Samtalekurv med insekter anmeldelse

Alder: Fra 6 mdr. | Materiale: Stof | Kurven måler ca. Ø: 20 cm | Bien måler ca. 10 cm | Antal: 1 kurv med 7 insekter | Mærke: TTS

"Kvaliteten af de forskellige dele er virkelig god, og insekterne er virkelig behagelige at lege med. Den store kurv er prikken over íet og gør det nemt at transportere insekterne rundt i hele huset. Den store kurv gør det også nemt at opbevare alle insekterne samlet, og så gør kurven oprydningen til en leg, hvor de helt små kan være med! Hvis du er en af de forældre der ikke er tosset med edderkopper - eller farer op ved lyden af en bi - så frygt ej! Alle insekterne i dette sæt er virkelig søde og smilende, og så får de med garanti smilet frem på din babys læber. Mulighederne er mange med samtalekurven, og underholdningen for de små er stor..."

En anmeldelse af Samtalekurv med insekter

Vi er forældre til vores skønne datter, Malina, der er 1 år gammel. Malina er nysgerrig af sind, og så elsker hun at lege. For Malina er en god leg, en leg med hendes forskellige dukker, sit musikalske legetøj eller sine søde bamser.

Malina er også begyndt at interessere sig meget for at høre historier og synge glade sange. Malina er ikke for genert til at give en dans hvis sangene herhjemme falder i hendes smag, og vores forskellige historiebøger på hylden kigger hun flittigt i.

Vi har i længere tid gået og tænkt over hvordan vi kunne gøre vores historier og lege en lille smule mere virkelig for hende, og hvordan det i så fald kunne gøres. Vi faldt over Samtalekurven Med Insekter, og havde en følelse af, at det netop var samtalekurven der kunne gøre vores historier og sange mere livlige og legende.

Det praktiske om Samtalekurven Med Insekter

Samtalekurven Med Insekter er anbefalet fra + 6 måneder, og er produceret i stof. Der er i alt 5 forskellige insekter som alle er smilende og i flotte farver, en kurv, og to ekstra dele.

De 5 forskellige insekter vi bliver introduceret for er:

  • et tusindben
  • en edderkop
  • en bi
  • en mariehøne
  • en sommerfugl

Vi bliver også introduceret for:

  • et blad
  • en farverig blomst

Alle delene kommer selvfølgelig i en flot og farverig kurv, der har en diameter på 20 centimeter. Der er altså god plads til alle insekterne deri, og transporten af kurven er super nem med den behagelig hank. På siden af kurven er de flotte dekorationer af farverige blomster og højt græs.

I kurven er der plads til alle insekterne, som alle er i forskellige størrelser.

Samtalekurven og de syv forskellige dele, kommer i en mindre kasse. I kassen er alle delene og kurven er samlet i en pose.

Det tager ikke lang tid at komme i gang med legen med de søde insekter, og hvis nogle af delene i sættet skulle gå hen og blive snavset under leg - tåler alle delene op til 30 graders varme i en vaskemaskine. Det er virkelig dejligt, og det fungere bare med små børn.

Vores oplevelse med Samtalekurven Med Insekter

Malina gjorde store øjne, da vi satte samtalekurven foran hende. Der gik ikke mange sekunder før hun greb ud efter hanken på kurven, og løftede den. Den farverige kurv vejer ikke meget, og er helt ideel for de små at bære på. Malina bar kurven ind i stuen, og satte sig ned på stuegulvet for at undersøge indholdet nærmere. Hov, siden af kurven er dekoreret med flotte blomster, der alle har blade der “stikker ud” fra kurven. Malina gik med det samme i gang med at undersøge de farverige og interessante flapper.

Malina greb med det samme fat i sommerfuglen og bien, begge af insekterne knitre når Malina holder om dem - og det fangede hendes opmærksomhed lige med det samme. Bien har flotte og store vinger og sommerfuglen er i varme farver. Malina begyndte at kigge videre i kurven, og fandt hurtigt de resterende insekter og dele. Halvdelen af insekterne har lange ben som dingler fra side til side, og det var bestemt noget der fangede Malinas interesse.

Der gik ikke lang tid før vi begyndte at fortælle om de forskellige insekter, og hvilke lyde som de siger. Malina fandt det sjovt at sige som bien, men sommerfuglen, edderkoppen, tusindbenet og mariehønen vidste mor og far ikke hvordan man sagde som. Malina fandt hurtigt på sine egne lyde, som medførte store grin.

Vi fortalte om hvilke af dyrene der spiser blade, og til det brugte vi det medfølgende blad til at illustrere. Vi fortalte også om blomsternes vigtige funktioner for bierne og sommerfuglene, og så sværmede vi med insekterne omkring blomsten. Vi sad også og øvede de forskellige navne på insekterne, som Malina udtalte meget sjovt.

Malinas storebror på 3 år var også meget nysgerrig på de søde insekter, og sammen med ham begyndte vi at synge sange om insekterne. Vi kravlede edderkoppen op af væggen, og tusindbenet dansede. Vi fik også leget med insekterne på stuegulvet, og fik nogle sjove lege stablet på benene. Vi alle sammen greb hver vores insekt, og så skulle vi se hvem der kunne finde det store blad, som far havde gemt i stuen. Det var en rigtig sjov leg, som vi brugte lang tid på.

Vi er som forældre rigtig imponeret over insekterne, som virkelig er detaljeret og livagtige. Vi kan også se på begge vores børn at de virkelig nyder legen med insekterne, som de kan lege lang tid med.

Den perfekte måde at inddrage barnet i legen

Vi har virkelig haft meget glæde af samtalekurven i hverdagen, og i flere forskellige typer af lege. Malina elsker at samle alle insekterne op i kurven, og gå rundt med dem i hele huset. Malina finder det også rigtig sjovt at tage alle insekterne ud af kurven, imens hun forsøger at sige insekternes forskellige lyde. Det kan godt lyde rigtig fjollet nogle gange, og hun synes det er rigtig morsomt.

Vi bruger blandt andet samtalekurven rigtig meget når vi fortæller historier herhjemme. Vi kan rigtig godt lide selv at finde på historier, og inddrage omgivelserne i dem. Vi nyder at tage sommerfuglen frem, og finde på sjove historier om den. Sommerfuglen har blandt andet fløjet rundt inde i vores stue, og så har den duftet til alle vores planter og blomster indenfor. Det er rigtigt givende for selve historien vi finder på, at vi kan bruge sommerfuglen i vores
historie - og at vi samtidig kan tilpasse historien de omgivelser vi er i.

Vi bruger også samtalekurven når vi skal synge sange. Malina elsker sange som: Lille Peter Edderkop, Mariehønen Evigglad, Sur Sur Sur Lille Bi Omkring, og sangen om Tusindben.

De forskellige insekter er helt ideelle til legen og sangen om de forskellige dyr, og insekterne gør noget magisk ved de klassiske børnesange. Malina har allerede en forståelse omkring forskellen på de forskellige insekter, og finder dem gladeligt frem når vi skal synge. Vi som forældre nyder også godt af insekterne under de forskellige børnesange. Vi kan danse med tusindbenet, og så kan vi:

“kravle op af muren” med edderkoppen
“flyve mod de varme enge” med bien.
“gå tur på et rabarberblad” med mariehønen.

Malina synes at det er så underholdende at vi gør de ting med insekterne som vi synger om, og hun hjælper meget gerne til!

Vores vurdering af Samtalekurven Med Insekter

Vi er rigtig glade for at have stiftet bekendtskab med samtalekurven der er fyldt med insekter. Vi har virkelig fået skabt en masse sjove lege med vores datter, og de søde insekter har den helt perfekte størrelse til hendes hænder.

Kvaliteten af de forskellige dele er virkelig god, og insekterne er virkelig behagelige at lege med. Den store kurv er prikken over íet og gør det nemt at transportere insekterne rundt i hele huset. Den store kurv gør det også nemt at opbevare alle insekterne samlet, og så gør kurven oprydningen til en leg, hvor de helt små kan være med!

Hvis du er en af de forældre der ikke er tosset med edderkopper - eller farer op ved lyden af en bi - så frygt ej! Alle insekterne i dette sæt er virkelig søde og smilende, og så får de med garanti smilet frem på din babys læber. Mulighederne er mange med samtalekurven, og underholdningen for de små er stor.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af RollAgain Tower kuglebanetårn

Læs også anmeldelsen af Bright Starts poppende frø

Læs også anmeldelsen af Undervands klaver

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjTts

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen