Scrunch sandlegetøj anmeldelse
Produkterne er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 12 mdr. | Mærke: Scrunch | Farver: Findes i mange forskellige farver | Materiale: Silikone

"Med Scrunch har du altid sjovt og spændende legetøj lige ved hånden og du er altid sikker på, at dit barn har godt legetøj til at lege på stranden eller i sandkassen, ligegyldigt om det er til ferien eller hverdagen. Delene er ideelle til de danske haver, da de kan tåle sollys, varme og kulde. Selvom de mange forskellige dele i serien er bløde, så er de i en utrolig kvalitet og man skal derfor ikke være bekymret for holdbarheden. Scrunch er så holdbart, at det kan udover at bruges i de private hjem, sagtens kan bruges i diverse institutioner, hvor flere børn kan lege sammen med delene..."

En anmeldelse af sandlegetøj fra Scrunch

Rul det, fold det, Scrunch det. Scrunch er et virkelig smart og praktisk brand, der består af en masse flot og lækkert, sanseligt legetøj til udendørs leg med sand og vand. Det der gør dette mærke til noget helt særligt og unikt er, at de mange dele er produceret i silikone. Det er derfor dejlig blødt at røre ved og så kan det “krølles” sammen, så det ikke fylder noget i tasken.

Scrunch er mærket bag de populære og unikke foldbare dele. Det er opfundet af to mødre fra England, som var trætte af at børnenes sandlegetøj fyldte så meget og var upraktisk at transportere og tage med på tur. Scrunch legetøjet består bl.a. af fiskenet, ID-armbånd, spande, vandkander, spade og sandforme.

Det foldbare legetøj, kan man nemt og ubesværet tage med sig, det fylder ingenting i tasken eller kufferten. Tanken bag produkterne fra Scrunch er især, at gøre rejsen og opbevaringen let. Sig farvel til stive plastikspande og sandforme i hård plast, som risikerer at revne og byd velkommen til at rulle, folde og klemme de fantastiske produkter, så de intet fylder!

Silikone som er det materiale denne serie er produceret i, er holdbart, fleksibelt, nemt at rengøre og i stand til at udholde ekstreme temperaturer uden at blive forringet. Ikke nok med det, så er det også genanvendeligt og virkelig miljøvenligt fra start til slut.

Silikone forbedrer ydeevnen for produkter, som bruges på daglig basis og på samme tid gør det sådan, at vi får mest ud af vores naturressourcer. Silikone er et materiale, som er godt for planeten og som er en væsentlig faktor i den gode indsats for, at gøre vores livsstil mere bæredygtig. Silikoneprodukternes utrolige holdbarhed giver dem en imponerende lang levetid.

Scrunch har vundet flere priser for det innovative design.

Vi har set nærmere på nogle af de unikke og smarte produkter fra Scrunch serien og det har været en positiv oplevelse, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med andre. Jeg har faktisk intet dårligt at sige om dette mærke. Delene henvender sig til børn fra 1 år og opefter.

Vi har set nærmere på følgende produkter:

Scrunch spade:

Polypropylen genanvendelig spade med gummieret håndtag for let greb. I modsætning til de andre produkter i serien, så er spaden ikke blød og kan ikke trykkes sammen. Spaden er 21 cm lang x 5,7 cm bred x 3,2 cm høj. Den vejer 20 gram.

Den har en rigtig god størrelse, som ligger godt i hånden hos de mindre børn. Den lille spade er nem at bruge for min søn Villads på halvandet år.

Spaden vejer næsten ingenting, så de små hænder kan let grave og løfte sandet væk med spaden. Villads har gravet huller i sandet og da jeg så væk et øjeblik, var han straks i gang med at grave mine nyplantet blomster op i højbedet ved siden af sandkassen.

Det at grave er en ny bevægelse, som Villads lige skulle lære, men der gik ikke ret lang tid, før han havde styr på den teknik.

Scrunch spand:

Spanden måler 13 cm høj (uden rebhåndtag), 24 cm høj med rebhåndtaget og har en diameter på 10 cm. Spanden vejer kun 218 g og har en kapacitet på 1,5 liter. Spanden kan nemt foldes sammen, så den intet fylder og det er på den måde nemt, at tage den med i lommen eller i tasken.

Spanden kan også bruges som en flot og anderledes opbevaringsløsning på børneværelset, det kan bl.a. være til farveblyanter eller elastikker til håret.

En spand kan bruges til rigtig mange forskellige ting, så vi har også brugt vores spande på flere måder. Villads har selvfølgelig leget med spandene i sandkassen, hvor han har fyldt dem med sand og forsøgt at bygge et sandslot. Villads har også samlet regnorme og blade i en af spandene.

Det er rigtig godt, at en Scrunch spand ikke vejer noget, så Villads kan nemt gå rundt med den i hånden, imens han kommer små ting i spanden. Villads har også haft en spand med i bad, det synes han var fedt, så kunne han rigtig kaste vandet rundt på hele badeværelset, så det var en engangsforestilling!

Til sommer er jeg sikker på, at spandene bliver et hit ude i badebassinet og selvfølgelig også på stranden.

Scrunch vandkande:

Vandkanden måler: ca. 15 x 13 cm. H: 11 cm (21 cm inkl. håndtaget). Den er utrolig let og behagelig, at bære for de små nysgerrige børn. Vandkanden har et flot design og er superblød og bøjelig med reb og et let greb som håndtag. Vandkanden fra Scrunch vejer kun 132 g. uden vand selvfølgelig.

En vandkande har en masse forskellige anvendelsesmuligheder, den kan bruges i haven, i badebassinet, i sandkassen, ved stranden eller i badet. Måske kan I endda finde på flere sjove måder at bruge den på.

Villads er meget interesseret i vandkanden, men den er ikke så nem for ham at bruge. Han kan sagtens gå rundt med den i håndtaget, men når der kommer vand eller sand i vandkanden, så bliver den for tung for ham. Udover at den selvfølgelig bliver tung, når der kommer noget i, så er den også svær at hælde af. Når børnene holder i håndtaget, kan de ikke bare tippe vandkanden, da håndtaget er en snor. Jeg synes derfor, at den er lidt svær for de mindste børn at bruge.

En vandkande er ofte populær hos børnene, fordi der er mange sjove muligheder for leg. De kan hjælpe mor og far med at vande blomsterne ude i haven eller de kan bruge den i badet eller badebassinet. Vandkanden er selvfølgelig også altid sjov at lege med i sandkassen.

Scrunch sandforme.

Sandformene købes i et sæt med fire styk. De fire motiver på formene er, en delfin, en fod, en krabbe og en musling. Sandformene er også fremstillet af allergivenlig silikone og fylder absolut ingenting i tasken eller lommen. Sandformene er små og måler ca. 9 x 9 cm, men selvom de er små, så synes jeg ikke at de er for små.

Størrelsen passer perfekt til børnenes små hænder. De bløde flotte sandforme er behagelige at røre ved og lege med for børnene og det at de er bløde gør, at sandformen er lettere at løfte af sandet, når man laver de flotte sandfigurer. Børnene vil derfor lynhurtigt få en succesoplevelse, når de leger med dette sæt.

Villads er helt vild med de fine sandforme. Han kan godt lide at holde formene i hånden og klemme dem flade. Han er endnu ikke god til at lave sandfigurer, men han øver sig og skal derfor nok få det lært.

Formene har Villads brugt i sand og i vand, men han har også lagt dem pænt i mit højbed. Jeg tror at han synes, at de er flotte at se på, hvilket de også er. Sandformene kan også bruges om vinteren i sneen, det glæder vi os til at prøve.

Hvis man har lidt større børn, så vil sandformene også kunne bruges som skabeloner, når børnene sidder og tegner. De kan sætte formen på papiret og tegne rundt om formen. Det er en rigtig god øvelse, som styrker finmotorikken og koncentrationen.

Scrunch armbånd.

Med et ID-armbånd fra Scrunch kan I nu trygt tage på udflugt med jeres børn. Armbåndet er et snap on armbånd, som derfor er nemt at sætte på børn i alle aldre og det sidder fint fast. Armbåndet måler: 21,5 x 2,5 cm

Det smarte Scrunch armbånd er en rigtig god idé, når man skal på tur med børnene til forlystelsesparker, på stranden, ud og handle eller andre steder hvor der er risiko for, at I bliver adskilt.

Alle forældre og bedsteforældre kender det - frygten for at børnene bliver væk. Med dette armbånd kan I skrive barnets navn og jeres kontaktoplysninger med en sprittusch, så er armbåndet også klar til næste gang I skal på tur. Skulle uheldet være ude og børnene bliver væk, så er det nemt at kontakte jer.

På armbåndet står:

I am lost..... My name is..... Please call.....

Scrunch fiskenet.

Fiskenettet måler 20 cm i diameter og er udstyret med et teleskopskaft i rustfrit stål. Når det er trukket tilbage, måler det 39 cm og kan forlænges til maksimum mål på 87 cm. Fiskenettet er som det eneste ikke egnet til børn fra 1 år, men anbefales til børn fra ca. 3 år. Dermed ikke sagt, at de yngre ikke må bruge det, de skal bare være under opsyn.

Vi har bl.a. brugt fiskenettet til at fiske blade op af vand, til at fange tang og til at fange skibe i badekarret.

Det handler om at bruge sin fantasi og kreativitet i legen. Jeg kan godt lide at kombinere leg og læring, det gælder både i forhold til min yngste søn, men bestemt også for min ældste søn og familiens andre børn. Det at kombinere leg og læring, gør det ofte nemmere for børnene, at forstå nye ting og huske det.

Min yngste søn Villads er kun halvandet år, men han er meget nysgerrig og vil gerne undersøge alt. Han kan bl.a. rigtig godt lide at lege i vand, jeg har derfor flere gange fyldt det lille badekar med vand, blot for at vi kunne lege at vi fiskede.

Jeg tror ikke Villads forstod legen, men han forstod udmærket godt, at han med fiskenettet skulle fiske de forskellige ting op af vandet. Det er en leg som bl.a. styrker hans koordination, balance, tålmodighed, problemløsning, motorik og selvtillid.

Når børn leger med sand og vand, så styrker børnene deres taktile sans og de vil også udvikle forståelsen for tyngdekraft og massefylde. Fiskenettet kan også bruges som et sommerfuglenet, så børnene kan fange sommerfugle og selvfølgelig slippe dem fri igen. Man kan også prøve at fange sæbebobler, det er altid sjovt og det kan børnene bruge flere timer på.

Med Scrunch har du altid sjovt og spændende legetøj lige ved hånden og du er altid sikker på, at dit barn har godt legetøj til at lege på stranden eller i sandkassen, ligegyldigt om det er til ferien eller hverdagen. Delene er ideelle til de danske haver, da de kan tåle sollys, varme og kulde. Selvom de mange forskellige dele i serien er bløde, så er de i en utrolig kvalitet og man skal derfor ikke være bekymret for holdbarheden.

Scrunch er så holdbart, at det kan udover at bruges i de private hjem, sagtens kan bruges i diverse institutioner, hvor flere børn kan lege sammen med delene.

Det største spørgsmål er blot, hvilken farver skal man vælge? Hos Legebyen.dk kan de forskellige dele købes i lyseblå, lyslilla, rosa, mørkegrøn og antracitgrå. Delene købes hver for sig, så I kan også vælge at gøre som os, nemlig at vælge tingene i forskellige farver. Det er helt op til jer.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjScrunch

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen