Trybike løbecykel anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2-6 år | Materiale: Metal | Størrelse: Sædehøjde: justeres fra 30-45 cm | Mærke: Trybike

"Hvor har vi været glade for, at have stiftet bekendtskab med løbecyklen fra Trybike! Løbecyklen har forkælet os med et lækkert design, og køreoplevelser man sjældent oplever. De brede dæk og styringen af løbecyklen, har gjort at Mateo vil have hans nye løbecykel med overalt. Hvis vi skal en tur i skoven skal løbecyklen med, og når vi kommer hjem skal løbecyklen køres på i haven..."

En anmeldelse af Trybike løbecykel

Vi er forældre til vores dreng, Mateo, der er 3 år gammel. Hvis der er noget Mateo han elsker, så er det at være udenfor - i alt slags vejr- og bevæge sig! Mateo er som børn er flest - propfyldt med energi, og det var derfor oplagt at lade ham prøve løbecyklen fra Trybike.

Vi var meget positivt stemte overfor løbecyklen, allerede inden vi havde fået den ind af døren. Vi lagde hurtigt mærke til de mange forskellige, og moderne farver løbecyklerne kunne anskaffes i. Hele designet af løbecyklen, gjorde at vi glædede os ekstra meget til at kigge nærmere på den.

Vi har udover løbecyklen fra Trybike, også set nærmere på det ekstra hjulsæt (.. der kan tilkøbes til alle Trybike løbecykler) og afprøvet Trybikes bud på den perfekte cykelhjelm.

Det praktiske om løbecyklerne fra Trybike

Trybike løbecyklerne er anbefalet fra + 1½ år, og kan fås i mange forskellige farver på Legebyen.dk. Du finder Trybike løbecyklerne i farverne:

 • antracitgrå
 • blå
 • grøn
 • hvid
 • rosa
 • rød
 • birketræ

- Vi har testet Trybike løbecyklen i farven, antracitgrå.

Forhjulet på løbecyklen kan sidde i to forskellige højder, og sædet kan justeres i højden fra 30 - 45 centimeter. Det er smart, da løbecyklen derfor kan følge barnet helt frem til 6-års alderen. Løbecyklen vejer i alt 5,2 kilo - hvilket vi mener er en fornuftig vægt - da barnet er i bedre kontrol, jo mere cyklen vejer. De fleste af løbecyklerne er udstyret med brune cykelsæder og håndtag - med undtagelse af den hvide løbecykel og løbecyklen i birketræ, som begge er udstyret med sorte cykelsæder og sorte håndtag.

Det praktiske om de ekstra hjulsæt fra Trybike

Vi har testet hvordan det ekstra hjulsæt til løbecyklerne fungere. Det er som sådan ikke relevant for Mateo at bruge det ekstra hjulsæt, men hans lillesøster vil få store glæde af det, når hun bliver stor nok til at kunne køre på løbecyklen. Det var derfor relevant for os, at finde ud af hvordan det ekstra hjulsæt fungerede, og vi blev meget overraskede over hvor nemt og ligetil sættet var.

Der kan tilkøbes et ekstra hjulsæt til løbecykel, sættene fås i farverne:

 • sort
 • lys beige

De ekstra hjulsæt indeholder ét ekstra hjul, og remedier til at sætte hjulet fast på løbecyklen. Det ekstra hjulsæt er værd at investere i, da det er med til at starte glæden ved løbecykler i en tidlig alder.

Hjulene i sættet er de samme slags hjul, som løbecyklen allerede er udstyret med.

Det ekstra hjulsæt er helt ideelt for familier med mindre børn, der først skal lære at køre på en 3-hjulet løbecykel. I takt med at barnet bliver komfortabel med løbecyklen, kan løbecyklen på 5 minutter - omdannes til en løbecykel med 2 hjul! Det er fantastisk at man ikke skal ud og investere i en ny løbecykel, når barnet er klar til at gå fra en 3-hjulet løbecykel til en 2-hjulet løbecykel.

Det ekstra hjulsæt er samtidig med til at spare på ressourcerne der skal til for at producere en løbecykel - og på den trange plads, vi som børnefamilie har. Vi slipper desuden også for bøvlet med at vi lige pludselig skal finde en ny løbecykel, der nu passer til vores søn.

Det praktiske om cykelhjelmene fra Trybike

Trybike har gjort det super nemt, at finde præcis dén cykelhjelm, der vil passe allerbedst til barnets løbecykel. Trybike har derfor valgt at producere cykelhjelmene i de samme farver som løbecyklerne, og cykelhjelmene fås i to forskellige størrelser; small og medium.

 • Cykelhjelmen i small passer til en hovedbredde på 46 - 53 centimeter - som passer fra cirka. 2 års-alderen og til barnet er 6 år.
 • Cykelhjelmen i medium passer til en hovedbredde på 52 - 58 centimeter - som passer fra cirka. 6 års-alderen og opefter.

De forskellige cykelhjelme fra Trybike, fås i farverne:

 • rød
 • rosa
 • grøn
 • petroleumsblå
 • antracitgrå

Cykelhjelmene er produceret i ABS-plast, og har skumpolstring i hjelmen.

Alle cykelhjelmene har en justerbar hagestrop, og et indbygget skruespænde i nakken. Det indbyggede skruespænde er især vigtigt, da det går ind og tilpasser sig barnets kranie. Cykelhjelmen er derudover let, og dækker hele barnets hoved.

Løbecyklen fra Trybike skal samles

Vi var meget spændte på hele samlingsprocessen af løbecyklen. Trybike løbecyklen kommer i en kasse med indbygget håndtag. Det indbyggede håndtag i kassen, gør hele håndteringen af den usamlede løbecykel, så nem som overhovedet muligt. Vi åbnede kassen, og blev til vores store overraskelse ekstremt positive. Vi kunne hurtigt konstatere at alle delene var pakket ind i pap og tykt skum. Det tykke skum og det hårde pap giver den ultimative beskyttelse overfor ridser og små buler i løbecyklen, og hvor er det skønt at man ikke har sprunget denne (for os) vigtige faktor over!

Vi skulle i gang med at samle løbecyklen, og placerede de forskellige dele foran os på gulvet. Der medfølger en rigtig god og detaljeret guide over hvordan løbecyklen skal samles, og vi var derfor i ekstremt trygge hænder under hele samle arbejdet. Vi skulle ovenikøbet ikke på jagt efter værktøj i kælderen, for alt der skal bruges til samlingen af løbecyklen, var der allerede sørget for i pakken. Tak!

Der følger forskellige klistermærker med til løbecyklen, som man kan placere præcis hvor man vil. Det betyder at ens barn kan give sit personlige præg til løbecyklen, hvilket er super smart! Klistermærkerne er af god kvalitet, og bliver de sat rigtig på - er vi overbeviste om, at de ikke bare lige falder af og holder i lang tid.

Vi havde valgt at samle løbecyklen en sen hverdagsaften, så den kunne stå klar til Mateo morgenen efter. Vi ved (fra tidligere erfaringer) at Mateo godt kan være en smule utålmodig, og vi besluttede os derfor at samle løbecyklen i ro og mag. Vi startede med at pumpe luft i cykeldækkene, og så samlede vi løbecyklen.

Det tog os ikke lang tid at samle løbecyklen, da vi brugte omkring 10 minutter på hele samlearbejdet (inklusiv oprydning). Vi var meget positive over den nemme og overskuelige måde, hvorpå man kan ændrer løbecyklen fra en 3-hjulet til en 2-hjulet - eller omvendt. Det var virkelig nemt, og krævede ikke det store samlearbejde fra os af.

Vores konklusion på samlearbejdet af løbecyklen er, at det vidst ikke kan gøres meget nemmere. Vi lagde hurtigt mærke til de ekstremt lækre hjul, og hele kvaliteten løbecyklen er produceret i. Vi glædede os til næste morgen, når vi skulle introducere Mateo for hans nye løbecykel fra Trybike.

Vores oplevelse med løbecyklen fra Trybike

Vi havde sat løbecyklen fra Trybike frem i stuen, og vi glædede os til at se Mateos reaktion da han stod op. Mateo kom ind i stuen og fik hurtigt øje på sin nye løbecykel, og udbrød “wow”. Mateo kiggede længde på løbecyklen, og inden vi fik set os om - var han i gang med at køre rundt i stuen. Vi besluttede os hurtigt for at vi skulle gå en lang tur, efter vi havde spist morgenmad.

Det danske vejr viste sig fra sin pæneste side, og Mateo kunne ikke vente med at komme ud og cykle - det kunne vi bestemt godt forstå! Vi havde gemt de medfølgende klistermærker, og ville lade Mateo sætte sit personlige præg på hans løbecykel. Han valgte klistermærkerne, og hvor de skulle sidde - og så satte mor klistermærkerne korrekt på løbecyklen.

Vi var endelig klar til at komme ud af døren, og Mateo manglede at få sin nye cykelhjelm på. Trybikes bud på den perfekte cykelhjelm, har virkelig imponeret os. Vi er meget positive over at cykelhjelmen dækker hele Mateos hoved, og at den er enkel i sit udtryk. Den stilfulde cykelhjelm vejer ikke meget, og så er den et must-have, da den passer utroligt godt til løbecyklen!

På vores tur havde vi besluttet os for, at udfordrer løbecyklen på forskellige slags terræn. Mateo kørte både på asfalt, græs, sten og jord, og løbecyklen kørte perfekt igennem alt slags underlag. Vi besluttede os også for at prøve løbecyklen på stejle bakker, og på ujævnt terræn, igen med samme resultat: løbecyklen kørte perfekt.

Vi lagde mærke til hvordan Mateo sad på løbecyklen - han sad rank og korrekt. Mateo havde et godt afsæt med sine fødder, hver gang han skulle skubbe løbecyklen frem. Da Mateo kørte ned af mindre bakker, fandt hans fødder hurtigt op på fodstøtten som er placeret perfekt på løbecyklen. Mateo kan på fodstøtten skåne sine sko, og træne sin balance - på vej ned af mindre bakker - eller hvis fødderne skal have et fortjent hvil.

Mateos styring af løbecyklen var super god, og håndtagene har han et perfekt greb om. Det er vigtigt at selve styringen af løbecyklen er nem, og det er den. Trybike har valgt at lave den samlede radius som styret kan drejes i mindre, det gør at barnet har bedre kontrol over løbecyklen. Vi har haft løbecykler hvor styret kunne drejes som man ville, og det er ikke optimalt i situationer hvor barnets balance er ude af kontrol - eller der sker noget uforudsigeligt.
Vi var nu hjemme efter en lang tur, og Mateo parkerede sin nye løbecykel. Han fik cykelhjelmen af, og greb fat i mors arm. “Mor kan vi køre en tur senere” lød det fra Mateo, og selvfølgelig kunne vi det!

.. Det ekstra hjulsæt vi har testet, gør at Mateos lillesøster (om et halvt års tid) også kan få glæde af løbecyklen. Det er ekstremt dejligt at monteringen af det ekstra hjul er så nemt og ligetil, og kan klares på få minutter.

Lad dit barn vokse op med løbecyklen fra Trybike

Vi har købt os fattige i løbecykler der hurtigt bliver for små, ruster til - eller hvor kvaliteten bare ikke kan følge trop med vores sikkerhedsstandarder. Vi sidder og ærgrer os over, at vi først har stiftet bekendtskab med løbecyklerne fra Trybike nu.

Prisen er en smule højere på løbecyklerne fra Trybike, men hvis vi derimod ligger de forskellige beløb, vi har brugt på flere forskellige løbecykler til Mateo. Ja, så ville løbecyklen fra Trybike have været en god investering - i den grad også for klimaet.

Det smarte ved løbecyklen fra Trybike er at man i en alder af 1 ½-år, allerede kan opleve følelsen og glæden ved at kører på en løbecykel. Den trehjulede løbecykel kan nemt laves om til en tohjulet, når barnet er klar til det. Det lækre og komfortable cykelsæde kan justeres i flere højder, og i takt med at barnet bliver ældre - og får længere ben, kan løbecyklen tilpasses nemt og hurtigt. Forhjulet kan justeres i to forskellige højder, og er endnu en lækker detalje på løbecyklen.

Vi har kørt mange ture på løbecyklen, og vi er super tilfredse. Mateo har givet udtryk for at cykelhjelmen er rigtig god, og hans gamle cykelhjelm er derfor gemt langt væk. De justerbare stropper der er på cykelhjelmen fra Trybike er i en super kvalitet, og stropperne går ikke ind og irritere Mateos hud.

Vores vurdering af løbecyklen fra Trybike

Hvor har vi været glade for, at have stiftet bekendtskab med løbecyklen fra Trybike!

Løbecyklen har forkælet os med et lækkert design, og køreoplevelser man sjældent oplever. De brede dæk og styringen af løbecyklen, har gjort at Mateo vil have hans nye løbecykel
med overalt. Hvis vi skal en tur i skoven skal løbecyklen med, og når vi kommer hjem skal løbecyklen køres på i haven. Trybike anbefaler at man opbevarer løbecyklen indenfor når den ikke er i brug, og det virker super fint for os.

Hvis du vælger at investere i en løbecykel fra Trybike, investere du i en løbecykel af meget høj kvalitet. Du investere samtidig i en løbecykel dit barn kan få glæde af i mange år frem, og ikke mindst i en løbecykel der kan skabe en masse fantastiske minder og oplevelser for jeres familie.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Zippl Cykel Small

Læs også anmeldelsen af RABO Mini-løbehjul

Læs også anmeldelsen af Puky Løbecykel

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTrybike

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen