EduShape Store Bløde Byggeklodser
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 0 år | Antal: 1 kasse med 50 klodser | Materiale: Let, blødt, holdbart, rengøringsvenligt og giftfrit plast

OBS: Disse klodser passer IKKE sammen med LEGO SOFT byggeklodser!

"Det er så sjovt og spændende, at bygge med de mange bløde klodser og jeg elsker, at børn i alle aldre kan være med, uden at man behøver at være bekymret for sikkerheden. Vi er alle tre enige om, at de store bløde byggeklodser fra EduShape, fortjener de største anbefalinger..."

En anmeldelse af EduShapes store og bløde byggeklodser

Se lige her. Nu er de store bløde byggeklodser blevet populære hos børnene igen. I har garanteret leget med et lignende sæt dengang I selv var børn og nu er det så jeres børns tur, til at stifte bekendtskab med det sjove og kreative sæt.

Vores lille familie har virkelig haft det sjovt, imens vi har undersøgt dette sæt. Jeg er mor til to dejlige drenge, Marcus på 15 år og Villads på 1 år. Vi er alle tre meget nysgerrige og kreative og vi elsker at bygge og konstruere, selvfølgelig på hver vores niveau.

Forskellige farver og størrelser

Sættet som vi har haft fornøjelsen af at se nærmere på, er produceret af EduShape og består af hele 50 byggeklodser i forskellige størrelser og forskellige farver.

Klodserne henvender sig til både drenge og piger og alle aldre kan deltage i legen.

De mange bløde klodser er sikre for børnene, da de er lavet af let, blødt, holdbart, rengøringsvenligt og giftfrit plast, uden phtalater.

Jeg husker tydeligt, at min lillebror og jeg brugte mange timer på at lege og bygge med store bløde plastikklodser, da vi var børn. Da jeg så dette sæt, blev jeg selvfølgelig helt nostalgisk. Jeg har virkelig mange gode minder fra leg, med lignende byggeklodser.

Da jeg fik mulighed for at anmelde dette sæt, sagde jeg ja, lige med det samme.

Jeg kan huske, at min lillebror og jeg havde et stort sæt af disse klodser derhjemme, som vi brugte rigtig meget. Vi byggede ofte store huse, en halvmur eller huler og legen blev ofte kombineret med andet legetøj. Når vi fx byggede huse, så legede vi ofte at det var en slikbutik eller en restaurant. Vi kunne derfor også inddrage vores legemad som en del af legen. Når vi byggede en halvmur, var det ofte fordi vi legede soldater og havde brug for et sted, hvor vi kunne gemme os for fjenden.

Jeg kan huske, at de store bløde klodser også var henne i børnehaven, nede i puderummet i kælderen, hvor vi ofte kom op og skændes om dem, fordi de var så populære og vi allesammen gerne ville bygge med dem.

Lidt om producenten

EduShape, som er firmaet bag de populære bløde klodser, udviklede deres første serie af legetøjsprodukter tilbage i 1983, for at kunne tilbyde børnehavepædagogerne nogle gode redskaber til kreativ leg, som på samme tid kunne udvikle og give læring til børnene.

Bygget på strategien om at se verden med børnenes øjne, udvikler EduShape fortsat spændende produkter, der stimulerer fantasien og kreativiteten hos børnene.

Alle EduShapes produkter, opfylder eller overstiger CE- og ASTM-sikkerhedsstandarder for legetøj.

Hvert enkelt stykke legetøj er resultatet af en teamindsats, der involverer designere, psykologer, lærere og til tider forældre, for at sikre, at alle materialer er sikre og holdbare.

Hvad er der indeni

Da vi modtog sættet, kom det forståeligt nok i en stor papkasse.

Min ældste søn Marcus, hjalp mig med at pakke hele sættet ud på stuegulvet, imens lillebror sov til middag.

Da lillebror Villads vågnede fra sin middagslur, blev han meget overrasket over at se, at stuen var fyldt med STORE farverige byggeklodser.

Vi gik alle tre i gang med at undersøge de mange klodser.

Villads var rigtig glad for, at han kunne få lov til at være med i legen og bare få lov til selv at undersøge klodserne.

Det at klodserne er store, bløde, lette og uden skarpe hjørner, gør at de mindste børn sagtens kan være med i byggeriet. De små børnehænder kan nemlig nemt løfte de lette klodser og stable dem.

Villads på 1 år var meget interesseret i de mange klodser og han har en alder, hvor han er meget interesseret i at stable. Han var med det samme helt opslugt af legen.

Han startede med at kravle rundt og røre ved de forskellige klodser og kravle hen over dem.

Han kastede også med klodserne, men da de er bløde, så gør det ikke ondt, hvis vi andre bliver ramt af en flyvende klods. Klodserne laver heldigvis heller ikke mærker eller afgiver farve på gulvet eller på møblerne.

Storebror Marcus viste Villads, hvordan han kunne stable klodserne og den fangede Villads med det samme. Villads kunne selv stable tre klodser oven på hinanden.

Stimulerer finmotorik m.m.

Når Villads bygger og stabler de mange byggeklodser, så styrker og stimulerer han bl.a. sin finmotorik, tålmodighed, hånd-øje-koordination, problemløsning, logisk tænkning og koncentration.

Marcus og jeg startede med at bygge hver sit tårn som selvfølgelig var over en meter høj. Med det samme Villads så vores tårne, så gik det ellers stærkt for ham, med at komme hen og skubbe til tårnene, så de væltede og spredte klodserne ud over hele gulvet i stuen.

Det bløde materiale som de store byggeklodser fra EduShape er lavet af gør også, at det ikke larmer når de store byggerier vælter.

Marcus, Villads og jeg, har også bygget et lille hus, som Villads hurtigt suste ind i. Det at bygge og konstruere sammen, er også rigtig godt for udviklingen, på den måde styrkes sociale kompetencer, turtagning og samarbejde.

Villads grinte højt imens han gemte sig inde i det lille hus, han gemte hovedet og troede at vi ikke kunne se ham. Marcus gemte sig bagved byggeriet og legede titte bøh med Villads, som var helt flad af grin. Det er altid dejligt, når vi kan lave noget sammen alle tre, hvor vi alle synes det er sjovt og hygger os.

Tiden fløj afsted, der er virkelig mange timers sjov og lærerig leg med dette sæt.

Vores leg med byggeklodserne

De farverige byggeklodser, kan sættes sammen på alle mulige sjove og kreative måder, de er af den grund oplagte til de nysgerrige og kreative børn, som gerne vil bygge og samle.

En standard klods måler 11,5 x 11,5 cm. Klodserne er en helt perfekt størrelse, hvis man spørger mig.

Efter at vi har leget og bygget med dette sæt i mange timer og nydt hvert minut, så er jeg virkelig positiv.

Det er så sjovt og spændende, at bygge med de mange bløde klodser og jeg elsker, at børn i alle aldre kan være med, uden at man behøver at være bekymret for sikkerheden.

Kvaliteten på de mange byggeklodser er virkelig god, for selvom at kloderne er blevet kastet med, bidt i osv. så er der intet sket. Sættet er så holdbart, at det sagtens kan anbefales til institutionsbrug, men selvfølgelig også til brug derhjemme.

Vi er alle tre enige om, at de store bløde byggeklodser fra EduShape, fortjener de største anbefalinger herfra.

Held og lykke med jeres byggeprojekter.

- Carina, Marcus & Villads

Sættet findes også i en mindre udgave med 26 byggeklodser

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjEdushape

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen