Playmobil 1.2.3 stort familiehus anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Mål: L:42 x B:26 x H:28 cm | Materiale: Fremstillet af plast

"Playmobil 1.2.3 familiehuset har i den grad overrasket os. Den store variation der kan forekomme i legen, gør hver leg til noget helt særligt. Det er dejligt at vi - hele familien - kan sidde omkring det store familiehus. Legen bliver hurtigt levende og sjov, og man ved aldrig hvor legen ender. Det er utroligt underholdende at vi den ene dag skal finde katten der er løbet hjemmefra - og den anden dag skal vi ommøblere hele huset..."

En anmeldelse af Playmobil 1.2.3 stort familiehus

Vores søn, Mateo, på 3 år er rigtig glad for legen med Playmobil. Hele Playmobil universet byder på en masse forskellige temaer, så der er noget for enhver smag. Vi blev noget overraskede da vi så at Playmobil 1.2.3-serien havde et stort familiehus i deres sortiment. Vi var noget nysgerrige. Vi ville gerne finde ud af hvad der gjorde familiehuset specielt, og hvilke funktioner, og muligheder det kunne berige vores søn med. Det var derfor med stor spænding at vi satte os ned, og pakkede det store familiehus ud.

Playmobil 1.2.3-serien henvender sig til de yngste børn (helt ned til 1½-års-alderen). 1.2.3-serien har et stort fokus på, at der ikke skal være smådele og phthalater i deres produkter, og at sættene selvfølgelig er CE-mærket.

Det praktiske om Playmobil 1.2.3 Stort Familiehus

Familiehuset er anbefalet fra 1½ år, og er en del af Playmobils udvalg - til de allermindste. Det store familiehus måler 28 centimeter i højden, 42 centimeter i længden, og 26 centimeter i bredden.

Playmobil 1.2.3 Stort Familiehus indeholder:

  • Stort familiehus med; forhave, stue, og 1. sal
  • 3 Playmobil figurer
  • En masse interiør til familiehuset (for eksempel; lamper, stole, borde, og senge)


Det store familiehus kommer i en stor æske, der ikke lader meget til fantasien. Mateo kunne med det samme konstatere at det var et stort hus med interiør, vi skulle til at udforske. Det store familiehus skal også samles. Det er super enkelt, og samlingen af familiehuset giver i bund og grund sig selv. Der medfølger dog en rigtig god manual hvis man skulle være i tvivl om samlingen af familiehuset. Der skal sættes to batterier i huset. Det eneste værktøj der skal bruges til den opgave er en skruetrækker- sikkerhed frem for alt!

Rengøringen af alle delene kan nemt klares med en varm opvredet klud, herefter skal delene lufttørrer. Det er super dejligt at rengøringen af familiehusets, og dets mange elementer er nemt og ligetil.

Et familiehus der skal samles

Familiehuset kommer usamlet, og det vakte begejstring hos Mateo. Mateo elsker at hjælpe til med at samle ting, og hvis samlingen af ting ikke inkludere at vi skal bruge værktøj - får han selvfølgelig lov til at hjælpe til! Da far fortalte Mateo at de nu skulle i gang med at samle huset - og møblere det - kunne det ikke gå hurtigt nok, med at få pakket alle tingene ud af æsken.

Der medfølger en god samlevejledning der (hvis man skulle være i tvivl) viser hvordan familiehuset skal samles. Der medfølger også små andre ting der skal samles, for eksempel en blomst. Vi har virkelig kunne mærke at Playmobil har gjort samlingen af familiehuset så nemt, og gnidningsfrit som overhovedet muligt. Det er meget lige til at samle familiehuset, og der gik ikke lang tid før Mateo var klar til at møblere huset. Lige inden familiehuset skulle møbleres, satte far to batterier i huset. Batterierne sørger for at gæster både kan ringe på ringeklokken, og skylle ud i toilettet

Mateo fik placeret alle de forskellige møbler, og interiør der hører med til familiehuset foran sig. Han begyndte nu at indrette familiehuset præcist som han ønskede det. Det kom der et super godt resultat ud af, og han hyggede sig virkelig med indretningen af familiehuset. (Er der mon gemt en indretningsarkitekt i ham? Det må tiden vise..)
Mateo var tilfreds med resultatet af sin indretning, og vi kunne nu starte legen med Playmobils store familiehus. Det var virkelig dejligt at vi som forældre kunne læne os tilbage, og se vores søns kreativitet udfolde sig. Det har virkelig sin charme at Mateo selv har indrettet familiehuset, som vi nu skulle til og lege med!

Vores oplevelse med Playmobil 1.2.3 Stort Familiehus

Mateo brugte lang tid på at indrette familiehuset, præcist som han ville have det. Det er en stor del af legen, at kunne rykke rundt på de forskellige møbler som han har lyst til. Møblerne og interiøret er super nemt at sætte fast, der hvor Mateo gerne vil have det skal stå. Alle delene til huset er i en super god størrelse, der gør at Mateo nemt kan håndtere dem.

Mateo gik hurtigt i gang med legen efter han havde indrettet familiehuset. Han startede med at undersøge ringeklokken nærmere. Ét tryk på den røde ringeklokke, og lyden af “ding
dong” strømmer igennem familiehuset. Mateo kan på ingen måde være i tvivl om, hvis han får gæster i det store familiehus. Lyden fra ringeklokken er behagelig på et godt lydniveau. På den anden side af væggen er der endnu en rød knap, dette er til toiletskyl.

Mateo inviterede os hurtigt med i hans leg. Der medfølger hele 3 figurer til familiehuset, så der var en figur til os hver. Vi gik stille og roligt i gang med legen, og lod Mateo tage legen hen hvor han ville. Den første leg gik ud på at tage sig godt af baby figuren. Hurtigt skulle babyfiguren have mad, så skulle babyen have et bad, og så skulle babyen sove. Mateo er storebror til sin lillesøster, og vi kunne hurtigt fornemme, at han prøvede at “efterligne” de
forskellige situationer herhjemme. Det var super sjovt at være en del af, og Mateo var meget forsigtig med den lille baby figur.

Der medfølger også en kattefigur til familiehuset. Katten skulle vise sig at blive rigtig populær, da Mateo er meget glad for katte. Katten skulle (selvfølgelig) hedde Filippa, som hans kat herhjemme også gør. Hele tiden afspejlede han sig i den hverdag han selv er en del af, og inddragede det i legen med familiehuset. Det var virkelig interessant. Mateo tog kattefiguren og gjode det samme som hans kat, Felippa, plejer at gøre herhjemme - ting som at drikke fra vandskålen, hoppe op i vindueskarmen, og sove dagen lang. Mateo fik sat en masse ord på det han gjorde, og tænkte under hele legen. Vi kunne hurtigt mærke at legen med familiehuset var lige noget for ham, og det forstår vi godt!

Rollelegen og sproget udvikler sig hurtigt

Der er så mange forskellige måder at lege med familiehuset på. Det er super charmerende, og gør hver leg til noget specielt. Mateo har både leget den klassiske leg; far, mor, og børn.
Vi har også leget gartnere i forhaven af huset, og lavet mad i køkkenet. Vi har snakket om farverne på de forskellige møbler, og øvet de forskellige navne på inventaret. Vi har øvet ord som; seng, badekar, bord, og stol. Mateo vil rigtig gerne have os med i hans leg, hvilket vi kun er glade for. Her gør vi det til en del af legen at spørge om; vi for eksempel skal gå i køkkenet og lave mad på komfuret - eller tage et bad i badekaret. Vi sørger hele tiden for at bruge og implementere ordene i vores leg, og på den måde har vi kunnet mærke en tydelig forskel på de ord Mateo kan nu. Det er helt fantastisk at familiehuset har hjulpet vores søn med ord, vi i hverdagen ikke bruger så tit.

Legen med familiehuset bliver - efter vores mening - løftet, når der er flere om legen. Det store familiehus er derfor ideelt at have stående i stuen, hvor alle opholder sig. Det er samtidig ideelt at have stående steder, hvor der er mange børn.

Vores vurdering af Playmobil 1.2.3. Stort Familiehus

Playmobil 1.2.3 familiehuset har i den grad overrasket os. Den store variation der kan forekomme i legen, gør hver leg til noget helt særligt. Det er dejligt at vi - hele familien - kan sidde omkring det store familiehus. Legen bliver hurtigt levende og sjov, og man ved aldrig hvor legen ender. Det er utroligt underholdende at vi den ene dag skal finde katten der er løbet hjemmefra - og den anden dag skal vi ommøblere hele huset.
Der er absolut ikke en finger at sætte på kvaliteten af sættet - den er virkelig høj. Det er rigtig dejligt at der ikke mangler interiør eller møbler til familiehuset, det gør oplevelsen og legen med sættet helt perfekt.
Mateo har brugt mange timer på gulvet i selskab med det store familiehus fra Playmobil 1.2.3. Der er både blevet ordnet forhave, redt senge, taget opvask, gjort rent, vugget babyen, og alle de ting som Mateo ellers kender fra sin hverdag. Vi har alle sammen været utroligt underholdt med Playmobil 1.2.3 store familiehus - som bliver ved med overraske, og skabe nye fantastiske lege.

- Camilla Jacobsen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPlaymobil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen