Rebounder multistation fra EXIT anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Galvaniseret stål| Mærke: EXIT | Antal: 1 stk

"Vores førstehåndsindtryk var fantastisk, og med tiden blev vi bare bekræftet i, at det indtryk var det rette! Aldrig er der blevet spillet og trænet så meget fodbold i haven – alene – og sammen som brødre. Det er meget nemmere for dem at tilgå træningen, når de har den her store multistation fra EXIT. Det er uden at tøve, klart Rebounderen der bliver brugt mest herhjemme – på dagligt basis, og for hver dag der går, kan man se hvor meget – specielt Lasse – dygtiggør sig, fordi der hele tiden er nye udfordringer ved hjælp af Rebounderen og dens store multifunktion."

En anmeldelse af Rebounder multistation fra EXIT

Vi har det sidste stykke tid, været så heldige at få lov at teste og udfordre den fede Rebounder Multistation fra EXIT – som simpelthen er den absolut fedeste Rebounder på markedet.

Er du selv vild med fodbold eller har du børn der er vilde med fodbold, så er her den oplagte mulighed for at få den bedste træningsmakker! Rebounderen er nemlig det perfekte redskab eller ’træningsmakker’, både hjemme i haven – men også i fodboldklubber, SFO’er og andre fritidshjem!

Nettet i Multistationen har stærke elastikker der er fastgjort til rammen som sikrer, at multistationen giver et lydsvagt, men meget kraftfuld tilbageslag – hvilket også gør den til det oplagte valg hos fodboldklubber!

Produktoplysninger

 • Nettet måler: L:124 x H:90 cm.
 • Station måler: H:105 x B:142 x D:129 cm
 • Rørdiameter: ø 32 x 2 mm
 • Justerbar i 7 trin
 • Vinkeljusterbar: 35 ° til 90
 • Materiale: Stål
 • Behandling: Galvaniseret stål med pulverlakering
 • Materiale net: Polyester
 • Netdiameter (stof): 40 mm
 • Alder: Fra 3 år
 • NB: Manual medfølger!
 • Vægt 25 kg
 • Mærke: EXIT

Træningsmakker

Herhjemme er vi alle meget glade for fodbold, og derfor var vores to drenge, Lasse på 8 og Felix på 4 år mere end klar til at teste den fede Rebounder Multistation fra EXIT. Lasse træner og spiller fodbold flere gange om ugen, og træner derudover dagligt hjemme i haven, så den her Rebounder var simpelthen hans største ønske – netop fordi, at vi ikke altid har mulighed for at træne målmandstræning med ham, eller træne skud og afleveringer.

Og, det er bare nemmere når man har en træningspartner at øve med, og her kommer Rebounderen ind i billedet – den erstatter nemlig nemt en af os forældre, når der skal trænes i haven! Lasse kendte lidt til Reboundere i forvejen, da de selvfølgelig har dem i fodboldklubben, hvor han flere gange ugentlig træner både almindelig fodboldtræning, men til dels også en hel del målmandstræning – og han var ikke i tvivl da vi fik Rebounderen hjem – det er den absolut bedste investering man kan gøre, hvis man er glad for fodboldtræning!

Oplevelsen med Multistationen

Vi gik hurtigt i gang med at samle Rebounderen, så vi kunne få den prøvet – vi var to om at samle den, og det gik jævnt hurtigt. Vi bemærkede som det første, at det var kvalitet vi havde med at gøre – tingene var pænt og forsvarligt pakket ind, så der ikke forekom ridser på de forskellige dele, og manualen var nem at læse og lige til at gå til. Nettet var lidt stramt at få sat på, men med den rigtige teknik gik det egentlig meget nemt – og det var her der var brug for to personer, så vi skiftevis kunne sætte et elastik på i hver side ad gangen.

Efter den var samlet var drengene klar til at spille fodbold i haven – de startede lynhurtigt med at øve kast og grib. Her kastede Felix bolden på nettet og Lasse kastede sig efter bolden, for at gribe den. Efter lidt forskelligt træning, ville de rykke Rebounderen tættere på deres mål, for at supplere med det i træningen, og med et snuptag kunne Lasse på 8 år selv lige løfte Rebounderen op, og skubbe den hen på det ønskede sted.

Den er nemlig utrolig nem at navigere rundt med, grundet hjulene – når man har fundet den rette plads til Rebounderen, og er klar til at gå i gang med træningen, så kan man – hvis man ønsker det – klikke hjulet ud, så man er sikker på, at den ikke rykker sig ved brug. Det har dog ikke været nødvendigt for os, da den er utrolig stabil og står godt!

Lasse nævnte et par gange for mig, at det jo var ligeså sjovt og faktisk nemmere at træne med Rebounderen, som når enten jeg eller hans far stod og kastede, eller skød på mål på ham. Her kunne han gøre det i hans eget tempo, og sørge for at ligge bolden hvor han havde lyst, og nemt skifte mellem de forskellige træningsformer.

Der skal bestemt ikke herske tvivl om, at den her er det perfekte redskab for Lasses hjemmetræning i haven, og motivere ham meget mere for hjemmetræningen, da Rebounderen altid er sjov og nem at tilgå, og man kan nemt veksle mellem de forskellige træningstyper, uden at skal finde en masse forskellige redskaber frem. I Multistationen har du alt i en.

Funktionen

Med den her store udgave af Multistaionen, så er det bl.a. nemt at øve afleveringer, skud og førstegangs berøringer. Derudover er det nemt at øve målmandsspil, da man både kan skyde og kaste bolden på nettet, og derefter kaste sig efter at gribe bolden – hovedspil er også en mulighed, både ved at skyde bolden bag nettet eller på selve nettet. Bolden kommer retur med overraskende høj fart, når den enten bliver skudt eller kastet mod nettet.

Man kan også træne sine scoringer, ved at placere Rebounderen ved siden af sit mål, så man både får hastighed og vinkel på bolden.

EXIT multistation måler 120 x 90 cm, så det er en rigtig god størrelse til det fleste haver - der er hjul under rammen, så man hurtigt og nemt kan flytte Rebounderen eller gemme den væk efter brug. Exit har gennemtænkt produktet, så vinklen på af Multistationen kan indstilles mellem 35 ° og 90 ° i 7 positioner, hvilket gør det nemmere for alle at træne med den, uanset højde eller alder.

Rebounderen er velegnet til alle former for træning. Indstilling af vinklen sker i et snuptag, som hurtigt kan justeres under træning, hvis man ønsker at øve flere forskellige kampsituationer. En Rebounder kan både være til gavn hvis man træner i hold eller træner alene, og kan være et brugbart redskab til flere forskellige øvelser. En Rebounder er et redskab, der med sin samling af elastikker kan returnere bolden til en, når man sparker den ind på Rebounderen.

Vores vurdering

Vores førstehåndsindtryk var fantastisk, og med tiden blev vi bare bekræftet i, at det indtryk var det rette! Aldrig er der blevet spillet og trænet så meget fodbold i haven – alene – og sammen som brødre. Det er meget nemmere for dem at tilgå træningen, når de har den her store multistation fra EXIT.

Det er uden at tøve, klart Rebounderen der bliver brugt mest herhjemme – på dagligt basis, og for hver dag der går, kan man se hvor meget – specielt Lasse – dygtiggør sig, fordi der hele tiden er nye udfordringer ved hjælp af Rebounderen og dens store multifunktion.

Rammen lavet af galvaniseret og pulverlakeret stål, som kan holde til det danske vejr udendørs – vores har ikke stået i ly for hverken regn, hagl, blæst, lyn eller torden – og jeg må sige, at den står stadig ligeså pæn som ny. Den har fast plads i haven, både sommer og vinter.

Jeg kan kun sige, at hvis man derhjemme har nogle fodboldglade drenge, piger eller voksne – så tøv ikke med den her fantastisk og uundværlige Rebounder! Selv når der gæster på besøg, om det er børn eller voksne, så skal de lige udforske deres fodboldskills, ved lige at finde en bold frem og prøve et par skud eller kast.

Der er så meget træning, leg og uendelig timer i Rebounderen, og selv hvis det skulle lykkes dem at slide den op, så skal den hvert fald erstattes med en ny!

Vi er så glade for den!

- Sarah Grønbæk

Læs også anmeldelsen af kængurustylter

Læs også anmeldelsen af Mini bordfodbold

Læs også anmeldelsen af Myhood Boksesæk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjExit

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen