Pedaltraktor med skovl & anhænger anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2,5-5 år | Materiale: Plast | Mål: 161 x 47 x 55 cm | Mærke: Rollytoys

"Han startede med at køre rundt med skovlen oppe i luften, han skulle lige lære hvordan han fik skovlen ned. Det er meget nemt, så det lærer børnene hurtigt, det er bare at bruge de gule håndtag. Da Carl opdagede, hvordan han fik skovlen ned, så begyndte han at samle blade i haven. Han kørte også ud af haven, for at finde andre sjove ting, som han kunne skovle op og komme i anhængeren. Carl hjalp også mig med at fordele sand til fugerne mellem fliserne. Carl var meget optaget af leget og han kunne uden tvivl bruge mange timer på at lege med den seje New Holland traktor..."

En anmeldelse af Rollytoys pedaltraktor med skovl & anhænger

Vi har været så utrolig heldige, at få lov til at anmelde den sejeste New Holland pedaltraktor med både skovl og anhænger. Den er så flot og ligner en rigtig traktor, bare i mindre format. Den henvender sig til børn fra 2,5 år til ca 5 år.

Traktoren har et sort rat og sorte hjul, derudover har den sorte pedaler, som er skridsikre. Den flotte traktor har blåt sæde og en blå motorhjelm, som endda gemmer på et hemmeligt opbevaringsrum. Så hvis ikke det hele kan være i anhængeren, så kan man gemme de vigtigste ting under motorhjelmen.

Selve skovlen er gul og anhængeren er blå.

De skridsikre pedaler sidder godt i forhold til afstanden til sædet. De små børn kan derfor nemt kører afsted uden hjælp. Det at pedalerne er skridsikre gør, at barnet har mulighed for at køre på traktoren i alt slags vejr, uden at fødderne glider af pedalerne f.eks. hvis der er regn eller sne.

New Holland traktor

Den seje New Holland traktor, vil uden tvivl være et hit hos de små børn, nok mest hos drengene, som ofte har stor interesse for diverse store maskiner og seje køretøjer. Børn behøver ikke at bo på landet for at have en stor interesse for traktorer og maskiner. Den interesse har de fleste drenge, lige meget om de bor midt i byen eller på landet.

Med den store gule frontskovl, kan legen blive ekstra sjov og spændende. Frontskovlen kan bruges til alt lige fra at grave i sandkassen, jorden eller i sneen. Den kan også bruges til at fragte grene eller legetøj med rundt i haven.

Når vinteren og sneen kommer og bladene falder af træerne, så kan jeres lille barn hjælpe til i haven. Han/hun kan hjælpe med at fjerne sne eller blade.

Der kan nemlig være meget i frontskovlen. Anhængeren kan også bruges til alverdens kreative ting ligesom skovlen. Den kan selvfølgelig også bruges til at fragte sand, jord, grene, blade, legetøj, sne eller noget helt andet med. Brug fantasien og tænk ud af boksen.

Stor begejstring

Min venindes 5 årlig søn Carl, bor på landet på Lolland og han har altid haft stor interesse for maskiner og traktorer. Han kan fortælle en hel masse om traktorer og han ved hvad de forskellige dele på maskinen hedder. Han er derfor den helt rigtige, til at teste et køretøj som dette.

Da jeg ringede til ham og spurgte om han ville hjælpe med at teste den seje traktor, var der ingen tvivl. Hans begejstring var ikke til at tage fejl af og han kunne næsten ikke vente med at komme på besøg.

Lidt svær at samle

Traktoren ankom i en stor papkasse og den var i rigtig mange dele!

Det var ret uoverskueligt med så mange dele, men heldigvis var der flere forskellige samlevejledninger med i kassen.

For at kunne samle den seje traktor, så krævede det lidt værktøj og en god gang tålmodighed, for samlevejledningerne er ikke altid lige nemme at tyde. Men det lykkes mig at samle den alene, men det tog lang tid.

Giver anledning til mange timers leg

Da Carl ankom et par dage senere, var han simpelthen så spændt. Han havde næsten ikke tid til at hilse, han kiggede straks efter hvor den flotte traktor var.

Da jeg trak traktoren og anhængeren ud af skuret, lyste Carl straks op og han løb hen og skyndte sig op på den og så kørte han ellers afsted. Han startede med at køre rundt med skovlen oppe i luften, han skulle lige lære hvordan han fik skovlen ned. Det er meget nemt, så det lærer børnene hurtigt, det er bare at bruge de gule håndtag.

Da Carl opdagede, hvordan han fik skovlen ned, så begyndte han at samle blade i haven. Han kørte også ud af haven, for at finde andre sjove ting, som han kunne skovle op og komme i anhængeren. Carl hjalp også mig med at fordele sand til fugerne mellem fliserne.

Carl var meget optaget af leget og han kunne uden tvivl bruge mange timer på at lege med den seje New Holland traktor. Carl er 5 år og derfor lige på grænsen til at være for stor, til at køre på denne traktor. Da jeg spurgte Carl, om den var for lille, så råbte han “Neej, den er mega sej!!”, så han syntes bestemt ikke at størrelsen på traktoren var et problem.

Ved at lade barnet lege og køre på de flotte pedaltraktorer fra Rolly Toys, så vil barnet bl.a. styrke og udvikle grovmotorikken, kropsbevidstheden, koordinering, afstandsbedømmelsen og benmusklerne.

Når barnet finder på en sjov leg, vil fantasien og kreativiteten også blive styrket.

En traktor som denne vil hel sikkert blive et kæmpe hit og hvis I lader flere børn lege sammen, så vil de muligvis blive lidt uenige om hvem der skal køre på den seje traktor. Men med hjælp fra en voksen, kan børnene lære at skiftes til at køre på den.

Traktoren indbyder også til en lærerig snak om traktorer og maskiner. I kan også styrke finmotorikken, ved at tegne jeres yndlingstraktor og farvelægge den.

Historien bag Rolly Toys.

Rolly Toys er en kendt producent af gå- og pedalbiler formet som ægte landbrugsmaskiner. Familievirksomheden blev stiftet af Franz og Rosa Schneider i 1938 i Coburg i den tyske delstat Bayern, og den drives i dag af familiens anden og tredje generation.

Rolly Toys er Europas førende producent af legetøjstraktorer, som man kan sidde på og de har et kæmpe udvalg af landbrugslegetøj indenfor både traktorer, anhængere og gravemaskiner.

Det der adskiller Rolly Toys fra andre mærker er, at designet af køretøjer er baseret på virkelige maskiner og der bliver gjort en stor indsats for at få dem til at ligne originalerne mest muligt. Lige fra motorblokken til hældningen på motorhjelmen er der kælet for detaljen.

Rolly Toys’ seje maskiner er lavet i meget høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor vind og vejr. De er designet til det hårde liv i baghaven, og tåler daglig brug i sandkassen og i institutioner.

På Rolly Toys’ traktorer er plastikdelene blæsestøbte for at gøre dem ekstra stærke og holdbare, og de er udstyret med 10-12 mm tykke metalaksler.

Rolly Toys forskellige køretøjer henvender sig til børn fra 2-10 år. Udover fornøjelsen og underholdning, kan interessen for traktorer og leg med disse maskiner, tilføre barnet en god basis viden om landbrug.

Landbrug er en af Danmarks ældste erhverv, som har haft en stor betydning i landets historie og økonomi. Landbruget har været i stor udvikling gennem årene og her har traktorer naturligvis fulgt med.

Efter at have set Carl lege med traktoren og hører hans sjove historier og latter ude i haven, så er jeg ikke i tvivl om min mening.

Traktoren er meget populær og Carl elsker den.

Så hvis I har et barn eller et barnebarn, som også interesserer sig for maskiner og traktorer, så vil denne være den helt perfekte gave.

Den får derfor de varmeste anbefalinger med herfra.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Andreu Infant Trike 3-hjulet cykel

Læs også anmeldelsen af Volvo EW160 Gravemaskine

Læs også en anmeldelse af RABO Pick-Up Mini - Trehjulet Pedalcykel med lad

 

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjRollytoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen