl et “must have” i alle institutioner og private hjem.

Den virkelig gode og holdbare kvalitet, med de flotte klare farver og uendelige af muligheder, er noget som alle børn vil elske at lege med. Vi kan derfor virkelig anbefale at man investerer i dette sæt.

- Carina Lund

https://youtu.be/u2Fid9Z2Dbc
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPolydron

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen