TumbleMee Bimo anmeldelse
TumbleMee er desværre udgået af Legebyen.dk's sortiment.
Vi har dog meget andet sjovt motorisk legetøj ;-) Klik her!

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Hårdt EVA-skum (uden phthalater og giftstoffer) | Mål: H:24 x L:60 x B:25 cm | Farve: Blå | Certificering: CE-mærket og testet hos Teknologisk Institut | Mærke: TumbleMee | Model: Bimo

"Jeg var meget spændt på, om TumbleMee ville leve op til mine forventninger. Vi har leget forhindringsbane og jorden er giftig, sammen med min kusines børn, hvor vi har brugt flere forskellige ting fra TumbleMee serien. På den måde har vi kunnet lave en stor, sjov og udfordrende bane igennem hele huset. Børnene har virkelig hygget sig og man har kunne høre deres latter i hele huset. De har også lavet et højt tårn, ved at stable de forskellige skummøbler ovenpå hinanden..."

En anmeldelse af fabeldyret Bimo fra TumbleMee

Er I klar til en sjov og motorisk udviklende leg. Så glæd jer til at opleve de mange sjove funktioner, som Bimo fra TumbleMee kan tilbyde.

Virksomheden TumbleMee er dansk designet og familieejet. Det ligger placeret i det skønne Silkeborg i Midtjylland. Virksomheden siger selv, at TumbleMee er udviklet til børn - af legebørn.

TumbleMee udarbejder alle deres produkter i samarbejde med fysioterapeuter for at sikre, at aktivitetsmøblerne giver jeres barn masser af muligheder for at udvikle sin motorik igennem en sjov og fantasifuld leg.

TumbleMee har stor fokus på, at de enkelte dele kan kombineres med hinanden, på kryds og tværs. På den måde opnås der flere funktioner i det samme aktivitetsmøbel, blot ved at tilføje et enkelt nyt element. Man kan bl.a. prøve at kombinere et Bump med en Bimo og på den måde få en helt ny vippe/balance funktion.

Anbefalet alder på TumbleMee produkterne er 3 år +. Efter min mening kan selv de helt små børn få stor glæde og motorisk træning ved at lege med disse produkter, dog skal de mindre børn altid lege under opsyn af en voksen.

Vores test af den blå TumbleMee Bimo

Vores lille familie har været så heldige, at få lov til at teste fabeldyret Bimo i blå. Den kan også købes i grå eller i rosa, så I kan frit vælge den farve, der passer bedst ind i jeres hjem.

TumbleMee laver lækre kvalitets skummøbler, som på grund af de stilfulde farver og design, nemt kan integreres i nutidens moderne hjem, uden at virke som et forstyrrende element.

Med disse skummøbler kan det nu pludseligt være pænt og dekorativt, at have en forhindringsbane midt i stuen.

Børns motorik er essentiel for udvikling og læring

Med Bimo er der masser af muligheder for at udvikle en god og fantasifuld leg. Som mange af de andre produkter fra TumbleMee, så er Bimo også lavet som et fabeldyr og inviterer derfor også til en snak om fabeldyr. Hvem ved, måske endda en spændende godnathistorie om fabeldyr.

Vi har selvfølgelig leget mange forskellige lege med skummøblet, for at teste hvad den kan holde til. Men også for at teste, om den kunne leve op til vores forventninger.

For bedst muligt at kunne teste og vurdere, så har jeg indhentet assistance. 😊

Udover min lille søn Villads på 8 måneder og storebror Marcus på 15 år, så har jeg haft besøg af min kusines to børn på 4 og 7 år.

Villads på 8 måneder, er meget nysgerrig og han har forsøgt at kravle op og ned ad Bimo. Det er selvfølgelig lidt svært når man kun er 8 måneder, men hvor der er vilje er der vej, så det skal nok lykkes. Med den store interesse Villads allerede har for skummøblerne, så skal de nok blive brugt flittigt, når han bliver lidt større.

Marcus på 15 år har brugt skummøblet som en skammel, det kan den sagtens holde til.

Bimo består af to dele, den indeholder nemlig også en Step. Ved at tage Steppen af og sætte et Bump på istedet for, så kan fabeldyret vippe og det er især Villads helt vild med. Der er mange muligheder med dette skummøbel, alt efter barnets alder og udvikling. Den kan bl.a. bruges til at kravle op og ned ad eller ligge på.

Bimo kan også bruges til at gå op og ned ad, hoppe på eller hoppe over. Der er virkelig mange forskellige muligheder, det handler blot om at bruge sin fantasi.

Styrker og stimulerer

Ved at lade din guldklump lege og udforske det motoriske fabeldyr, så vil dit barn bl.a. styrke og stimulere følgende:

Balancen, ved at dit barn går op og ned ad Bimo eller hvis I tilføjer et Bump, så styrkes balancen også når dit barn vipper frem og tilbage.

Fantasien og kreativiteten vil blive styrket, ved at dit barn finder på sjove måder at lege med fabeldyret på.

Grovmotorikken bliver selvfølgelig også stimuleret ved at lege på skumstolen.

Koncentration og koordinering vil blive styrket, ved at dit barn skal koncentrere sig om at gå eller hoppe på Bimo, uden at falde ned.

Turtagning og sociale kompetencer vil blive styrket, hvis dit barn leger sammen med sine venner. Skummøblet indbyder til leg, hvor flere børn leger sammen og på den måde finder på en sjov og udviklende leg, i fællesskab.

Med produkterne fra TumbleMee, kan I også lærer jeres barn om former og farver.

Som det allervigtigste, så vil dit barn uden tvivl få brugt lattermusklerne, når han/hun leger med Bimo.

Vores leg med TumbleMee Bimo

Vi har leget forhindringsbane og jorden er giftig, sammen med min kusines børn, hvor vi har brugt flere forskellige ting fra TumbleMee serien. På den måde har vi kunnet lave en stor, sjov og udfordrende bane igennem hele huset.

Børnene har virkelig hygget sig og man har kunne høre deres latter i hele huset. De har også lavet et højt tårn, ved at stable de forskellige skummøbler ovenpå hinanden.

TumbleMee produkterne har en behagelig overflade, som også er skridsikker. Derfor skal man ikke være bekymret for, at børnene skal glide, når de hopper fra ting til ting.

Hvis Bimo skulle blive beskidt, så undgå brug af rengøringsmidler. Brug blot en fugtig klud.

Skumdyret er ikke egnet til udendørs brug, dog kan man godt tage den med ud på græsplænen, hvis man husker at tage den med ind igen efter legen er færdig.

Bimo er virkelig velegnet til brug i institutioner, legeland og andre steder hvor mange børn leger sammen, da den kan holde til rigtig meget.

Et hvert barn vil blive glad for at have dette stilrene skummøbel på sit værelse og på den måde kunne styrke og stimulere motorikken hjemme i privaten.

Det fine fabeldyr vil uden tvivl blive populær i børnefamilier, det er den ihvertfald herhjemme.

Vi har haft meget glæde af at teste Bimo og på den måde styrke motorikken på en super sjov og kreativ måde.

Jeg var meget spændt på, om TumbleMee ville leve op til mine forventninger. Jeg er slet ikke i tvivl mere. TumbleMee lever 100% op til forventningerne. Det lækre stilrene design, den skridsikre overflade og de mange muligheder og alt dette i selvsamme produkt.

Vi kan derfor uden tvivl anbefale andre at købe skummøblet Bimo og/eller andre af TumbleMee’s lækre produkter.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af TumbleMee Hila

Læs også anmeldelsen af TumbleMee Sabi

Læs også anmeldelsen af TumbleMee Sema

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTumblemee

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen