Simpl Dimpl anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år |Materiale: Kvalitets ABS plast og 100 BPA-fri silikone | Mål: L:8,3 x B:3,8 x H:1,3 cm.

"Børn og voksne med forskellige diagnoser som bl.a. ADD, ADHD eller autisme kan også have stor glæde af den lille nøglering, da de ofte har brug for at holde deres hænder igang, for at kunne sidde stille og deltage i undervisningen. De to knapper har strukturer på, så barnet eller den voksne også stimulerer følesansen..."

Simpl Dimpl fidgetlegetøj er bedre

De fleste af os kender til fidget-spinners, som blev det helt store hit for et par år siden, hvor de fleste børn bare måtte eje en, eller flere af disse små spinnere og børnene havde konstant sådan en i hånden, eller i lommen.

Simpl Dimpl findes i mange flotte farvekombinationer :-)

Nu har Fat Brain Toys designet en lille fin nøglering, som har mange af de samme gode egenskaber, som en fidget-spinner. Den lille nøglering har fået navnet, Simpl Dimpl.

Simpl Dimpl fidgetlegetøjet er efter min mening bedre end de tidligere fidget-spinnere, fordi den kan anvendes af alle, både børn og voksne og den er ikke forstyrrende, ligesom spinnerne var.

Med en Simpl Dimpl nøglering, kan barnet heller ikke komme til skade, som man så i flere tilfælde med de snurrende spinnere.

Kan hjælpe og berolige

Fat Brain Toys har tænkt deres design rigtig godt igennem og det er derfor lykkes for dem, at lave et produkt som kan hjælpe og berolige rigtig mange mennesker i mange forskellige situationer.

Den fine lille nøglering kan nemlig noget helt særligt, i forhold til at opsluge børns opmærksomhed og derved hjælpe dem væk fra uroen.

Den lille nøglering kan nemt sættes fast på et penalhus, på tasken eller i nøglebundtet så den ikke bliver væk. Man kan selvfølgelig også vælge at den ikke skal sættes fast på noget, hvis man bare ønsker at have den løst i lommen.

Simpl Dimpl er fantastisk god til at lindre stress og holde hænderne beskæftigede i stressende eller pressede situationer. Det kan bl.a. være hvis man sidder til et længerevarende møde eller hvis man har et barn med koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder eller blot har svært ved at sidde stille i skolen, så kan det ofte hjælpe, når barnet har noget i hænderne.

Dog kan lyden være lidt forstyrrende for de andre i klassen. Når man trykker på de to gummiknapper, så lyder det på samme måde som hvis man springer bobler på bobleplast. Men hvis man trykker lige så stille på nøgleringen, så kan det sagtens gøres uden at det er forstyrrende for de andre i lokalet.

Holder hænderne i gang

Børn og voksne med forskellige diagnoser som bl.a. ADD, ADHD eller autisme kan også have stor glæde af den lille nøglering, da de ofte har brug for at holde deres hænder i gang, for at kunne sidde stille og deltage i undervisningen.

De to knapper har strukturer på, så barnet eller den voksne også stimulerer følesansen.

Min store søn og jeg har testet Simpl Dimpl nøgleringen. Den har været så populær herhjemme, at vi ikke kunne deles om den, vi ville begge to gerne bruge den. Heldigvis er den meget billig, så det var intet problem, lige at købe en ekstra.

Min søn har bl.a. en autisme diagnose og han kan derfor rigtig godt lide at sidde og trykke på nøgleringen i sine pauser, eller hvis tingene bliver for meget. Den hjælper ham, med at slappe af og koble lidt fra.

Her er det klart en fordel at nøgleringen er så lille og derfor nem at tage med sig. Jeg ser det også som en stor fordel, at den kan sættes fast på et penalhus og lign. så den ikke bliver væk.

Simpl Dimpl er både for barn og voksen

Jeg har også selv brugt Simpl Dimpl op til flere gange. Når jeg sidder til møder, så sidder jeg ofte og piller ved en blyant eller en kuglepen, men nu er jeg i stedet begyndt, at have Simpl Dimpl nøgleringen i hånden. Den er mindre forstyrrende og den er også mere diskret.

Den hjælper mig med at holde fokus og være mere afslappet ved møderne, hvor man jo ofte skal sidde og lytte og være koncentreret i flere timer.

Så hvem ved, måske kan I også have glæde af at have noget i jeres hænder, imens I sidder til jeres møder, eller den kan måske gøre en forskel for jeres barn. Jeg syntes denne nøglering er et forsøg værd at prøve.

Det er helt sikkert et produkt, som kan hjælpe lidt på stressende situationer eller koncentrationsbesvær, ydermere er dette produkt også ekstremt billigt, og hvem kan ikke godt lide det?

Jeg kan derfor helt sikkert anbefale andre at købe en eller flere af disse nøgleringe. Som sagt så kan man sætte dem på penalhuset og skoletasken og lign. Så er der altid én lige ved hånden.

Lidt mere om Fat Brain Toys

I dette afsnit får du lidt information om firmaet, der står bag den uundværlige lille Simpl Dimpl nøglering. Fat Brain Toys er en amerikansk producent og forhandler af pædagogisk legetøj.

Virksomheden blev grundlagt af ægteparret, Mark og Karen Carson, i 2002.

Udtrykket "garage-opstart" bruges ofte til at beskrive virksomheder med ydmyg begyndelse - uanset om de virkelig startede i en garage eller ej. Men i Fat Brain Toys tilfælde var garagen faktisk et springbræt fra en ren underjordisk begyndelse.

Deres uovertrufne udvalg af kvalitetslegetøj er kun én af ​​mange grunde, der gør Fat Brain legetøjet til noget helt særligt og unikt.

Hos Fat Brain Toys har de tænkt meget over designet på deres legetøj og de har forsøgt at lave legetøj, som også er velegnet til børn med handicap, eller andre særlige behov.

Fat Brain Toys er altid ærlige, også når det gælder legetøj til specielle behov. De anerkender imidlertid også, at de ikke er specialister i specialbehov. Alle deres erfaringer med specielle behov, er udelukkende baseret på feedback fra kunder, der i blandt forældre, specialpædagoger og terapeuter.

Legetøj har en fantastisk evne

Med de mange forskellige produkter fra Fat Brain Toys kan du hel sikkert finde det perfekte legetøj til din lille guldklump. Specielle behov eller ej, hvert barn er unikt, fantastisk og sin helt egen.

Uanset om I håber på at styrke barnets taktile evner, motorik, koncentration eller finpudse deres tænkningskompetencer, så har Fat Brain Toys noget der passer.

Legetøj har en fantastisk evne til at hjælpe os med at udvikle os, som sociale individer. Børn og voksne kan øve kontakt med andre, forstå ikke-verbale budskaber og udvikle mange forskellige sanser.

Så jeg syntes helt sikkert I skulle prøve at give Simpl Dimpl en chance, hvis ikke I syntes om at trykke på den, så kan I altid bare bruge den som en almindelig nøglering.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Squigz sugekopperne fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Tobbles Neo fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af OombeeCube fra Fat Brain Toys

https://youtu.be/Xxw61g8NPXg
Se hvordan Simpl Dimpl virker i denne lille video :-)
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen