Translucent Magnetisk Polydron anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: MABS plast (og magneter) | Indhold: 1 kasse med 104 dele | Brugsidé: Gode til lyslege

"Brikkerne er utrolig lette og behagelig at holde ved, også for de helt små børnehænder. Alle hjørner og kanter er afrundet og magneterne er forsvarligt lukkede inde i brikkerne så børnene ikke kan få dem ud. Vi som forældre, kan derfor trygt lade børnene lege og slippe kreativiteten løs. Jeg kan bestemt anbefale dette sæt til andre, det skal nok blive populært hos både børn og voksne, i hjemmet eller i institutionen..."

En anmeldelse af de Translucente Solide Magnetiske Polydroner

Som mor til to skønne drenge, på 1 år og 15 år, så bruger vi rigtig meget tid på at bygge, samle og konstruere diverse kreative ting, selvfølgelig på forskellige niveauer.

Jeg vægter kvalitetstid og nærvær utrolig højt og vi nyder at lave ting sammen, især ting som vi alle tre kan være med til og på samme tid hygge os med, på trods af vores aldersforskelle.

Hvis I er forældre eller bedsteforældre til et kreativt lille barn, som ligesom os, elsker at bygge flotte og vilde konstruktioner, så vil dette sæt lige være noget for jer.

Jeg anmelder legetøj, fordi jeg rigtig godt kan lide at undersøge produkterne grundigt og undersøge hvordan tingene kan anvendes. Jeg er rigtig god til at tænke ud af boksen og se muligheder, fremfor begrænsninger.

I mit daglige arbejde, hvor jeg arbejder med udviklingen af kognitive vanskeligheder, er det utrolig vigtigt at kunne finde på nye, sjove og lærerige måder, at bruge legetøjet på.

Alle børn er forskellige og har derfor også forskellige behov, men fælles for alle børn er, at de er utrolig nysgerrige og de udvikler sig bedst igennem leg og sjove oplevelser.

Det er derfor vigtigt, at man præsenterer sit barn for noget godt og solidt legetøj, som sætter gang i fantasien og kreativiteten.

Derudover vil jeg gerne kunne guide andre forældre og bedsteforældre, igennem den kæmpestore jungle, der er af legetøj.

Solide magnetiske polydroner i translucente farver

Denne gang har vores lille familie set nærmere på det store sæt magnetiske solide polydroner i translucente farver. At brikkerne er "Solide" betyder at man ikke kan stikke en snor igennem brikke eksempelvis. Hver brik i dette sæt er solid. Andre typer Polydron brikker har "luft" i midten og man kan sætte ting igennem disse brikker, hvis det er en del af konstruktionen :)

Det at de mange brikker er translucente i farverne, betyder at lyset godt kan skinne igennem brikkerne, men at man ikke kan se direkte igennem dem.

Sættet henvender sig til både drenge og piger fra 3 år op opefter, dog er der ingen små dele, så min lille søn på 1 år er ofte med i legen, når vi sidder ved bordet og bygger.

Jeg ville selvfølgelig IKKE lade et barn på 1 år lege med sættet helt alene.

Det store magnetiske Polydronsæt består af 104 dele:

  • 20 sekskanter
  • 36 firkanter
  • 36 trekanter
  • 12 femkanter

De mange brikker, består af fem forskellige farver, hvid, blå, grøn, rød og gul.

I sættet er der en enkelt blå firkant med hul i, en blå femkant med hul i og en blå trekant med hul i.

Derudover er der et lille idéhæfte, med mange forskellige sjove figurer, som nemt kan bygges med dette sæt.

Måske synes jeres familie også at det kunne være sjovt at prøve at bygge ud fra hæftet. Ellers handler det blot om at bruge sin fantasi og kreativitet.

Kvaliteten er helt i top

Vi har efterhånden en del forskellige Polydron sæt herhjemme, da der er utrolig mange muligheder med disse sæt. Ikke nok med det, så er kvaliteten på deres produkter helt i top, det er virkelig noget der holder til at blive brugt igen og igen og det er nemt at håndtere.

Det store sæt ville være helt oplagt til skolebrug eller i børnehaver.

Det kan nemt bruges af både store og små, da legen og opgaverne nemt kan tilpasses barnets alder og niveau.

De yngre børn, i børnehaven eller i de små klasser, kan bruge sættet til at bygge de mere simple konstruktioner og skabe mønstre. De yngste børn kan også lære om farver og former, imens de på samme tid styrker deres finmotorik og koordination.

De ældre børn kan bygge større og mere komplekse figurer og matematiske konstruktioner og efterfølgende udregne rumfang, areal osv.

Ikke nok med det, så kan sættet anvendes i fysikundervisningen, det kan bl.a. være i læring omkring magnetisme, da disse brikker tydeligt viser, hvordan magneterne kan tiltrække hinanden eller frastøde hinanden.

Selvom sættet består af 104 brikker, så ville det også være dejligt at have det store sæt hjemme i privaten. På den måde har barnet mulighed for at bygge flere eller større byggerier sammen med venner, søskende eller forældre.

Lad barnet bruge sin fantasi og kreativitet imens I bygger både 2D og 3D konstruktioner. Det er en sjov måde, at lære og udvikle sig på.

Vores vurdering af magneterne

De magnetiske Polydron brikker inviterer til mange timers spændende leg.

Vi har alle tre været meget begejstret for dette sæt. Det der gør lige netop dette sæt til noget helt specielt er, de forskellige farver og det at det store sæt ikke er helt gennemsigtigt, men så alligevel lidt.

Lyset kan nemlig godt skinne flot igennem brikkerne og lave et fint farvespil. Vi har brugt mange hyggelige kvalitetstimer på at bygge og konstruere med de farverige brikker.

Især Marcus og jeg har bygget rigtig mange forskellige former og figurer, mest i 3D. Vi har bl.a bygget en bold, hvor vi satte et LED lys indeni og slukkede lyset i stuen, på den måde kunne vi se de flotte farver lyse op. Vi har også bygget små huse, forskellige firkanter og andre former i 3D.

Vi kan lave mange forskellige figurer, fordi der er så mange brikker, vi behøver heldigvis ikke at ødelægge vores byggerier, bare fordi vi får en ny idé.

Brikkerne er farvet på den ene side og lyse på den anden. Når man bygger en figur, så skal alle brikkerne vende ens, ellers vil magneternes poler frastøde hinanden. Det vil sige, at hvis vi bygger en bold, så skal alle brikkerne vende med farverne ud ad, eller så skal de alle sammen vende med farverne ind ad.

Når brikkerne vender ens, så tiltrækkes magneternes poler sig nemt og ubesværet, så selv de mindste børn kan bygge med de mange brikker. Børnene finder lynhurtigt ud af hvordan brikkerne skal vende.

Inspirerende og spændende

Leg med det magnetiske sæt er inspirerende og spændende, det er svært ikke at blive helt opslugt af byggerierne. Det gælder for både børn og voksne.

Brikkerne er utrolig lette og behagelig at holde ved, også for de helt små børnehænder. Alle hjørner og kanter er afrundet og magneterne er forsvarligt lukkede inde i brikkerne så børnene ikke kan få dem ud.

Vi som forældre, kan derfor trygt lade børnene lege og slippe kreativiteten løs.

Jeg kan bestemt anbefale dette sæt til andre, det skal nok blive populært hos både børn og voksne, i hjemmet eller i institutionen.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPolydron

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen