Polydron Magnetic anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Serie: Polydron Magnetic | Materiale: ABS plast + magneter | Farver: Transparente farvede

"Vi har været rigtig glade for vores leg med Polydron Magnetic. I vores leg med Magnetic-sættet har vi både været kreative og lært nye ting; vi har blandt andet øvet os i at tælle og øvet de forskellige farver.Vi har både haft glæde af at lege med magneterne, som de var, men også i samspil med vores super lækre LED Lyspanel. Det giver noget helt anderledes og specielt, når vi har leget med lys og magneter på én og samme tid..."

En anmeldelse af de magnetiske Polydroner

Vi var utroligt spændte, da vi modtog sættet med magneter fra Polydron. Det var ikke første gang, at Mateo blev introduceret for magneter.

Vores 2 ½-årige dreng, Mateo, har nemlig før været så heldig at være med til at teste et andet af Polydrons magnetsæt.

Dengang var udfoldelsen og kreativiteten stor, og det er vi ikke i tvivl om, at den også bliver med Magnetic magnetsættet fra Polydron.

Magnetsættet denne gang skiller sig dog noget ud fra dét tidligere, og det var derfor med stor glæde og spænding, at Mateo tog hul på sit nye sæt af Polydron Magnetic.

Detaljerne om Polydron Magnetic

Polydron Magnetic er anbefalet fra +3 år, og sættet kommer i forskellige farver. Materialerne der er brugt til magneterne er ABS-plast og ( selvfølgelig!) magneter.

Pakken indeholder: 64 magneter - 40 trekanter og 24 firkanter. Hertil findes et hæfte med forskellige ideer til figurer, som vi kan bygge.

Vores oplevelse med Polydron magneterne

Magneterne kommer i en indpakning med et enkelt udtryk, som er lige til at pakke op. Mateo hjalp med at få alle magneterne ud på bordet, og vi måtte hurtigt konstatere, at magneter var noget, som vi ikke kom til at mangle lige foreløbig!

Der lå nu en masse firkantede og trekantede magneter på spisebordet, og vi var nu klar til at dykke ned i kreativitetens verden. Det kriblede virkelig i fingrene, og vi kunne ikke vente med at komme i gang!

Mateo startede med at sætte flere trekantede magneter sammen. Det var vigtigt, at de blev matchet korrekt; det vil sige, at en farvet side reagerer på en farvet side. En farvet side og en gennemsigtig side kan derfor ikke matches, og magneterne skubbes dermed væk fra hinanden.

Mateo lærte hurtigt, hvordan magneterne fungerede, og han var nu klar til at skabe 2- og 3-dimensionelle figurer med magneterne fra Polydron.

Der hører en lille folder med i pakken med magneterne. Folderen viser mange eksempler på, hvad vi kan bygge ud af vores nye magneter. Folderen inspirerede os til, hvordan vi skulle komme godt igang med Polydrons Magnetic-sæt.

Vi sad alle sammen rundt om bordet og begyndte at kreere figurer ud af magneterne fra Polydron. Vi fik i første omgang bygget en stor rumraket, et lille hus og en svane.

Magneterne er så smarte, da vi kan skabe figurer af dem både, når de ligger ned og står op. Det giver en rigtig god forståelse af figurernes opbygning for Mateo, og det fik hele sættet til at virke endnu mere interessant og fangende.

Mateo fik bygget et højt tårn af magneterne, som han havde meget svært ved at vælte igen. Vi kunne hurtigt konstatere, at magneterne var stærke og af rigtig god kvalitet.

Det er dejligt, at man ikke skal bekymre sig om, at det man bygger lige pludselig falder sammen igen. Det betyder også, at Mateo kan gå lidt hårdhændet til værks i sine mange kreationer med Polydron Magnetic.

Fantasi, leg og læring med Polydron Magnetic

Det er i bund og grund kun ens fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan bygges ud af magneterne fra Polydron. Fantasien satte ingen grænser, da vi begyndte at bygge med magneterne fra Polydron.

Vores kreationer med magneterne tolkede vi hurtigt til at være både et stort akvarium med fisk og en fodboldbane. Det er noget vi som familie har nydt meget af, og fået rigtig meget tid til at gå med.

Magnetic-sættet giver ikke kun én mulighed for at udfolde sin kreative side, men det er også et godt element til læring med småbørn. Vi fik meget ud af at tælle siderne på både de trekantede og firkantede magneter.

Vi snakkede meget om farverne på alle magneterne, og vi talte - i fællesskab med Mateo - hvor mange magneter der var. Mateo ville lege vores små lege igen og igen. Dette indikerer for os, hvor perfekt et legetøj Polydron Magnetic er for vores lille familie, da det både har fokus på kreativitet og læring.

Tag legen til nye højder med et LED Lyspanel

Alle magneterne i sættet er transparente. Det betød, at vi hurtigt fik tanken om at krydre vores leg med et nyt element. Det gjorde vi ved hjælp af vores LED Lyspanel fra TickiT, som kan sende lys op igennem magneterne. Vi var spændte på at se Mateos reaktion på samspillet mellem lys og magneter.

Vi dæmpede lyset en smule i stuen, da vi ville have fuld effekt af de transparente magneter og lyset fra LED lyspanelet. Det må man sige, at vi fik - det fungerede super godt! Lyset brød straks igennem magneterne, og det fremhævede magneternes farver endnu tydeligere end før. Mateo gjorde store øjne og gik straks i gang med at bygge løs med magneterne på LED lyspanelet.

Mateo var fascineret af farverne, og han fik lang tid til at gå med at bygge med magneterne, der absolut viste sig fra deres bedste side.

Farverne fra magneterne var så meget i fokus, at vi begyndte at lege små lege med fokus på farverne. Vi øvede os i at sige hvad farverne hed, vi fandt ting i stuen, der havde den samme farve som magneten, vi kiggede på. Mateo var virkelig fanget af disse små lege!

Vi snakkede også meget om lyset, og hvor det kom fra. Hvor mange magneter skulle vi mon placere oven på hinanden, før lyset ikke kunne bryde igennem dem? Var det måske muligt at få magneterne til at lyse af sig selv, uden hjælp fra LED Lyspanelet? Nej, det var det selvfølgelig ikke, og vi fik straks tændt vores LED Lyspanel endnu en gang.

Vi har haft stor glæde af kombinationen af LED lyspanelet og de transparente magneter sammen. Det har virkelig taget vores leg med magneterne til nye højder!

Vores vurdering af Polydron Magnetic

Vi har været rigtig glade for vores leg med Polydron Magnetic. I vores leg med Magnetic-sættet har vi både været kreative og lært nye ting; vi har blandt andet øvet os i at tælle og øvet de forskellige farver.

Vi har både haft glæde af at lege med magneterne, som de var, men også i samspil med vores super lækre LED Lyspanel.

Det giver noget helt anderledes og specielt, når vi har leget med lys og magneter på én og samme tid. Det har åbnet vores øjne for hvor vigtigt det er at snakke og forklare Mateo om hvad der sker, og hvorfor det sker, når vi leger med lys og magneter.

Vi har virkelig været tilfredse med kvaliteten af magneterne i vores test af Polydron Magnetic. De har en stærk holdbarhed, og vi er imponeret over de mange lege, vi har fået ud af dem indtil videre.

Mateo kan selv finde sine magneter frem, når han vil. Når legen er slut, er magneterne også super nemme for Mateo at pakke væk igen. Det er rigtig dejligt at magneterne er så børnevenlige og ligetil - det er helt fantastisk - når man har en dreng, der elsker at gøre tingene selv.

Legen med Polydron Magnetic har givet Mateo en stor og bred forståelse for, hvordan magneter fungerer. Det har været utrolig sjovt og underholdende at være kreativ med de mange muligheder, som magneterne for Polydron har givet os. Vi finder magneterne frem på daglig basis, og nyder legen med dem i fulde drag.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Polydron Magnetic Sphera

Læs også anmeldelsen af Mine Første Polydroner

Læs også anmeldelsen af Polydron FrameWork

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPolydron

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen