Time Timer Armbåndsur anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Mærke: Time Timer | Mål: Urremmens længde er 14,6 - 19,7 cm | Farver: Mørkegråt med hvidt print

"Armbåndsuret kan gøre en forskel i mange forskellige situationer, det kan bl.a. være på arbejdspladsen eller i skolen, hvor den unge eller voksne måske har behov for en visuel tydelighed, for at kunne overskue tiden til den næste opgave. Det kan også være, hvis personen har fået en spisepause og gerne ville kunne følge med i hvornår pausen er slut. Personer med særlige behov, kan ofte have svært ved at forstå og forholde sig til begrebet tid, hvilket kan give en del frustrationer og konflikter..."

Anmeldelse af Time Timer armbåndsur til unge og voksne

OBS: Armbåndsurene fra Time Timer er desværre udgået af vores sortiment.
Vi har dog masser af andre spændende Time Timer produkter her!

Vores familie har sagt ja til at anmelde det nye smarte Time Timer armbåndsur til unge og voksne.

Uret kan også købes i en børnestørrelse i fire forskellige farver og i voksen modellen, hvor der kun er den ene farve.

Det at voksenmodellen er mørkegrå er et rigtig godt valg synes jeg. Det kan bruges af begge køn og hvis personen ønsker at uret skal være lidt diskret, så er det nemmere med en neutral farve.

Vi har testet voksenmodellen, da min store søn Marcus, snart fylder 16 år og derfor skal bruge en voksenstørrelse.

Jeg sagde ja til at anmelde dette ur, fordi det ville være oplagt for os med sådan et ur. Min ældste søn har nemlig diagnosen Infantil Autisme og er derfor en del af den målgruppe, som vil have stor glæde af et armbåndsur med Time Timer funktion.

Marcus har haft sin autisme diagnose siden han var 2,5 år gammel, vi har derfor efterhånden meget stor viden og erfaringer med de forskellige Time Timer ure, så vi har set meget frem til at undersøge det nye ur.

Armbåndsurets specifikationer

- Stort let aflæselig LCD display med lys
- Start/stop knap og indstille knap
- Ridse modstandsdygtig linse
- Dansk manual medfølger
- 12/24 timers digital display valg
- Mulighed for analog ur visning
- Mulighed for den velkendte Time Timer funktion
- Vibrerende alarm med/uden lyd
- Latex fri materiale
- Rustfri stål bagside
- Vandtæt.

Hvad er en Time Timer?

Man kan på ingen måde forvente, at alle ved hvad et Time Timer ur er, så for en sikkerheds skyld så vil jeg lige gennemgå lidt generelle informationer om de fantastiske Time Timer ure.

En Time Timer er et visuelt ur, som er et utrolig godt, trygt og ofte vigtigt hjælpemiddel til især børn og voksne med særlige behov.

Uret visualiserer hvor lang tid der er til målet, i form af en stor rød skive der drejer rundt. (enkelte Time Timer urer kan købes i andre farver end rød, men funktionen er den samme).

Hvis barnet, eller den voksne, sætter sit ur til 30 minutter, så vil man tydeligt kunne se, at den røde skive bliver mindre og mindre, i takt med at tiden går.

Urene tæller ned ad, lidt den samme funktion som et æggeur, dog er disse ure meget mere visuelle og derfor meget mere overskuelige for især personer med kognitive vanskeligheder.

De forskellige Time Timer ure er lydløse og derfor ikke et forstyrrende element i undervisningen, hvorfor timer-urene også bruges i rigtig mange skoler verden over. Urene har en alarm funktion, som kan aktiveres hvis dette ønskes. Hvis man vælger at sætte alarmen til, så vil uret bippe når tiden er gået, så personen bliver gjort opmærksom på, at målet er nået.

Time Timer ure er en genial opfindelse, som kan hjælpe med at skabe ro og overskud i rigtig mange familier.

Opfundet af en initiativrig mor

For mere end 20 år siden kæmpede en mor, nemlig Jan Rogers, med sit yngste barn, som havde utrolig svært ved at overskue de forskellige daglige rutiner og skift i de forskellige opgaver.

Det var ligegyldigt om det var når de skulle gøre sig klar, til at skulle ud ad døren og i skole, lektielæsningen eller hvornår det var sengetid.

Den unge pige kæmpede med frustrationer og forvirring pga. den manglende forståelse for begrebet tid.

En smule desperat, men alligevel motiveret til at løse dette problem, skabte Jan de fantastiske og geniale Time Timer ure. Et visuelt og enkelt tidsstyringsværktøj designet til at "vise" tidens gang. Efterhånden som tiden går, forsvinder den røde disk inde på urskiven.

Hvem kan have glæde af et Time Timer armbåndsur?

Et Time Timer armbåndsur kan gøre en kæmpe forskel hos rigtig mange forskellige personer, diagnoser eller ej.

Det er dog især personer med kognitive vanskeligheder, der har stor glæde af sådan et ur.

I de fleste situationer vil det være forældrene, lærerne eller pædagogerne der indstiller Time Timer funktionen i uret, men andre gange kan brugeren selv være med til at stille det. Det afhænger selvfølgelig af hvem brugeren er?

Armbåndsuret kan gøre en forskel i mange forskellige situationer, det kan bl.a. være på arbejdspladsen eller i skolen, hvor den unge eller voksne måske har behov for en visuel tydelighed, for at kunne overskue tiden til den næste opgave.

Det kan også være, hvis personen har fået en spisepause og gerne ville kunne følge med i hvornår pausen er slut.

Personer med særlige behov, kan ofte have svært ved at forstå og forholde sig til begrebet tid, hvilket kan give en del frustrationer og konflikter.

Med de visuelle Time Timer ure, kan I nu gøre tiden mere visuel og overskuelig, end et helt almindeligt digitalt eller analogt ur og på den måde mindske stress.

Det nye Time Timer armbåndsur, har dog begge funktioner, så hvis den unge eller voksne kan klokken, så kan den funktion også bruges.

Uret giver derfor flere forskellige muligheder, for forståelse af tiden og på den måde rammer det også en bredere målgruppe.

Er du en voksen med særlige behov, eller har du en teenager med autisme, ADHD, ADD eller andre udfordringer, så kan sådan et ur måske gøre en kæmpe stor forskel i hverdagen for jer.

Det kan også være, man blot har brug for meget struktur i hverdagen og bedre kan overskue tiden på en mere visuel måde.

Diagnoser eller ej, så kan uret give en ro og et bedre overblik med de forskellige funktioner og muligheder.

Armbåndsuret har tre funktioner i én:

  • Et almindeligt armbåndsur (Digitalt/analogt)
  • En alarm, med eller uden lyd/vibration.
  • Et Time Timer ur, med de velkendte funktioner.

Uret er simpelt og brugervenligt.

Der følger en vejledning med på dansk, hvis man skulle være i tvivl om noget.

Armbåndsuret er virkelig praktisk og på den måde, så har den unge eller den voksne altid et Time Timer ur lige ved hånden.

Uret kan godt tåle at man har det på i bad eller ude i regnvejr, dog skal man ikke benytte knapperne imens uret er vådt.

Hvorfor bør flere bruge et Time Timer ur?

Svaret er ret ligetil. Der er et hav af muligheder og situationer hvor en Time Timer kan gøre en kæmpe forskel. I kan gøre tiden mere visuel og derfor gøre tiden meget mere overskuelig.

Unge og voksne med særlige behov har ofte nemmere ved at overskue visuel guidning. Hverdagens mange opgaver kan hurtigt gøres lettere og mindre frustrerende.

Undersøgelser har vist, at brugen af et Time Timer ur øger koncentrationen og indlæringen hos personer med kognitive udfordringer.

Vores mening om Time Timers nye armbåndsur.

Marcus har været glad og tilfreds med at bruge det nye ur. Han er ikke vant til at have et armbåndsur på, så jeg var spændt på om han overhovedet kunne acceptere at have det på. Det er heldigvis gået over alle forventninger, han var interesseret i uret med det samme vi modtog det og Marcus kunne selv indstille klokken derpå.

Uret har en god størrelse, så det er let at bruge de forskellige funktioner og urremmen har også en fin størrelse. Remmen er behagelig at have på, der er ikke noget der kradser eller er ubehageligt. Dog kan der selvfølgelig være en tilvænningsperiode for nogen, hvis man ikke er vant til at gå med et armbåndsur.

Uret er let at finde ud af, vi har slet ikke haft behov for at kigge i vejledningen, det er meget simpelt, hvilket er super godt, så alle kan let bruge det. Hvis man gerne vil skifte mellem de forskellige funktioner, så er det bare at trykke på knapperne på siden af uret.

Marcus har haft uret på i bad. Det er en smart måde at gøre ham opmærksom på, at han ikke skal blive stående under vandet hele dagen. Vi satte derfor sammen Time Timer funktionen til, så uret vibrerede når Marcus skulle blive færdig.

Uret har været brugt flittigt og det lever op til mine ellers høje forventninger. Kvaliteten er rigtig god og skærmen er virkelig holdbar. Uret er stilrent og simpelt at bruge, det vil derfor være en stor hjælp hos mange unge og voksne.

Vores mening er ret tydelig og meget positiv. Time Timer armbåndsuret er virkelig en god investering og det kan uden tvivl anbefales.

- Carina & Marcus

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTime timer

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen