MiniSpinny Snurretop anmeldelse

Alder: Anbefales fra 10 mdr | Materiale: BPA-fri silikone og plast | Mål: H:20 x Ø:8 cm | Mærke: Fat Brain Toys

"Vi har været utroligt glade for at have stiftet bekendtskab med MiniSpinny Snurretoppen fra Fat Brain Toys. MiniSpinny Snurretoppen har en størrelse der gør, at den er nem at have med overalt. Den kan virkelig være topunderholdning i bilen, når tålmodigheden er ved at forsvinde - og så fylder MiniSpinny Snurretoppen ingenting i pusletasken. Malina træner både sin taktile sans, hendes finmotorik og hendes hånd-øje koordination - hver gang hun leger med MiniSpinny Snurretoppen..."

Anmeldelse af MiniSpinny Snurretoppen fra Fat Brain Toys

Vores datter, Malina, på 10 måneder - er ikke en lille baby mere. Det er en smule svært at erkende, og pludselig er hun begyndt at kravle, sidde op, og tage fat om ting. Vi følte derfor det var oplagt at udfordrer hende på finmotorikken - og det kunne MiniSpinny Snurretoppen fra Fat Brain Toys hjælpe os med.

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med mærket Fat Brain Toys, der blandt andet har et stort udvalg af legetøj til de helt små. Vores oplevelse dengang var rigtig positiv, og vi var derfor klar til at lade legen med MiniSpinny Snurretoppen begynde!

Det praktiske om MiniSpinny Snurretopen fra Fat Brain Toys

MiniSpinny Snurretoppen er anbefalet fra + 10 måneder, og er produceret i BPA-fri silikone og plast. MiniSpinny Snurretoppen måler 20 centimeter i højden, og 8 centimeter i omkredsen.

MiniSpinny Snurretoppen er farverig, og er designet til at fange babys interesse. De to ender på MiniSpinny Snurretoppen er i farverne; orange og grøn. Der er i alt tre propeller på snurretoppen. Propellerne er i farverne; blå og grøn, gul og orange, og rød og lilla.

MiniSpinny Snurretoppen byder også på forskellige strukturer som hele tiden udfordrer baby, og gør legetøjet så interessant og spændende som overhovedet muligt.

MiniSpinny Snurretoppen er med til at træne færdigheder som;
● Den taktile sans - følesansen
● Hånd-øje koordination
● Finmotorikken

Det er alle færdigheder som er gode at træne med sin baby, og med MiniSpinny Snurretoppen gør det hele processen en del lettere. Det er et godt værktøj at have som forældre, og en super underholdende måde for baby at lære på.

Vores oplevelse med MiniSpinny Snurretoppen fra Fat Brain Toys

Vi glædede os meget til at introducere Malina for MiniSpinny Snurretoppen. Vi var spændte på at se hendes reaktion, og hvordan hun ville “starte” sin leg op med snurretoppen i centrum. Det gik over alt forventning. Da vi præsenterede Malina for MiniSpinny Snurretoppen, var hun ét stort smil. Hun greb hurtigt ud efter den, og begyndte at studere sit
nye legetøj nærmere.

MiniSpinny Snurretoppen var utrolig spændende, og fingrene begyndte hurtigt at reagere på de mange forskellige teksturer. Vi kunne hurtigt fornemme at hendes øjne var på overarbejde, der var nemlig mange flotte og forskellige farver - der nu prydede stuegulvet.

Malina startede med at tage fat i MiniSpinny Snurretoppen. Den skulle allerførst undersøges nøje, hvilket resultere i et grundigt tjek med både gummer, fingre, og voldsomme armbevægelser. Vi kunne mærke at MiniSpinny Snurretoppen var godkendt, og vi ville nu vise hende hvordan snurretoppen fungerede.

Vi stillede MiniSpinny Snurretoppen op, og med det samme farede de tre propeller ned mod bunden. Malina gjorde store øjne, og begyndte at grine. Propellerne drejer rundt imens de falder mod bunden af snurretoppen, og det betød at der kom (fantastiske!) store grin fra Malina af.

Malina begyndte hurtigt selv at tage MiniSpinny Snurretoppen op, og sad i lang tid og nærstuderede den. MiniSpinny Snurretoppen er utroligt nem for Malina at holde, hvilket resultere i store armbevægelser - hvor propellerne bevæger sig. Propellerne “skubber” Malina også selv til, og så kan de både snurrer op og ned!

MiniSpinny Snurretoppen kan tages med overalt

MiniSpinny Snurretoppen fra Fat Brain Toys fylder ikke meget. Det gør legetøjet ideelt til at tage med på tur hos bedsteforældrene eller med i sommerhuset. MiniSpinny Snurretoppen kan også tages med på ferie, eller bruges som fast inventar i pusletasken.

Vi er glade for MiniSpinny Snurretoppen når Malina skal bades. Hun er ikke den helt store fan af hårvask eller vand i hovedet generelt. Vi bruger derfor MiniSpinny Snurretoppen til at aflede hendes opmærksomhed - og vupti, så er hårvasken klaret!

Vi har også flere gange haft MiniSpinny Snurretoppen med i bilen, og i barnevognen på vores gåture. Hvis tålmodigheden slipper op er MiniSpinny Snurretoppen en rigtig god underholdning, der afværger de “kedelige situationer” med en utålmodig datter der keder sig.

Kvaliteten på MiniSpinny Snurretoppen er god, og har nogle super skarpe farver. MiniSpinny Snurretoppen kan sagtens tåle at Malina kommer til at tabe den, eller kaster med den. Kvaliteten er utrolig hårdfør og holdbar - hvilket er super dejligt.

Vores vurdering af MiniSpinny Snurretop fra Fat Brain Toys

Vi har været utroligt glade for at have stiftet bekendtskab med MiniSpinny Snurretoppen fra Fat Brain Toys. MiniSpinny Snurretoppen har en størrelse der gør, at den er nem at have med overalt. Den kan virkelig være topunderholdning i bilen, når tålmodigheden er ved at forsvinde - og så fylder MiniSpinny Snurretoppen ingenting i pusletasken.

Vi er utroligt glade for underholdningsværdien, og det læringsmæssige aspekt der er i MiniSpinny Snurretoppen. Malina træner både sin taktile sans, hendes finmotorik og hendes hånd-øje koordination - hver gang hun leger med MiniSpinny Snurretoppen.

Rengøringen af legetøj til de helt små skal være nemt og ligetil - og det må man sige rengøringen af MiniSpinny Snurretoppen er. Det er et stort plus at man efter endt leg - hurtigt og effektivt - kan rengøre MiniSpinny Snurretoppen.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af InnyBinny Puttekassen fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Fat Brain Toys OombeeCube

Læs også anmeldelsen af Fat Brain Toys Sensory Rollers

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen