Plus-Plus BIG Basisfarve anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 år | Materiale: HDPE Plast | Mål: 12 x 50 x 30 mm | Farver: Basisfarver (basic) | Antal: 1 pose med 400 brikker

"Vi har haft en rigtig god, sjov og lærerig oplevelse med at teste disse brikker og de bidrager til mange timers kreativitet, om end man bygger alene eller sammen med vennerne. Vi kan derfor 100% anbefale jer at købe en pose Plus-Plus BIG til jeres barn..."

En anmeldelse af Plus-Plus BIG, i Basic farveserien

Vores familie har været så heldige, at få lov til at teste og anmelde de populære Plus-Plus BIG. Men hvad og hvem er Plus-Plus?

Legetøjsproducenten Plus-Plus er et privatejet dansk selskab, der blev etableret som et uafhængigt selskab tilbage i 2009. Deres hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret i Holbæk, nær ved København, og deres amerikanske kontor er beliggende i Greenville, South Carolina.

Plus-Plus har distribution i mere end 40 lande hovedsageligt i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Asien.

Plus-Plus er et prisvindende kreativt og meget lærerigt konstruktionslegetøj, som indbyder til leg og på samme tid udfordrer børnenes fantasi.

Både piger og drenge og deres forældre kan få stor glæde af disse brikker og bruge deres kreativitet og fantasi til at skabe farverige og sjove 2D eller 3D kreationer.

Plus-Plus brikkerne findes i to størrelser. Tidligere blev det kaldt "MINI" og "MIDI". Nu til dags kaldes de store brikker for BIG og de små brikker på 2 cm. kaldes blot Plus-Plus for at gøre det hele mere simpelt. Begge størrelser af brikker, findes og i flere forskellige farve-serier.

Plus-Plus er testet og godkendt i henhold til de gængse legetøjsstandarder: EN 71-1, 71-2, 71-3. Og det er helt fri for ftalater, PVC og BPA.

Lidt om vores familie

Vores familie består af Mor, Carina som er 32 år. Der de sidste 9 år har arbejdet med hjemmetræning, hjemmeundervisning og generelt udviklingen af kognitive, sproglige og motoriske færdigheder.

Storebror Marcus er 15 år, han har en autisme diagnose, men kæmper for at udvikle sig. Han er glad og nysgerrig og vil gerne lære.

Som det sidste skud på stammen, er lillebror Villads som blev født i Dec. 2019. Han er allerede en lille bølle, der gerne vil udforske og opleve verden.

Populære Plus-Plus BIG i basic-farver

Vores familie har været så heldige, at få lov til at teste og anmelde de populære Plus-Plus BIG i basic-farver.

Hos Legebyen.dk kan disse Plus-Plus BIG købes i forskellige antal og udover basic-farver fås de også i flotte pastelfarver, eller i de nyeste neonfarver.

Derudover fåes de i den mindre udgave, tidligere kaldet "MINI", hvor de kan købes i basisfarver, pastelfarver, neonfarver, glitterfarver og guld & sølv farver, samt købes i hele poser, a' én bestemt farve.

Vi har testet en pose med 400 stk. BIG brikker, det har givet mulighed for at bygge store og kreative konstruktioner.

I posen var der en bog med ideer til hvad man kunne bygge. Man kan vælge at prøve, at bygge ud fra bogen eller man kan bygge ud fra sin egen fantasi. Eller begge dele.

Basic-farverne består af følgende farver, blå, grøn, hvid, sort, rød, gul, orange og lilla.

Hver brik måler: L: 5 cm. H: 1 cm. B: 3 cm.

Plus-Plus er helt genialt legetøj

Plus-Plus er et helt genialt legetøj, med en enkel form og uendelige muligheder og flotte farver. Det bliver lynhurtigt børnenes yndlings legetøj og det bidrager til mange timers leg og læring.

Plus-Plus er en rigtig god kvalitet og meget holdbart, de egner sig derfor også til brug i vuggestuer, børnehaver og SFO’er og selvfølgelig også hjemme i privaten.

Plus-Plus BIG brikkerne er lavet af plastik og de kan bruges af børn helt ned til 2 år. Der er ikke en max alder for brugen af disse brikker, de kan bruges af selv de større børn eller voksne. Alle der kan lide at bygge og konstruere kan uden tvivl få glæde af disse Plus-Plus.

Herhjemme har min store søn hygget sig med at bygge forskellige ting. Min venindes lille søn på 4 år, har også haft stor fornøjelse af disse brikker. Han sad helt stille og byggede og byggede. Han var meget koncentreret og byggede efter fantasien.

Imens han sad og byggede huse, pistoler og lignende, talte vi om hvad man kan bygge med brikkerne og vi talte om at brikkerne også kan bruges udenfor.

Han fik lov til at tage nogle af brikkerne med ud i haven, da han gerne ville bygge en garage til legetøjsbilerne udenfor.

Han var så optaget af at bygge med Plus-Plus brikkerne, at han slet ikke ville med sin mor hjem igen. Det fortæller ret godt hvor populært Plus-Plus legetøjet er.

Min store dreng har også fået nogle hyggelige timer til at gå med at bygge med Plus-Plus BIG. Han byggede efter vejledningerne i bogen. Nogle af tegningerne i bogen er svære at se, mens andre er nemme. Når man bygger med BIG brikkerne så bliver figurerne forståeligt nok store og de fylder derfor en del, hvis man gerne vil have dem til at stå til pynt.

Min store dreng byggede bl.a. en mand og en giraf. Han byggede også tal med de store brikker.

Kan også bruges til læring

Plus-Plus kan også bruges i mange forskellige læringsaktiviteter, som bl.a. kan være følgende:

 • Når dit lille barn skal lære farverne. Det kan være hvor I tager en brik i hver farve og taler med jeres lille guldklump, om hvilken farver de er, så barnet lærer hvad de forskellige farver hedder og lærer at udtale farverne korrekt.
 • Lære at tælle. Her kan I øve jeres barn i at tælle, start med at tælle til ti og derefter kan I øve videre på talrækken. I kan også øve tal og farver på samme tid, ved at I siger til jeres barn at han/hun skal finde 6 gule brikker og så gøre det svære og svære ved at sige flere forskellige farver og antal.
 • Simple plus og minus stykker. Brug brikkerne til at lære matematik på en simpel og konkret måde. 4+5, barnet tæller først 4 brikker og så 5 brikker og derefter lægger dem alle sammen. Minus regnestykker kan også laves på denne måde.
 • Matche/sortere farverne. I kan dele farverne op hver for sig. I kan også bygge små ting og barnet så skal efterligne og bygge noget magen til.

Når man leger med Plus-Plus BIG brikker styrker og stimulere man bl.a.:

 • Synssansen
 • Følesansen
 • Finmotorikken
 • Hånd-øje-koordination
 • Form- og farvegenkendelse
 • Fantasien
 • Kreativiteten
 • Koncentrationen
 • Selvværd
 • Selvstændighed

Vores mening om sættet

Plus-Plus er nemme at tage med, hvis I skal i sommerhus eller på besøg hos venner/bedsteforældre. Så har dit barn altid sit yndlings legetøj lige ved hånden og så kan evt. bedsteforældrene også prøve, at bygge store konstruktioner med brikker.

Plus-Plus brikkerne er nemme at rengøre. De kan vaskes i et pudevår i vaskemaskinen på max. 30 grader på et skåneprogram og tørres udbredt på et håndklæde eller viskestykke.

Vi har haft en rigtig god, sjov og lærerig oplevelse med at teste disse brikker og de bidrager til mange timers kreativitet, om end man bygger alene eller sammen med vennerne.

Vi kan derfor 100% anbefale jer at købe en pose Plus-Plus til jeres børn.

Hvis I mangler en fødselsdagsgave eller blot ønsker at forkæle et barn med en god gave, så vil I helt sikkert blive populære, hvis I køber en pose Plus-Plus brikker, om end det er "de STORE" eller "de små".

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af "de små" Plus-Plus'er (i basisfarver)

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPlus-plus

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen