RABO Flyver anmeldelse

Alder: Anbefales fra 1 - 3 år | Farve: Gul | Mål: L:79 x B:45 x H:41 cm.
Vægt: 8,6 kg | Materiale: Pulverlakeret metal med gummihjul | Mærke: RABO

"Denne flyver, får de varmeste anbefalinger med herfra, den er i en topkvalitet og den indbyder til mange timers aktiv leg, ude i den friske luft. Når børnene bliver 2-3 år, vil flyveren også kunne inddrages i andre former for læring, det kan være som en del af træningen af den verbale kommunikation. I kan snakke om flyverne og finde på sjove historier, om hvor flyveren har været henne..."

Anmeldelse af RABO Flyver skubbekøretøj

Søger I et skubbekøretøj, som vil udvikle, motivere og udfordre jeres lille barn? Søger I et skubbekøretøj, som ikke ligner alle de andre? Eller søger I et skubbekøretøj, som med sikkerhed vil fange barnets interesse lige med det samme?

Vi har set nærmere på RABO’s gule flyver. Denne flyver er et skubbekøretøj, som adskiller sig fra alle andre skubbekøretøjer, da den ser ud som en flyver. Den gule flyver henvender sig til de mindste børn fra 1-3 år.

Da vi modtog flyveren, var den næsten samlet og den var derfor klar til brug allerede 5 minutter efter den blev pakket ud af kassen.

Flyveren er gul og har to hjul foran og et bagved.

De to forhjul er sorte robuste gummihjul, som sørger for at flyveren kører sikkert og stabilt på jorden. Baghjulet derimod er et mindre hjul, som kan svinge hele vejen rundt og det er derfor ved hjælp af dette hjul, at køreretningen bestemmes.

Når barnet sidder på det sorte sæde, bagerst på flyveren, så kan barnet støtte med fødderne på jorden og på den måde skubbe sig frem ad. For ikke at barnet falder ned af flyveren, så er der lavet to håndtag på vingen, som barnet nemt kan holde fast i. Vingen er placeret i en god højde, så barnet nemt kan holde fast og på samme tid nemt kan se frem ad og se, hvor han/hun “flyver” hen.

Forrest på flyveren sidder der en sort propel, som drejer rundt når det blæser. Det nysgerrige barn, kan selvfølgelig også selv gå om foran og dreje på propellen.

RABOs gule køretøjer

De fleste kender til nogle af RABOs forskellige køretøjer, måske ikke af navn, men deres robuste gule cykler bliver brugt i de fleste institutioner og det har de gjort i mange år.

Jeg husker tydeligt, at jeg som barn kørte rundt på de sjove gule cykler i børnehaven og i fritidsordningen.

RABOs produkter bliver solgt over hele verden bl.a. i Europa, Mellemøsten, Asien, Australien, Canada, USA og Latinamerika, via et netværk af autoriserede repræsentanter og forhandlere.

Det siger lidt om, hvor populære disse køretøjer er og jeg forstår det godt.

Kvaliteten er virkelig god, stellet er utrolig robust og man skal ikke være bange for at det går i stykker. For at bevare køretøjernes høje kvalitet og udseende og forhindre korrosion specielt i varme og fugtige omgivelser, så er stellet grundmalet og derefter pulver-coatet i den klare gule RABO-farve.

RABO cyklers stel er, i modsætning til andre producenters stel, konstrueret og fremstillet af løbende hele rør, hvilket giver øget holdbarhed.

RABO køretøjer, er egnet til brug i diverse børnehaver og fritidsordninger, da de sagtens kan holde til den lidt hårdere leg og daglige brug af mange forskellige børn.

Denne flyver skiller sig ud fra de andre RABO-køretøjer og den vil derfor uden tvivl fange børnenes interesse og den vil blive meget populær.

Hvem vil ikke gerne prøve en flyver?

Flyveren kan bruges i al slags vejr, de store gummihjul ligger godt på underlaget, ligegyldigt om der er tørt eller vådt. Børnene, kan af den grund få glæde af den gule flyver året rundt.

Min lille søn Villads på 15 måneder, har hygget sig med denne skubbe flyver. I starten vidste han ikke, hvordan han skulle håndtere flyveren og han steg derfor hele tiden af flyveren og gik om foran, for at lege med propellen.

Da Villads efter nogle dage fandt teknikken til hvordan han skulle bruge flyveren, så er det helt store smil og den glade latter kommet frem.

Højden på sædet er helt perfekt og afstanden til håndtagene er også perfekt. Han kan nemt holde fast og sidde sikkert på sædet.

Det lille baghjul er meget livligt, den drejer utrolig nemt, hvilket er godt men det kan også være et minus.

Det er godt, fordi det på den måde er nemmere for de mindre børn at skubbe sig afsted og ændre retning.

Dog kan det også være et minus, fordi det kan gøre det lidt svære for de mindre børn at holde balancen på skubberen, den første gang de bliver præsenteret for den. Men så snart de har teknikken, så er det intet problem.

Styrker barnets balance og grovmotorik

Flyveren er et godt redskab til at styrke barnets balance og grovmotorik. Hvis barnet ikke kan gå helt sikkert og stabilt, så vil denne flyver motivere barnet til at gå.

Den robuste gule flyver vil derudover bl.a. styrke og stimulere barnets koordination, afstandsbedømmelse, fantasi, koncentration og kropsbevidsthed.

Hvis skubberen bruges af flere børn, måske i institutionerne, så vil den også hjælpe børnene med at styrke deres sociale kompetencer, empati, kommunikation, rollelege og turtagning.

Med andre ord, så er der utroligt meget sjov leg og læring i denne gule propelflyver fra danske RABO.

Vores vurdering af RABO flyveren

Alle RABO-produkter lever op til de strenge TÜV-krav for sikkerhedsafprøvning og bærer den europæiske CE-mærkning, der kun tildeles produkter, der består sikkerhedskravene i EN71.

Denne flyver, får de varmeste anbefalinger med herfra, den er i en topkvalitet og den indbyder til mange timers aktiv leg, ude i den friske luft.

Når børnene bliver 2-3 år, vil flyveren også kunne inddrages i andre former for læring, det kan være som en del af træningen af den verbale kommunikation. I kan snakke om flyverne og finde på sjove historier, om hvor flyveren har været henne.

I kan også finde på en spændende leg sammen med barnet. I kan måske lege, at I sammen flyver på eventyr ud i den store verden, måske flyver i lavt hen over Eiffeltårnet eller Disneyland i Frankrig, eller måske flyver i hele vejen til Egypten, for at opleve de imponerende pyramider fra oven. Brug fantasien og find sammen på en eventyrlig og spændende leg.

Villads har haft en fest, imens han har kørt rundt på den lille flyver. I starten kørte han på græsplænen, så den ikke kørte ret hurtigt. Men nu, hvor han har styr på hvordan kan skal bruge flyveren, så kan han sagtens “flyve” rundt på fliserne på terrassen.

Villads kan efterhånden køre rimelig hurtigt og han er frygtløs, så jeg har lige bestilt en cykelhjelm til ham, bare for at være på den sikre side.

Rigtig god fornøjelse med den gule flyver fra RABO, den bliver et hit hos både drenge og piger. Hold på hat og briller, for om lidt letter den lille gule flyver og tager dig med på nye eventyr.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjRabo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen