MaMaMeMo Værkstedsbænk anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Fra 3 år | Materiale: Træ | Mål: B:60 x D:30 x H:75 cm | Bordhøjde: 50 cm | Farve: Hvid og Grå | Mærke: MaMaMeMo

"Værkstedsbænken fra Mamamemo har været et kæmpe hit herhjemme og Inger har allerede haft virkelig meget fornøjelse af den. Det gode kvalitet og Mamamemos sans for detaljerne er med til at gøre oplevelsen virkelig god for barnet - den kan helt bestemt anbefales - og også sagtens til piger :)"

En anmeldelse af Værkstedsbænk i træ fra MaMaMeMo

Værkstedsbænken fra MaMaMeMo er virkelig et lækkert “legemøbel” og der medfølger så mange sjove stykker værktøj, at der er mulighed for mange, mange timers sjov og lærerig leg!

MaMaMeMo er efterhånden ved at være et ret velkendt legetøjsmærke, som producerer trælegetøj i virkelig god kvalitet og ofte med rigtig mange fine detaljer. Denne værkstedsbænk var faktisk det første legetøj Inger har benyttet fra mærket og hun var virkelig begejstret for det!

MaMaMeMo laver alt lige fra isboder, vaskemaskine til legetøjsgril mv. Alle ting fra mærket er CE certificeret og alt træ som de benytter i deres legetøj vil være FSC certificeret i 2022, hvilket sikrer en bæredygtig træproduktion. Det er personligt noget som jeg er rigtig glad for, når jeg vælger legetøjsprodukter til mine børn! :) Læs mere på MaMaMeMo's hjemmeside om det ansvar de tager ifbm. produktionen af legetøjet.

Udpakning, indhold og samling af værkstedsbænken

Selve udpakning af værkstedsbænken er hurtigt overstået. Alle delene er pakket virkelig godt ind i enten bobbelplast eller lignende - der var heller ikke en eneste fejl eller skade på den vi modtog!

Værkstedsbænken fra Mamamemo indeholder udover selve bænken også virkelig meget forskelligt værkstøj og skruer. Der medfølger i alt 25 dele, som blandt andet er en hammer, boremaskine, vaterpas, skruer og meget, meget mere. Der er også en lille kasse til skabet og en rigtig fin værktøjskasse, som Inger fandt stor fornøjelse med at putte alt det nye værktøj i - og derefter gå afsted med!

Værkstedsbænken kommer som standard usamlet - men frygt ej, det tager ikke lang tid at samle den, og man behøver bestemt ikke at være handyman for at gøre det!

Mit bud er, at jeg brugte ca. 15 minutter på at samle den med hjælp fra Inger til at give mig skruer. Vejledningen til samlingen er temmelig enkel og fylder kun én enkelt side - det er bare at komme i gang :)

Vores oplevelse med værkstedsbænken

Normalt ville man måske tænke, at sådan en værkstedsbænk mest ville være tilegnet drenge og at det ikke var noget piger ville synes var sjovt. Jeg var dog ret sikker på, at Inger ville synes at værkstedsbænken ville være interessant. Vi bor i et gammelt hus, og er derfor jævnligt i gang med diverse renoveringsprojekter.

Som udgangspunkt er det jo tit noget hvor Inger ikke rigtig kan være med da det involvere boremaskiner, save også videre. Hun har dog altid vist det en vældig interesse og altid været god til at spørge om hun skulle holde søm, skruer mv.

Det var derfor oplagt, at Inger kunne være interesseret i en værkstedsbænk - og jeg vil sige at vores formodninger holdt stik! Den første leg var mens jeg byggede selve møblet - her var Inger allerede en stor hjælp, idet hun hjalp mig med at give mig alle skruerne eller række mig en skruetrækker (da min skruemaskine døde for strøm :)).

Mens hun legede assistent begyndte hun også at sidde og kigge på alle de mange forskellige stykker værktøj, der var med. Langt størstedelen af værktøjet havde hun ingen problemer med at se, hvad var (og det taler igen for hvor detaljeret og virkelighedstro legetøjet fra Mamamemo er!).

Det hun ikke lige kunne genkende var startkabler til en bil - og dem var Stine også lidt i tvivl om hvad var, så der var hun vidst lovligt undskyldt :). Mens hun sad med værktøjet kunne hun nærmest ikke vente med at skulle i gang! Inden jeg nåede at blive færdig, var Inger allerede på vej ind på sit værelse fordi hun lige skulle sikre sig at hendes skrivebord var ordentligt samlet. Det fik derfor både med borremaskinen og nogle slag med hammeren - og det skal siges, at der kom ikke nogle mærker på hammeren, men det gjorde der til gengæld på bordet :)

Efter værkstedsbænken var samlet var Inger klar til putte alt værktøjet ind på plads. Vi hængte derefter nogle af møtrikkerne på bagepladen, da hun havde set at det så sådan ud på kassen. Det var en virkelig stor glæde for Inger, at det pludselig var hende der kunne få lov til at styre skruetrækkeren og mig der skulle give hende skruer - og så fik de stakkels møtrikker ellers derudaf, da hun havde fået sat dem alle op og kunne spinde dem ved bare at dreje på én af dem.

Der var herudover to ting, som virkelig sprang i øjnene på hende. Den første var rundsaven som er “indbygget” i værkstedsbænken. Først synes hun det var sjovt bare at snurre den rundt, men så fortalte jeg lidt om, at det var en sav der kunne save forskellige typer af pinde - og her kommer der endnu en genial detalje fra Mamamemo. De har nemlig lavet to stykker træ, som er hæftet sammen med velcro, og som børnene kan køre igennem rundsaven og derved skære noget over - virkelig en genialitet, synes jeg - og Inger :)

Den anden ting hun studsede lidt over var skruetvingen, som også sidder fastmonteret på bordet. Den snakkede vi lidt om, og hun begyndte at skrue på livet løs og fastspænde nogle ting. På den måde er der faktisk også en del læring i værkstedsbænken og mange nye ting at snakke om og lære sit barn.

Værkstedsbænken har udover to hylder også et skab med en låge, hvor der er rigeligt med opbevaringsplads og er på den måde rigtig fint indrettet, og pladsen er godt udnyttet. Når man får samlet bænken kan man også mærke, at det er et stykke kvalitetslegetøj og det føles rigtig robust. Det samme gør sig gældende for de forskellige stykker værktøj.

Værkstedsbænken fra Mamamemo har været et kæmpe hit herhjemme og Inger har allerede haft virkelig meget fornøjelse af den. Det gode kvalitet og Mamamemos sans for detaljerne er med til at gøre oplevelsen virkelig god for barnet - den kan helt bestemt anbefales - og også sagtens til piger :)

- Anders Østergaard

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMamamemo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen