Andreu Infant Trike 3-hjulet cykel anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 2-4 år | Størrelse: L:65 x B:43 x H:49 cm | Sædehøjde: 25 cm | Cykelvægt: 4,9 kg | Farve: Gul og sort | Mærke: Andreu

"Cyklen kan skabe rigtig meget glæde og den holder til at blive brugt. Den går ikke bare lige i stykker, da den er meget robust. Man skal derfor ikke være bange for at lade flere børn lege sammen med den også vildere lege, det kan den sagtens holde til. Det kræver ikke en masse benmuskler for at dreje pedalerne, så den er nem at bruge for børnene..."

En anmeldelse af Andreu's Infant Trike trehjulet cykel

Rød, gul, grøn, KØR!!!!!!! Sådan kan det hurtigt komme til at lyde udenfor hjemmet, når jeres lille barn suser afsted på sin nye trehjulede cykel fra Andreu. I vil hel sikkert kunne høre latter på lang afstand, imens jeres guldklump drøner afsted med fuld fart.

Cyklen fra Andreu ankom i en kasse og bestod kun af tre dele. Forhjul, baghjul og sæde. Det tog derfor ikke mere end 2 minutter at samle den. Den lille trehjulet cykel har pedaler og med de to hjul bagpå, er den meget stabil, så dit lille barn ikke vælter.

Den er derfor hel perfekt som barnets allerførste cykel.

Sædet har en god størrelse og der er mulighed for at justere sædet, der er nemlig to forskellige muligheder.

Hjulene er lavet af hårdt plast og holder derfor rigtig godt, både til indendørs og udendørs brug og som en ekstra fordel, så er det punkterfrie hjul som er på cyklen.

Pedalerne har små dupper på, så barnets fødder ikke glider, hvis han/hun kører i sne- eller regnvejr.

Cyklen er gul, med sorte hjul, sort sæde, sorte pedaler og sorte håndtag.

Man kan hurtig være lidt kreativ og sætte nogle klistermærker på.

Hvis nu jeres barn elsker Batman eller måske Prinsesser, så er det bare at sætte klistermærker på cyklen og så er det en sej og personlig cykel.

Lidt mere om producenten

Andreu Toys er et spansk firma som blev grundlagt i 1973. De er en meget veletableret virksomhed, som nu er til stede i mere end 30 forskellige lande.

Andreu’s primære formål er at levere godt og holdbart legetøj og cykler, for at hjælpe børn med at imødegå morgendagens udfordringer.

På verdensplan opdateres sikkerhedsstandarderne for legetøj kontinuerligt for at sikre, at alt legetøj på markedet er så sikkert som overhovedet muligt.

Andreu’s legetøjs sikkerhed, er efter deres egen mening, deres stærkeste salgsargument. Alle deres produkter er i overensstemmelse med de europæiske sikkerhedsforskrifter som EN71. Derudover er de også CE mærket.

Holdbarhed og stabilitet

Denne fine cykel fra Andreu, henvender sig til de mindre børn, fra 2-4 år.

Holdbarheden og stabiliteten gør den yderst velegnet til vuggestuer og børnehaver, dermed ikke sagt at den ikke kan bruges i privaten, for selvfølgelig vil den også skabe stor glæde i det private hjem.

Den gule cykel er i virkelig god kvalitet, den kan holde til mange års leg, i al slags vejr.

Cyklen vil være en rigtig god begyndercykel og den vil hjælpe jeres lille barn, med at styrke og stimulere mange forskellige områder i kroppen, det kan bl.a. være:

Balancesansen. Selvom det er en trehjulet cykel, vil balancen blive styrket, ved at barnet cykler afsted.

Koncentrationen, afstandsbedømmelse og koordinering vil blive styrket, ved at barnet cykler afsted uden at ramme de forhindringer, der står rundt omkring.

Kreativiteten og fantasien vil blive styrket, ved at det lille barn finder på en rigtig god og sjov leg.

Grovmotorikken og kropsbevidstheden vil blive stimuleret, ved at det lille barn bruger hele kroppen, for at træde i pedalerne og styre cyklen.

Selvstændighed, selvværd og selvtilliden vil blive styrket ved at I roser jeres barn rigtig meget og ved at barnet for nogle succes oplevelser og mærker stoltheden, ved at mestre at cykle, uden hjælp fra mor eller far.

Motion er vigtigt

Det er vigtigt med motion og frisk luft, også for de mindste børn.

I nutidens Danmark, hvor børn bruger rigtig meget elektronik fra de er helt små, så er det nogle gange en svær opgave for forældre og pædagoger at få børnene ud i den friske luft.

Det problem hjælper denne cykel med, den vil nemlig blive et hit og børnene vil glæde sig til at komme ud og cykle.

Theis tester

Theis på 4 år, havde glædet sig til at prøve den lille trehjulede cykel fra Andreu.

Jeg var spændt på om han kunne passe cyklen, for selvom der står fra 2-4 år, så syntes jeg, at cyklen ser meget lille ud.

Men ingen grund til bekymringer, det gik fint.

Han kan selvfølgelig ikke passe cyklen i flere år, men det havde jeg heller ikke forventet, ud fra hans nuværende alder.

For at gøre legen lidt mere spændende, så havde jeg sat et trafiklys op. (Det er også købt hos Legebyen.dk).

Trafiklyset er lavet af plastik, består af 5 dele som lynhurtigt er sat sammen. Det er 71 cm højt og bruger 3 stk. AA-Batterier (medfølger ikke).

Børn lærer bedst igennem leg og ved at inddrage trafiklyset i legen, kan I lære barnet om trafiksikkerhed. Trafiklyset er et kombineret trafiklys og fodgængerlys, der er derfor mange muligheder for vigtig læring. Lyset kan skifte automatisk eller man kan vælge at styre skiftet selv. Det er vigtigt at lære sine børn, at være opmærksomme på trafiklysene.

Hvornår må vi gå og hvornår må vi ikke???

Øvelse gør mester og rim og remser kan ofte hjælpe med at huske regler.

"Rød mand STÅ, grøn mand GÅ..."

For Theis er trafiklyset ikke helt ukendt. Han har allerede fået meget træning i trafiksikkerhed.

På trods af det, så synes han stadig at det er sjovt at inddrage trafiklyset i legen.

"Rød, gul, grøn, køøøøøør!!!!!" Og så kørte han ellers afsted ud af havelågen og rundt på stien.

"STOOOP!!!!! Rødt lys!" Og så blev fødderne ellers sat i jorden og cyklen bremset.

Theis hyggede sig og cyklede længe og man kunne tydeligt høre hvor han var, og hvilken farve trafiklyset var, også på afstand :-)

Vores vurdering af det trehjulede cykel fra Andreu

Vores ærlige mening om Andreu Infant Trike trehjulet cykel, er positiv.

Afstanden mellem sæde og pedalerne er rigtig fin og det at sædet kan rykkes, alt efter barnets alder og størrelse, er et stort plus.

Cyklen kan skabe rigtig meget glæde og den holder til at blive brugt. Den går ikke bare lige i stykker, da den er meget robust. Man skal derfor ikke være bange for at lade flere børn lege sammen med den også vildere lege, det kan den sagtens holde til.

Det kræver ikke en masse benmuskler for at dreje pedalerne, så den er nem at bruge for børnene.

Jeg har desværre ikke fået købt en cykelhjelm endnu. Men jeg vil alligevel anbefale, at man altid giver sit barn en cykelhjelm på, når de suser afsted på diverse køretøjer, om det så er en cykel, et løbehjul eller noget helt tredje. Det er også en god ide at vende ens børn til at bruge sådan en, fra de er helt små. Så det bliver en naturlig del af noget man bare skal have på, inden man cykler, kører på løbehjul eller rulleskøjter.

Vi har kun positivt at sige om den gule og sorte 3-hjulede cykel fra Andreu.

Den er i super kvalitet og så er den endda billig.

Den vil være rigtig fin som julegave eller fødselsdagsgave til et lille barn, som er klar til at cykle afsted på opdagelse.

Trafiklyset sælges separat, men også det er billigt.

Trafiksikkerhed er utrolig vigtigt og jeg vil derfor også anbefale trafiklyset, for på den måde at lære jeres barn om sikkerheden ude i trafikken.

- Carina Lund

AndreuAnmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen