Time Timer Børneur anmeldelse
Uret er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 - 12 år | Farver: Grå/Orange |Dansk manual medfølger | 12/24 timers digital display valg

"Kvaliteten er rigtig god, og uret kan holde til meget. Det er rigtig dejligt, når man har en vild søn, der ikke altid tænker over at passe på sine ting. Vi er blevet beriget med en masse sjove funktioner og en søn, der er begyndt at vise stor interesse for uret, klokken og tal generelt. Time Timer armbåndsuret er et perfekt ur til vores søn, som kan følge ham mange år frem..."

Time Timer Armbåndsur til børn og unge fra 3 - 12 år

OBS: Armbåndsurene fra Time Timer er desværre udgået af vores sortiment.
Vi har dog masser af andre spændende Time Timer produkter her!

Vores snart 3-årige søn, Mateo, er begyndt at blive rigtig glad for tal. Han kan lide at tælle og bruge sine fingre samtidig. Vi er i denne forbindelse også stille og roligt begyndt at snakke om klokken. Her er Time Timer armbåndsuret virkelig ideelt i Mateos læring og i vores snakke om klokken.

Vi har derfor fået lov til at fordybe os og kigge nærmere på det interessante armbåndsur fra Time Timer. Mateo har aldrig haft et armbåndsur på før, og vi var derfor spændte på at introducere ham for det.

Vigtigt at vide om Time Timer armbåndsuret

Time Timer armbåndsuret anbefales til børn og unge fra 3-12 år, og remmen på uret har en længde fra 12 til 17 centimeter. Armbåndsuret kommer i en fin æske af tin, og netop æsken er super flot og informativ. I æsken er der en grundig manual, der forklarer, hvordan de forskellige funktioner på uret fungerer, og hvordan man tager dem i brug. Manualen tager dig i hånden og forklarer grundigt trin for trin, hvordan du eksempelvis indstiller en alarm. Armbåndsuret er på ingen måder vanskeligt at navigere rundt i. Manualen er en god støtte, selvom armbåndsuret ikke er vanskeligt at navigere rundt i.

Time Timer armbåndsuret kommer med beskyttelsesfilm omkring urets store LCD display, og det er solidt og fast placeret i tin-æsken. Remmen og uret er produceret i latexfrit materiale.

Armbåndsuret bærer præg af, at Time Timer bestemt ikke er gået på kompromis med noget. Armbåndsuret har en masse spændende funktioner. Uret er blandt andet vandtæt, og det har en modstandsdygtig funktion i forhold til ridser på urets linse. Derudover kan det både vise analogt og digitalt klokkeslæt. Der en masse andre spændende funktioner, som vi kommer nærmere ind på senere.

Time Timer Armbåndsuret til børn/unge kan fås i fire forskellige farvekombinationer. Der er farvekombinationerne: grå og pink, grå og blå, grå og grøn og grå og orange. Mateo valgte farvekombinationen grå/orange, hvilket - efter vores mening - er den mest neutrale farvekombination af alle armbåndsurene.

Vores oplevelse med Time Timer armbåndsuret

Da Mateo blev præsenteret for sit nye ur, vidste han endnu ikke, hvad et armbåndsur var, og hvad det skal bruges til. Indledningsvis forklarede vi Mateo, hvad det skal bruges til og hvordan, man tager det på. Mateo gav udtryk for, at han syntes, at det var en smule mærkeligt, da han aldrig havde haft noget siddende på håndleddet før (andet end et turpas i Tivoli engang).

Mateo fik lov til at vænne sig til armbåndsuret, og han viste stor interesse for det fra start. Han fik trykket på urets forskellige knapper og kigget på det analoge ur, hvor viserne bevægede sig.

Det var vældigt interessant og noget, han fik brugt overraskende lang tid på. Mateo havde vænnet sig til armbåndsuret ret hurtigt, og vi ville nu undersøge de forskellige muligheder, som uret har. Mateo er ikke stor nok til selv at navigere rundt i uret, men om ét års tid har vi forventninger til hans kunnen. Vi hjalp ham derfor med de forskellige indstillinger, og var med på sidelinjen til at prøve armbåndsurets funktioner af.

Vi startede med at sætte en alarm til, hvornår vi skulle begynde at lave aftensmad. Vi kunne både vælge, at alarmen skulle vibrere med og uden lyd. Vi valgte, at alarmen skulle vibrere med lyd. Midt under en leg med Mateos biler, begyndte armbåndsuret at vibrere. Det var nu tid til påbegyndelsen af aftensmaden, som i dagens anledning stod på lasagne.

Lasagnen er en stor favorit herhjemme, og skal have 25 minutter i ovnen. Alarmen på armbåndsuret blev derfor sat til, at den skulle vibrere 25 minutter senere, når lasagnen var klar. Alarmen fungerede upåklageligt. Vi forestiller os, at alarmen på armbåndsuret vil påvirke Mateo positivt, når han kommer i skolealderen. Her kunne man blandt andet sætte en alarm til om 1 time, og lade Mateo fordybe sig i en god bog - uden distraktioner for hvornår der er gået 1 time, og Mateo igen kan komme tilbage til sin tegnefilm, computerspil - eller hvad han kommer til at interessere sig for om nogle år.

Den anden funktion, som armbåndsuret har, er en helt særlig timer. Den virker som et stopur. Vi fandt hurtigt på mange aktiviteter, hvor vi netop kunne bruge denne funktion - eksempelvis målte vi, hvor langt tid det ville tage Mateo og mor at løbe rundt om huset. Stopuret blev aktiveret og med det samme fløj de begge afsted. Da turen om huset var overstået, blev der trykket på stop-knappen. Mateo mente, at han absolut godt kunne løbe turen hurtigere - og det kunne han!

Vi fandt os selv i at finde på flere og flere lege, som vi kunne inddrage uret og dets funktioner i.

De seneste par dage har vi nydt godt af både snevejr og regnvejr. Især alle de store vandpytter, man møder på sin gåtur, er et kæmpe hit! Her skal vi heldigvis ikke bekymre os om, om Mateo får sprøjtet vand på armbåndsuret. Det er nemlig vandtæt. Dette gør sig også gældende efter toiletbesøg, hvor det ikke er nødvendigt at tage armbåndsuret af ved håndvask.

Mateo er ikke stor nok til at benytte sig af uret alene, men han giver udtryk for, at han finder stor underholdningsværdi i de små lege og aktiviteter, som vi sætter i værk med armbåndsuret. Vi kan sidde og øve tallene på displayet og tælle sekunder sammen med sekundviseren. Hele uret er udstyret med fire knapper, som er rigtig nemme at navigere med.

Fantastisk kvalitet og lækkert design

Vi synes, at designet og kvaliteten af armbåndsuret er helt perfekt til både formål og målgruppe. Designet er let tilgængeligt og armbåndsuret er lavet i materialer, der holder over tid. Armbåndsuret kan holde til en del med dets medgørlige rem og stærke LCD-skærm.

Herhjemme har Mateo tabt uret et par gange uden, at der er kommet en eneste skramme på det. Det er virkelig dejligt, at vi ikke skal “passe på”, at Mateo kommer til at være lidt for voldsom med uret, da armbåndsuret er stærkt og solidt i forvejen.

Kvaliteten af selve LCD-skærmen er vi rigtig glade for. Skærmen er stor og har integreret baggrundslys, der gør, at man - selv i mørke - kan se, hvad der står på skærmen. Dette synes vi er en super vigtig funktion, som især er en fordel på vores gåture i de kolde vintermåneder, hvor mørket hurtigt falder på. At armbåndsuret ovenikøbet er vandtæt er endnu en perfekt faktor, når vi har med et armbåndsur til børn helt ned i 3-års alderen at gøre med. Armbåndsuret skal derfor ikke tages af hvis det for eksempel begynder at regne på gåturen hjem fra børnehaven, eller når hænderne skal vaskes efter toiletbesøg. Det er smart, ligetil og ekstremt børnevenligt!

Vores vurdering af Time Timer armbåndsuret

Vi har været rigtig tilfredse med vores test af det lækre armbåndsur fra Time Timer. Armbåndsuret har et lækkert og enkelt design. Uret passer perfekt til en afslappet hverdag, en vild leg på vores skummøbler, en god kælketur i snevejret eller en vild fodboldkamp.

Vi har været rigtig glade for uret i mange forskellige situationer, og Mateo har på intet tidspunkt udvist ubehag eller andet negativt omkring at have armbåndsuret på.

Kvaliteten er rigtig god, og uret kan holde til meget. Det er rigtig dejligt, når man har en vild søn, der ikke altid tænker over at passe på sine ting. Vi er blevet beriget med en masse sjove funktioner og en søn, der er begyndt at vise stor interesse for uret, klokken og tal generelt.

Det er dejligt at se udviklingen af Mateos bevidsthed om tal generelt. Time Timer armbåndsuret er et perfekt ur til vores søn, som kan følge ham mange år frem.

- Camilla Jakobsen

 

Læs meget mere om de visuelle Time Timer ure i denne blogartikel

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTime timer

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen