Sassy Babylegetøj anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 0 mdr / 6 mdr | Materiale: Stof, plast m.f. | Mærke: Sassy | Varenr. 80044 / 80047 / 80109 / 80782

"Alt Sassy's babylegetøj har i sidste ende beriget Malina med; forskellige teksturer og overflader, spændende lyde, massere af farver, forskellige mønstre og produkter udført i lækre materialer. Det er et ekstra stort plus, at hvert produkt er super nemt at rengøre, og at Malina kan håndtere dem godt trods sin meget unge alder..."

En anmeldelse af Sassy's spændende babylegetøj

Vi er forældre til skønne lille Malina på et halvt år. Vi er meget interesserede i at finde ud af hvilket babylegetøj, der kan udfordre og underholde hende på bedste vis. Vi har derfor fået mulighed for at teste et godt udvalg af Legebyens sortiment af Sassy legetøj til de mindste.

Legetøjet byder hver især op til helt forskellige oplevelser, og vi guider dig igennem de forskellige muligheder, så du selv har muligheden for at finde det bedste legetøj til netop dit barn!

Vi testede følgende babylegetøj fra Sassy's sortiment:

  • Baby Rangle - Bend Twist Rattle
  • Rangle Sassy Ring o´links med ringe
  • Rattle Twist & Turn Rangle
  • Sansebold Bumpy Ball med lyde

Vi kunne hurtigt konstatere, at Sassy´s sortiment af babylegetøj er meget farverigt og super lækkert for små babyhænder at holde på. Legetøjet er oven i købet rigtig godt for Malinas kløende gummer. Vi skulle nu introducere Malina for sit nye legetøj.

Sassy Baby Rangle - Bend Twist Rattle

Bend Twist Rattle er anbefalet fra +0 måneder, og den er produceret i ftalat-fri plast. Baby-ranglen tåler at komme en tur i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen af den super nem og ligetil.

Malina tog med det samme den farvestrålende rangle op til sine gummer. Ranglen består af 4 små bolde, som er utroligt nemme for Malina at holde på. De små bolde er bundet sammen med to snoede ringe, som er orange og blå.

De to ringe har takker, og inde i de to ringe er der yderligere to små glatte ringe i grøn og gul. De fire små bolde er i farverne grøn, lyserød, to nuancer af lilla, hvid og sort. De indeholder forskellige mønstre som eksempelvis knopper, ringe og riller. To af boldene giver lyd fra sig i form af en raslen, der vækker Malinas interesse og gør ranglen endnu mere interessant og spændende.

Der er altså rig mulighed for en god omgang massage til Malinas gummer, og man må sige, at hun virkelig gik til opgaven. Hun fik hurtigt undersøgt de forskellige overflader, og hun havde et rigtig godt greb om ranglen.

Malina kan vælge at gribe én bold i hver side af ranglen og lade sine gummer masseres af de snoede ringe med takker. Hun kan også vælge at tage ved to af boldene, imens hun udforsker de to andre bolde. Bend Twist Rattle giver et væld af muligheder for, hvordan Malina kan bøje og vride ranglen præcis, som hun ønsker det!

Vi fandt hurtigt ud af, at Bend Twist Rattle er et super redskab at have med på farten. Kombinationen af en rangle og en bidering, der har så mange muligheder i tekstur og overflader, er helt fantastisk at have med i pusletasken. Bliver Malina en smule utålmodig i bilen, får hun blot ranglen, og så er gummerne godt beskæftiget!

Sassy Rangle Ring o´links med ringe

Ranglen er anbefalet fra +0 år, og den er produceret i ftalat-fri plast. Ranglen tåler at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen af den super nem.

Ranglen består af et håndtag i sorte og hvide striber samt 8 ringe i farverne lilla, mørkelilla, gul, orange, grøn, rød, lyseblå og mørkeblå. Fire af ringene er glatte, 2 af ringene har knopper og de sidste to ringe har riller.

Malina tog med det samme fat i det stribede sort/hvide håndtag og begyndte at gumle løs på de forskellige ringe. Hun bevægede den også frem og tilbage, og hun fandt hurtigt ud af, at det gav en god knasende lyd, når alle ringene bevægede sig op af hinanden. Hun fik langt tid til at gå med at massere sine gummer og skabe lyde fra ranglen.

De forskellige ringe i bundet er super nemme at tage ud. Vi kunne hurtigt konstatere, at vi kunne skabe en lang kæde af de farverige ringe med forskellige overflader. Kæden kunne Malina ligge og fordybe sig i på sit legetæppe. Kæden kunne vi også finde på at tage med ud på vores daglige gåture og hænge op i kalechen på barnevognen.

På vores køreture hænger kæden fint foran autostolen. Malina kan kigge på de bevægelige ringe og samtidig være fokuseret og nysgerrig på deres forskellige farver. Vi er enige om, at når Malina bliver en smule ældre, vil hun kunne have det sjovt med at putte de forskellige ringe tilbage i bundet, og dette vil være en fantastisk motorisk udfordring!

Sassy Rattle Twist & Turn Rangle

Ranglen er anbefalet fra + 0 måneder og produceret i ftalat-fri plast. Ranglen er 12 centimeter lang og 4 centimeter bred. Ranglen kan rengøres med en varm opvredet klud og derefter tørres af med et rent viskestykke.

Rattle Twist & Turn ranglen har virkelig mange funktioner. Ranglen er lavet i meget stærke farver, der gør den super flot og fanger ens blik. Toppen af ranglen er orange og klar. I den klare del er der små kugler, hvilket gør sig gældende i alle tre led på ranglen. Kuglerne gør, at ranglen er raslende og interessant. Midten af ranglen er blå med lilla ringe, og den nederste del er grøn med blå ringe. Den nederste del byder også på tre ringe i lilla, blå og orange, der under leg med ranglen giver god lyd fra sig.

Den klare halvdel af hvert led i ranglen er bølgeformet, hvorimod den farvede del er glat med ribbede ringe. De forskellige ringe på den farvede del af ranglen er super gode at tage fat i for Malina, og de er samtidig super gode at massere gummerne på. Den klare del på ranglen, som er bølgeformet, har Malina også et rigtigt godt greb på. Vi kan virkelig mærke, at der er tænkt på de små hænders motorik.

Ranglen kan både vrides og drejes, og den er fyldt med farver og lyde. Den er helt ideel for Malina at sidde og lege med selv (under observation - selvfølgelig!) men også sammen med os forældre. Det er fantastisk at se hendes smil, når hun opdager noget nyt på ranglen, og de hurtige små hænder, som går på opdagelse.

Sassy Sansebold Bumpy Ball med lyde

Sansebolden er anbefalet fra +6 måneder, og den er produceret i plast og stof. Sansebolden måler 16 centimeter i højden og 16 centimeter i bredden. Sansebolden kan rengøres med en varm opvredet klud og skal herefter lufttørre.

Sansebolden er fyldt med farver, mønstre, overflader og lyde. Sansebolden har forskellige dupper, som er i forskellige stofteksturer med forskellige mønstre og farver.

Hver dup på bolden føles helt forskelligt - nogen føles ru, og andre føles helt velour-bløde. Der er et spejl i to af dupperne, og der er flere små kugler, som er lukket inde i en gennemsigtig buet kapsel.

Ved første øjekast syntes vi, at sansebolden så ret stor ud i forhold til Malinas små hænder. Vi blev klogere, og vi kunne hurtigt konstatere, at der ikke opstod nogen problemer, da Malina trak sansebolden til sig første gang. Der er så mange forskellige dupper, der skal undersøges, og så er de helt fantastiske at tage fat i og holde om.

Malina fik hurtigt givet meget af sin opmærksomhed til de indkapslede dupper - for kommer man helt tæt på dupperne, er der spejle i dem, og så kan man lige pludselig ligge og kigge på sig selv! Det var et hit sammen med de mange små kugler, der gav god lyd fra sig.

Malina har en fantastisk storebror, som elsker at inddrage Malina i små lege - på hendes præmisser og med hendes legetøj. Malina sad derfor med far på gulvet, hvorefter storebror satte sig én meter fra dem, og så begyndte far og storebror ellers at trille bolden mellem hinanden.

Malina kunne se på, og det var hun rigtig vild med! Vi fik hurtigt lagt hende på maven på gulvet, og så fik Malina ellers også skubbet løs til bolden - i alle retninger.

Vores samlede vurdering af babylegetøjet fra Sassy

Vi har været glade for at afprøve flere forskellige stykker babylegetøj fra Sassy. Vi synes, at det har givet os et bedre indblik i Sassy's produkter generelt, og babylegetøjet, som vi har afprøvet herhjemme, har beriget os med sjove sjove stunder sammen med Malina.

Alt Sassy's babylegetøj har i sidste ende beriget Malina med; forskellige teksturer og overflader, spændende lyde, massere af farver, forskellige mønstre og produkter udført i lækre materialer. Det er et ekstra stort plus, at hvert produkt er super nemt at rengøre, og at Malina kan håndtere dem godt trods sin meget unge alder.

- Camilla Jakobsen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjSassy

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen