Min Første Borg fra PAPO anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Træ | Mål: B:46 x H:24 x D:34 cm | Antal: 1 borg (UDEN figurer) | Mærke: PAPO

"Den vil pynte rigtig flot på et hvert drengeværelse eller pigeværelse. Selvom det at lege med ridderborge ofte fanger interessen hos drengene, så kan legen bestemt også være noget for piger. De flotte prinsesser fra eventyrsættet kan nemlig sagtens kombineres i legen. Der er masser af kreative muligheder for en spændende leg, ligegyldigt om barnet leger alene eller med vennerne..."

En anmeldelse af PAPO's "Min Første Borg" i træ

Er I klar til en vild, spændende og fantasifuld leg med "Min Første Borg" fra PAPO? Den seje borg er lavet af træ, med en masse seje detaljer, som med sikkerhed vil fange børnenes interesse. Den grå ridderborg sælges UDEN figurer.

Der er dog mange spændende muligheder for at købe figurer til borgen, ligegyldigt om man ønsker eventyrfigurer, fantasyfigurer, riddere, drager eller noget helt andet...

Lidt baggrundshistorie om Papo

PAPO som er et fransk firma, har i snart 25 år inspireret de små nysgerrige børn til at opdage den store verden omkring dem. Dette klarer PAPO bl.a. ved hjælp af de mange fantastiske figurer.

PAPO har skabt produkter indenfor mange forskellige verdener, lige fra bondegårdsdyr, vilde dyr, heste, dinosaurer, drager, riddere, eventyrfigurer, fantasy-figurer, historiske karakterer og pirater.

Derudover er der også slotte, tårne, dinosaur-landskaber og andet tilbehør til figurerne, så børnene nemt kan leve sig ind i de forskellige verdener og skabe deres egne historier, ud fra deres fantasi.

PAPOs fantastiske legetøj, kan virkelig fange børnenes interesse og de vil hurtigt få brugt deres fantasi og kreativitet i legen.

I 2017 blev PAPO medlem af WWF SME Klubben, og er dermed sponsor for WWFs naturbevaring.

PAPOs flotte figurer, er håndmalede og der er taget højde for alle de små detaljer. Figurerne er så detaljeret og gennemførte, at børnene på ingen måde har problemer med at leve sig ind i legen med de realistiske figurer.

De mange figurer, følger selvfølgelig også de strenge internationale regler for sikkerhed og de testes af godkendte laboratorier. Sikkerheden er en høj prioritet for PAPO.

Vores test af ridderborgen

Vi har haft fornøjelsen af at anmelde den seje grå borg, som henvender sig til børn fra 3 år og opefter. Borgen er lavet af træ og måler B:46 x H:24 x D:34 cm. og den er selvfølgelig CE mærket. Ridderborgen er et hit herhjemme og den kan klart anbefales! Den er bestemt pengene værd!

Min første borg er ikke samlet når man modtager den. Men frygt ej, samlevejledningen kommer jer til undsætning, den er simpel og overskuelig, det tager heldigvis ikke mange minutter at samle den eventyrlige borg. Borgen samles uden skruer og søm og er derfor virkelig praktisk, fordi den nemt kan pakkes sammen, hvilket den nok ikke skal, fordi den bliver så populær. Men det er fint at muligheden er der.

For at kunne få en spændende og fantasifuld leg igang, så skal man tilkøbe de figurer som man gerne vil have med i legen.

Vi har valgt at købe en pose med forskellige fantasy-figurer. Mit valg faldt på fantasy-figurer, fordi de kan bidrage med en mere fantasifuld og kreativ vinkel i legen. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er fantasy en fiktionsgenre, der beskæftiger sig med at skabe en alternativ verden. Ofte er det en verden med fabelvæsner, magi eller andre overnaturlige elementer. Fantasy kan både foregå i fortiden, nutiden og fremtiden, i solsystemet, i et parallelt univers eller i naboens baghave. Der er ikke mange begrænsninger i fantasy. Lige netop derfor, har jeg valgt disse figurer til vores leg.

Min første borg, fra PAPO indbyder til spændende og lidt uhyggelig leg. Lad barnet leve sig ind i legen og finde på en spændende og livagtig historie. Min kusines lille søn, Felix på 4 år har den vildeste fantasi. Han er virkelig god til at finde på historier og lege. Da jeg viste ham Min første borg fra PAPO, startede legen lige med det samme.

Han glemte alt om at han gerne ville spille iPad, for borgen fangede straks al opmærksomheden.

Felix undersøgte borgens muligheder, han åbnede og lukkede porten og satte figurerne klar til kamp. Der skulle stå figurer skjult bagved borgens tykke murer og andre skulle stå oppe på muren og holde vagt.

Man kan frit vælge hvilke figurer man ønsker som en del af legen, og selvom jeg har købt en stak fantasy-figurer, så betyder det heldigvis ikke, at andet legetøj ikke må kombineres.

Jeg fandt nemlig nogle riddere blandt noget af vores andet legetøj og de fik derfor hurtigt plads i legen også.

Felix levede sig virkelig ind i legen og der var ingen tvivl om, at han hyggede sig.

Tiden gik og legen fortsatte, de forskellige kampe imellem figurerne var vilde og lidt højlydte, men det var bare endnu et bevis på en rigtig god leg.

Historien om vores borg

Livsfarlige fælder, høje tykke murer og farlige vagter beskytter vores grå middelalderborg.

Lige indtil en nat, hvor borgen blev angrebet af fantasy-krigere.

Et øjebliks uopmærksomhed betød, at ridderborgen i løbet af kort tid var forvandlet til en slagmark.

Ridderne kæmpede så godt de kunne, for at beskytte deres borg, men måtte til sidst se sig slået af de vilde krigere.

På vores ridderborg bor der derfor ikke nogen riddere længere, den er nemlig blevet overtaget af en stor flok fantasy-krigere. De seje fantasy-krigere vogter nu borgen med vagter langs murerne, som holder øje med fjender langt ude i det fjerne.

I vores leg er der en voldgrav rundt omkring borgen. Voldgraven beskytter imod uvedkommende, som vil forsøge at trænge ind på borgen, ved at kravle op over murerne.

Den eneste indgang til Min første borg, er ved at blive lukket ind af den store port.

Men vil du mon blive lukket ind?

Vores vurdering af borgen fra Papo

Når vi leger med borgen og de forskellige fantasy-figurer, så styrkes finmotorik, sociale kompetencer, kommunikation, fantasi, kreativitet, indlevelse og fordybelse og selvfølgelig rollelege.

Som en del af legen snakkede vi om de forskellige figurer, hvad de forestillede og hvilke overnaturlige kræfter de havde hver især. Vi talte også om, at Felix godt kan lide at bygge sin egen borg med diverse klodser, nede i børnehaven.

Borgens kvalitet er virkelig god og de mange spændende detaljer, er uden tvivl med til at gøre legen endnu bedre. Jeg kan godt lide, når kvalitet og funktionalitet følges hånd i hånd og det oplever jeg bestemt med denne flotte ridderborg.

Den vil pynte rigtig flot på et hvert drengeværelse eller pigeværelse. Selvom det at lege med ridderborge ofte fanger interessen hos drengene, så kan legen bestemt også være noget for piger. De flotte prinsesser fra eventyrsættet kan nemlig sagtens kombineres i legen.

Der er masser af kreative muligheder for en spændende leg, ligegyldigt om barnet leger alene eller med vennerne. Den grå borg, vil også være populær at have i børnehaven, hvor mange børn kan være en del af legen.

Den seje borg fra Papo, vil helt sikkert være en perfekt gave til et heldigt lille barn med en god fantasi.

De sejeste anbefalinger herfra.

- Carina Lund

Læs mere om PAPO's skønne legetøjsfigurer her

Læs også anmeldelsen af PAPO Ridderborgen og ridderne

Læs også anmeldelsen af Playmobils pirater

 

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjPapo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen