Ta Til Marked anmeldelse
Spillet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende spil på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 år | Spilletid: Ca. 30 min. | Spillere: 1-4 deltagere.

Spillet var hurtigt og nemt at gå til. Med lidt fingresnilde var det hele samlet og klar til brug indenfor 5 min.

"Spillets regler er ultra nemme, hvilket gør det nemt for mindre børn, at deltage og spille sammen udenfor meget voksen indblanding. For børn på 3 år og opefter, er der ikke så meget udfordring i det. Jeg ville sagtens kunne spille spillet med børn fra 2 år og op efter. De ville også få en del læring i form, af farverne, dyrene og deres lyde..."

En spilanmeldelse af Ta Til Marked

Vi har over sommeren testet, Ta' Til Marked børnespillet fra Danspil. Danspil er et danskejet firma, som ligger i Brabrand. Danspil producer og udvikler alverdens spil, så som familiespil, børnespil, selskabsspil og voksenspil.

I deres spil-sortiment findes der bandet andet klassikere som kalaha, koldsmajor og danmarksspillet. Danspil vil hele tiden gerne forny sig med nye spilkoncepter og nye brætspil.

Indhold i kassen:

  • 1 Spilleplade 48 x 48 cm
  • 1 farveterning
  • 16 plastik holder/fødder
  • 1 ark med dyrebrikker - 4 grise, 4 heste, 4 hunde og 4 køer.
  • 4 plastik biler
  • 1 lydboks
  • 1 ark klister mærker til bilerne
  • 1 regelsæt.

Inden start:

Hver spiller vælger en farve bil, bilen bruges til at transportere dyrene med, rundt på spillepladen. De 4 forskellige slags dyr, sættes i hver deres indhegningen ved markedspladsen. Bilerne placeres på feltet udenfor sin gård. Den yngste spiller starter og turene går efter uret.

Spillet:

Den første spiller slår med terningen, og rykker sin bil hen i mod markedspladsen, på den farve som terningen viser. Hvis man slår den samme farve, som ens vil i forvejen står på behøver man ikke rykke.

Spillerne når frem til det blå felt ved markedspladsen, ved at slå sig fremad og rykke på de farvede felter tilsvarende slaget. Eller hvis spillerne slå markedsplads ikonet på terningen, det giver ret til at rykke frem til markedspladsen og trykke på lydboksen.

Alt efter hvilken dyrelyd, skal man hente dyret som passer til lyden og placere det på bilens lad. Har spilleren i forvejen dyret fra boxen, skal spilleren vente til næste gang med at trykke igen.

Nu gælder det om, at komme hjem til bondegården og sætte sit dyr af.
Spillerne kan komme hjem ved at slå sig frem til Via farverne eller hvad at slå ikonet med bondegården, som giver direkte ret til at rykke hjem.

Når spillerne har 2 dyr hjemme i folden, må der trykkes 2 gange på lydboksen. Har spillerne 3 dyr hjemme i folden, må spillerne trykke 3 gange. Den spiller der først har alle 4 forskellige dyr hjemme i folden, har vundet.

Vores vurdering:

Spillet var hurtigt og nemt at gå til. Med lidt fingresnilde var det hele samlet og klar til brug indenfor 5 min.

Spillets regler er ultra nemme, hvilket gør. Det nemt for mindre børn, at deltage og spille sammen udenfor meget voksen indblanding.

Et spil tager cirka 5 minutter og derfor er jeg hurtigt overtalt, til endnu et spil. Spillet er primært baseret på held.

Vi havde spillet med på ferie, hvor min søsters unger på 6 og 8 år også var med. Særligt Oskar på 6 år, fandt ofte spillet frem og spillede gerne med de andre. Tit og ofte sad han også helt for sig selv, helt fordybet og koblede af, imens han spillede. Ungerne elskede det og fik mange timer til at gå med det og vi voksne, måtte sjældent være med...

For børn på 3 år og opefter, er der ikke så meget udfordring i det. Jeg ville sagtens kunne spille spillet med børn fra 2 år og op efter. De ville også få en del læring i form, af farverne, dyrene og deres lyde.

Det er et super hyggeligt spil for de mindste børn.

- Tine Rasmussen

Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilDanspil

1 kommentar

Sofie

Sofie

Vi har spillet som min søn på 2 elsker! Det er super godt til små børn, som endnu ikke kan finde ud af en normal terning, fordi spillet er med farver og ikke tal. Giver mange gode snakke om at skulle vente til det bliver ens tur, farver og dyr. Vi øver også at tælle ved at tælle hvor mange dyr vi hver i sær har ☺️ Stor anbefaling til små børn.

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen