Rasmus Klump Mary Puslespil anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Fremstillet i træ | Brikker: 24 brikker

"Man skal ikke vente på at det blive ens tur, da man både kan samle brikkerne og finde nye brikker der passer. Man kan derfor sagtens være to om at lægge puslespil, hvis en forældre vil være med (hjælpe til) eller vil dele oplevelsen med en ven eller søskende..."

En anmeldelse af Rasmus Klumps Mary Puslespil

Puslespillet har motiv af bl.a. Rasmus Klump og hans venner ombord på Mary. Spillet indeholder 24 brikker, og er lavet i træ. Puslespillet er anbefalet til børn fra 3 år.

Vi elsker puslespil herhjemme, og dette flotte træpuslespil er ingen undtagelse. Selvom min søn Storm ikke er helt 3 år endnu, så er det enormt hyggeligt at samle puslespillet sammen. Dette krævede en smule hjælp fra mig, men det tror jeg faktisk min søn syntes var endnu mere hyggeligt.

Det er måske i virkeligheden dét som puslespil handler om.

At sidde sammen og hygge sig uden forstyrrelser.

Jagten på den næste brik for at få billedet til at passe sammen og blive helt.

Jeg synes i hvert fald det er sjovt at se glæden hos min søn, når brikken passer og billedet afslører noget andet end for blot et øjeblik siden.

Han er samtidig enormt stolt over at have fundet den rigtige brik som passede med resten af billedet.

En god måde at være sammen om noget

Puslespil er generelt en god måde at være sammen om noget, da man hele tiden er i gang med spillet.

Man skal ikke vente på at det blive ens tur, da man både kan samle brikkerne og finde nye brikker der passer.

Man kan derfor sagtens være to om at lægge puslespil, hvis en forældre vil være med (hjælpe til) eller vil dele oplevelsen med en ven eller søskende.

Jeg må dog indrømme, at jeg til at starte med var en smule nervøs for om dette puslespil var for stor en mundfuld. Ikke så meget i antallet af brikker, men derimod motivet.

Der foregår mange ting

Der foregår mange ting, og derfor tænkte jeg, at dette måske blev for meget. Det viste sig dog hurtigt at der ingen problemer var. De mange motiver i spillet gør det faktisk nemmere at finde noget som passer sammen hvadenten det er en fisk, en tønde eller Mary.

Vi har en del puslespil herhjemme, og derfor ved jeg ofte, hvad der er gode puslespil og hvad der ikke er så gode.

Ikke så meget i forhold til motivet, men nærmere i forhold til kvalitet. Dette spiller væsentlig ind når vi skal købe puslespil, da pap desværre ikke holder i længden - særlig når det er mindre børn, der bruger det.

I dette tilfælde med Rasmus Klump, kan jeg kun rose folkene bag puslespillet for at lave et i træ. Dette kan holde til at blive pillet ved, forsøgt sat sammen med en forkert brik, og flyttet utallige gange.

God kvalitet

Jeg er imponeret over, hvor god kvalitet det er. Puslespilsbrikkerne giver samtidig en god anledning til at snakke om, hvad der er afbilledet på dem, hvilket var stor underholdning for min søn.

Rasmus og Pingo står bl.a. på dækket af Mary med en fiskestang, og prøver at fange en kæmpe fisk. Fisken ser dog bestemt ikke ud til at være enig i fangsten, og det giver en masse ballade for to aber, der sejler i en tekande ved siden af.

Dette medførte både smil og røverhistorier om både aber og fisk herhjemme.

Dette puslespil er både hyggeligt og en god øvelse i forhold til genkendelse, finmotorik og sammensætninger, for ikke at nævne de mange historier, som vi fandt på om figurerne på billedet.

Alt i alt et super godt puslespil, som vil få en fast plads i skabet med spil.

- Kamilla Karberg

Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilRasmus klump

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen