PipSquigz Loops Sugekopper anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 mdr+ | Materiale: 100% BPA-fri silikone | Farver: Mintgrøn eller Orange

"Jeg har fundet ud af, at jeg kan sætte sugekopperne fast på stuegulvet. Hvis jeg så også kombinerer dem med andre af de store sugekopper fra Fat Brain Toys, som også bliver sat fast på gulvet på forskellige steder, så er Villads meget interesseret i at kravle fra den ene til den anden. På den måde er han afledt fra de ting han ikke må røre ved. På samme tid træner det hans motorik og han bliver derfor bedre og bedre til at kravle. Han bliver mere motiveret for at lære det..."

Kærlighed og beskyttertrang

Når man bliver forældre for første gang, så opdager man en helt ny side af sig selv. Den enorme kærlighed og beskyttertrang man med det samme oplever og styrken til at gå igennem ild og vand for sin lille guldklump, det er en helt normal følelse, når man er blevet forældre.

Det at blive forældre, er uden tvivl det mest fantastiske og givende job i verden, men hel sikkert også det hårdeste og der dukker en hel masse bekymringer op.

Vi kan hjælpe med én af bekymringerne, nemlig hvilket legetøj man skal vælge at investere i og på den måde gøre den del en smule lettere.

Jeg hedder Carina og er 32 år. Jeg er mor til to skønne drenge, Marcus på 15 år og Villads på 9 måneder.

Jeg kan godt lide at teste legetøj, for på den måde at finde ud af hvad de forskellige ting indeholder, hvordan kvaliteten er og hvad det kan bruges til.

Min lille søn Villads, elsker at lege og lære og han er meget nysgerrig. Han vil gerne undersøge tingene på alle tænkelige måde, lige fra at bide i det, kaste med det og slå til det. På den måde finder vi også virkelig ud af, hvad de forskellige ting kan holde til.

Da Villads er i den alder, hvor der kommer flere og flere tænder, så er det en selvfølge, at alt legetøj skal bides i, og derfor går jeg utrolig meget op i kvaliteten af det legetøj jeg præsenterer for ham.

Tingene skal være i en god og holdbar kvalitet og det må selvfølgelig ikke indeholde giftige materialer.

To forskellige PipSquigz Loop sugekopper

Villads har haft den store glæde af at teste to forskellige PipSquigz Loop sugekopper fra Fat Brain Toys. Sugekopperne fås i to forskellige farver, en orange og en mintgrøn, begge har sugekopper i hver ende og tre ringe som rasler.

De henvender sig mest til babyer fra 6 måneder og opefter. De er lavet i en god og sikker kvalitet, af 100% BPA-fri silikone.

Den orange PipSquigz Loop er 15 cm lang.
Den har tre forskellige ringe, som sidder igennem hvert sit hul. En blå ring, en pink og en grøn ring. Disse ringe rasler når man ryster sugekoppen.

Den mintgrønne PipSquigz Loop sugekop er 12,5 cm.
Den er lidt lavere end den orange og den ser også lidt anderledes ud.
Den har et stort rundt hul i midten, hvor der sidder tre ringe i. Ringene er pink, grøn og orange og der er også nogle små kugler inde i dem, så de rasler når sugekoppen rystes eller skubbes til.

Det der gjorde, at jeg fandt dem interessante var, at jeg håbede på at sugekopperne kunne sidde godt fast på Villads’ bord.

Vi har tidligere haft dårlig erfaring med legetøj med sugekopper på, fordi de ikke virker helt godt efter hensigten. Meningen med at jeg køber legetøj med sugekopper er, at jeg gerne vil have at Villads kan lege med noget imens vi sidder og spiser, uden at han kaster det på gulvet eller hen over bordet.

De mange forskellige sugekopper jeg tidligere har købt, har ikke virket ret godt! De sidder som regel ikke ordentligt fast! Sugekopperne fra Fat Brain Toys virker til gengæld rigtig godt. De sidder så godt fast, at babyer har svært ved at få dem fri. Det lille barn kan derfor nemt slå til sugekopperne så de rasler, uden at de falder ned af bordet.

Begge sugekopper har forskellige strukturer i overfladen, ringene har en slags overflade og sugekoppen en anden. De forskellige overflader styrker og stimulerer følesansen og ved at lade babyen bide deri, så styrkes mundmotorikken også og de ømme gummer lindres.

Kan også bruges i badet

Herhjemme bruges sugekopper på mange forskellige måder, udover at sætte dem fast på Villads’ bord, så bruger vi dem også i badet. Villads leger med dem i badekarret, hvor han kaster dem ned i vandet eller ryster dem så de rasler.

Vi sætter dem også ofte fast på badekarret eller på brusevæggen, så kan Villads slå til dem eller forsøge at hive dem ned.

Den spændende leg gør, at det er lettere at vaske hår på Villads. Normalt gider han ikke at få vand i håret, men når opmærksomheden er på noget andet, så går det nemmere.

De to sugekopper er blevet så populære hos Villads, at vi ofte tager dem med når vi skal ud ad døren. Så har han typisk den ene i hånden eller i klapvognen og så ligger den anden i pusletasken.

Lige pt er det den grønne der er mest populær, den bider Villads i, næsten konstant. Han er ved at få en fortand og det gør ondt, så derfor vælger Villads mest at tage den mintgrønne sugekop og bide i, han syntes måske den virker bedre, hvem ved...?

Træner også motorikken

Efter Villads så småt er begyndt at kravle, så piller han også ved alt han kan komme til og nogle gange er det svært, at få hans opmærksomhed over på noget andet, istedet bliver han sur når jeg flytter ham.

Jeg har fundet ud af, at jeg kan sætte sugekopperne fast på stuegulvet. Hvis jeg så også kombinerer dem med andre af de store sugekopper fra Fat Brain Toys, som også bliver sat fast på gulvet på forskellige steder, så er Villads meget interesseret i at kravle fra den ene til den anden. På den måde er han afledt fra de ting han ikke må røre ved. På samme tid træner det hans motorik og han bliver derfor bedre og bedre til at kravle. Han bliver mere motiveret for at lære det.

Hvis jeg lader sugekopperne ligge på legetæppet på gulvet, uden at sætte dem fast, så synes Villads stadig at de er meget spændende.

Han kaster dem hen af gulvet, ryster med dem så de rasler og øver sit pincetgreb, ved at tage fat med tommelfinger og pegefinger i de tre ringe for at dreje dem rundt.

Efter at have set, hvor meget glæde disse sugekopper fra Fat Brain Toys skaber og de mange funktioner de har, så synes jeg hel bestemt at de er et rigtig godt køb!

De er endda billige, kun 129,95 kr. pr. Stk. - Det er billigt og et virkelig godt køb som dit lille barn vil få utrolig meget glæde af, både ved bordet, i badet, på legetæppet og når gummerne klør. Vi kan derfor med sikkerhed og ro i maven, anbefale andre at købe en, eller begge PipSquigz Loop sugekopper.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen