RABO Mini-løbehjul anmeldelse

Alder: Anbefales fra 1 - 4 år | Materiale: Pulverlakeret metal med gummihjul | Mål: L:60 x B:26 x H:76 cm.

"Mini-løbehjulet fra RABO er i en virkelig høj kvalitet. Vi har ikke en finger at sætte på løbehjulet. Alt lige fra styringen og underholdningsværdien af løbehjulet er fuldstændig fantastisk. Med Mini-løbehjulet blev vores søn hurtigt introduceret til glæden ved at stå på løbehjul! Vi blev alle beriget med et fantastisk sjovt køretøj, der både styrker vores søns motorik, afstandskoordinering og selvkontrol!"

Løbehjulet fra danske RABO

Vi havde glædet os til at få lov til at teste Mini løbehjulet fra danske RABO, da vi længe har kigget efter et løbehjul til vores 2-årige søn Mateo.

Enten henvender de løbehjul, som vi har kigget på, sig til større børn, eller så er de på to hjul.

I Mini løbehjulet fra RABO fandt vi et løbehjul, der henvender sig til børn fra 1 år, og som har tre hjul.

Det var vigtigt for os, at Mateo kunne komme så godt som overhovedet muligt fra start, da Mateo aldrig har stået på løbehjul før. Det må man sige, at han gjorde - til stor glæde for Mateo og os.

Detaljerne om det lille løbehjul fra RABO

Mini løbehjulet er produceret i pulverlakeret metal og er med gummihjul.
Løbehjulet fra RABO er danskproduceret, og det henvender sig til børn i alderen 1-4 år

Løbehjulet måler 60 centimeter i længden, 26 centimeter i bredden og 76 centimeter i højden.

Pakken består af: styr, underdel, prop og stang.

Mini-løbehjulet er super nemt at samle

Det var meget hurtigt for os at samle Mini løbehjulet fra RABO. Løbehjulet kommer delvist samlet, og det er super nemt at samle færdigt. Den lille stang skal forbinde bunden til styreenheden, og derefter skal den lille prop sættes på. Det er nemt og enkelt! Det er fantastisk, når man har et barn, der tripper, og som er helt vild efter at prøve sit nye løbehjul.

Vi brugte intet værktøj i samlingsprocessen, hvilket gjorde samlingen af Mini løbehjulet endnu hurtigere. Det tog os blot 3 minutter fra, at alle delene lå foran os, til vi havde Mateos nye Mini Løbehjul klar. Mateo kunne nu begive sig ud på eventyr igennem de mange stisystemer, der er, hvor vi bor.

Fantastisk kvalitet og fart over feltet

Før vi begav os udenfor, besluttede vi, at det var en god idé at få de grundlæggende regler på plads i forhold til løb på løbehjulet. At stå på løbehjul er noget helt nyt for Mateo, og det er noget, han ikke har stiftet bekendtskab med før nu.

Det var derfor spændende at se, hvordan han ville gribe udfordringen an. Vi lod ham tage det i sit eget tempo. Ligeså snart løbehjulet var færdigsamlet, var han ellers klar til at finde ud af, hvad det skulle bruges til.

Mateo så selvfølgelig de store robuste hjul, og dermed vidste han med det samme, at løbehjulet var noget, der kunne køre. Han tog forsigtigt fat i begge håndtag og gik rundt i stuen ved siden af løbehjulet. Vi måtte fortælle Mateo, at man kunne stille sig op på løbehjulet med den ene fod, og at man så skulle bruge den anden fod til at skubbe sig frem med.

Mateo stillede sig forsigtigt op på Mini løbehjulet fra RABO, og han kunne hurtigt mærke, hvordan løbehjulet bevægede sig til den ene side. Vi forklarede Mateo, at det var normalt, at et løbehjul “tiltede lidt” til den side, som man lagde sin vægt over på. Mateo forsøgte nu - på egen hånd - at køre afsted.

Langsomt og sikkert fik han kørt rundt i hele huset. Der gik ikke mere end 10 minutter, og så havde Mateo styr på teknikken; både sin balance, foden der skal skubbe løbehjulet fremad og selve styringen af Mini løbehjulet fra RABO. Vi var meget imponerede, og vi havde ikke forventet, at det ville gå
så hurtigt for Mateo at lære sit nye løbehjul fra RABO at kende.

Mateo havde nu mod på mere. Det betød, at det nu var tid til, at Mateo skulle udfolde sig på Mini løbehjulet på de lokale stiområder. Vi fik hurtigt jakker, passende fodtøj (til årstiden) og cykelhjelm på, og så var Mateo klar til nye eventyr på sit helt nye løbehjul.

Mateo begyndte hurtigt at føle sig helt tryg på Mini løbehjulet. Det kunne vi tydeligt se i måden, han begyndte at køre på. Mateo kørte kontrolleret og med respekt for sine omgivelser, men han kunne også fornemme, hvornår det var tid til at give den gas.

Ståpladen på løbehjulet er bredt og har skridsikkert underlag. Det er virkelig fantastisk - især når det lige har regnet. Det er en kæmpe hjælp for Mateo, og det gør, at han kan bruge sit løbehjul i alt slags vejr. Da ståpladen er så bred, som den er, er det nemmere for Mateo at styre løbehjulet. Det er rigtig dejligt, da hans afstandskoordinering og balance bliver markant styrket, da Mateo ikke skal fokusere på en smal og usikker ståplade.

Hjulene på løbehjulet er store og brede, hvilket gør, at de nemt kommer over diverse forhindringer, der måtte ligge på jorden. Det gør også, at Mateos balance ikke bliver sat unødigt på prøve. Hjulene kører uden problemer - selv efter alle de kilometer Mateo efterhånden har kørt.

Styringsenheden er mindst ligeså vigtig som hjulene. Mateo har nemt ved at holde ordentligt fast på begge håndtag, og han kan derfor navigere løbehjulet, som han selv ønsker det. Styret hakker ikke, men følger derimod Mateos bevægelser helt uden problemer.

Alt ved Mini løbehjulet fra RABO får os til at trække gevaldigt på smilebåndet. Det hele fungerer, og Mateo skal ikke tage særlige hensyn til noget. Han skal blot hygge sig og have en fantastisk tur på sit løbehjul - hver gang.

Glæden ved Mini-Løbehjulet fra RABO

Mateo har haft rigtig stor glæde af Mini løbehjulet fra RABO. Han lærte hurtigt at køre på løbehjulet, som er ekstremt nemt for ham at navigere rundt med.

Før Mateo blev introduceret for Mini løbehjulet fra RABO, elskede han at gå lange ture med sin løbecykel. Det gør han stadig, men hurtigt blev det ligeså sjovt - hvis ikke endnu sjovere - at gå tur på sit løbehjul. Mateo elsker at sætte fuld fart på løbehjulet, når vi går på stisystemer uden trafik eller andre forstyrrelser.

Når vi går med ham, hvor der er trafik, har han en virkelig god forståelse for både medtrafikanter og det underlag, som han bevæger sig på. Mateo har lært at man trækker løbehjulet over vejen, sten og græs. Bliver Mateo mødt af brosten - eller en anden form for underlag der kan skabe en smule - ubalance i “systemet” - kører han meget forsigtigt.

Mini løbehjulet fra RABO gør det rigtig nemt for Mateo at aflæse, om det er et underlag, han kan køre på, eller om underlaget bliver for vanskeligt at køre på. Det er dejligt som forældre, at Mini løbehjulet fra RABO giver Mateo en forståelse for, hvor vigtigt underlaget samt omgivelserne omkring én er, når man bruger sit løbehjul.

Vores vurdering af Mini-Løbehjulet fra RABO

Mini løbehjulet fra RABO er i en virkelig høj kvalitet. Vi har ikke en finger at sætte på løbehjulet. Alt lige fra styringen og underholdningsværdien af løbehjulet er fuldstændig fantastisk. Mateo har haft stor glæde af løbehjulet i flere forskellige sammenhænge.

Han elsker at køre hjem fra vuggestue på Mini-løbehjulet, og han ynder at køre utallige omgange rundt på vores terrasse hver eneste dag. Mateo er super underholdt, og han elsker at bruge sit RABO Løbehjul lige så snart, chancen byder sig!

Med Mini-løbehjulet fra RABO blev vores søn hurtigt introduceret til glæden ved at stå på løbehjul! Vi blev alle beriget med et fantastisk sjovt køretøj, der både styrker vores søns motorik, afstandkoordinering og selvkontrol!

- Camilla Jakobsen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjRabo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen