MaMaMeMo Benzinstander
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 år | Mål: L:30 x D:36 x H:85 cm. |Farver: Hvid & Grå

"Har du en dreng eller pige med fart over feltet, der elsker at køre flere kilometer om ugen, så er benzinstanderen fra MaMaMeMo helt ideel til børneværelset. Du får en perfekt opbevaring, et super sjovt stykke legetøj og et stilrent produkt, der sidder lige i øjet..."

De vigtige detaljer

Det var med sommerfugle i maven at vi modtog benzinstanderen fra danske MaMaMeMo. Herhjemme elsker Mateo at køre rundt på sine biler dagen lang. Det var derfor helt ideelt for Mateo og hans leg at få en benzinstander indenfor hjemmets fire vægge. Med så mange biler - store og små - skal der alligevel lidt benzin og diesel til, for at holde alle bilerne kørende.

Benzinstanderen er lavet af træ, og den er anbefalet fra +3 år.
Målene på benzinstanderen er 30 x 36 x 85 centimeter, og leveres usamlet.

Pakken indeholder; 3 hylder, en top og bund, skruer, 3 sider, låge m. håndtag, benzinkort, tankpistol, tavle og et skilt.

Benzinstanderen skal samles

Vi gik hurtigt i gang med at samle benzinstanderen. Mateo skulle hentes fra vuggestue én time senere, så vi tænkte at vi havde rigeligt med tid. Vi havde regnet helt rigtigt.

Da alle delene var pakket ud af æsken tog samleprocessen omkring 30 minutter. Der følger en god samlevejledning med. Det eneste du skal bruge til at samle benzinstanderen er en boremaskine (en skruetrækker kan også anvendes).

Der er en del skruer i samleprocessen, og derfor er en boremaskinen klart den hurtigste og nemmeste måde at samle benzinstanderen på. Vi var positivt overraskede over, hvor nem og ligetil samleprocessen var!

Super lækre detaljer

Benzinstanderen overraskede os, med alle dens lækre detaljer! MaMaMeMo har taget en rigtig benzinstander - som vi kender den - og flyttet den ind på børneværelset i en ny sej børneversion.

Den første fine detalje er betalingsautomaten, som er lavet super virkelighedstro med blandt andet modstand i knapperne - præcis som man kender det, fra den virkelige verden!

Mateo fik sit helt eget benzinkort, hvor han havde mulighed for at skrive sit navn bagpå. Benzinkortet kan selvfølgelig også bruges i terminalen. Det er igen en rigtig sjov detalje, som bare gør benzinstanderen lidt mere ægte.

En detalje man heller ikke kan undgå at lægge mærke til er selvfølgelig den store tavle. Her vælger Mateo selv prisen på benzin/diesel, hvor mange liter der skal tankes på bilen og hvad det totale beløb skal være. Når Mateo bliver lidt større, er det ideelt at lave simple regnestykker netop med denne tavle. Det kunne være en super fin og sjov øvelse at integrere i legen.

På benzinstanderen vælger man også om brændstoffet er til sin bil, motorcykel eller lastbil - igen med de samme knapper som giver lidt “modstand” til at få den helt rigtige følelse frem.

Vi kan ikke komme uden om selve tankpistolen. Den er super fin, og der er en smule elastik i snoren, som både er tyk og solid. I starten var vi en smule bange for om Mateos lidt voldsomme bevægelser eventuelt kunne komme til at knække snoren. Bekymringerne blev hurtigt gjort til skamme, og det er dejligt!

Vores oplevelser af Benzinstanderen

Der gik ikke lang tid før, Mateo trådte ind ad døren, til han havde fået øje på sin nye benzinstander fra MaMaMeMo. Han stoppede op og kiggede lidt på den. Vi havde stillet benzinstanderen i det område af spisestuen, hvor Mateo plejer at lege med sine biler. Mateo holder virkelig af at lege med sine små biler. Det bedste han ved er, at stille alle bilerne op på række, for derefter at køre rundt med dem. Herefter skal processen med parkeringen af alle bilerne (selvfølgelig) gentages - orden på bilerne skal der være!

Det første Mateo begyndte på var netop at organisere alle sine biler, i de smarte skabe i selve benzinstanderen. Da alle bilerne var rykket ind i benzinstanderen, blev lågerne pænt lukket. Der skulle nu kigges på tavlen med en masse tal. De kan drejes rundt, så tallene ændres. Det fik Mateo meget sjov ud af.

Mateo fik til sidst øje på tankpistolen, og hold da op hvor skulle der ellers tankes biler. Det var både de små og store biler, der skulle forbi Mateos tankstation nu. Mateo fandt hurtigt ud af, at han ikke selv behøvede at tanke. Det var jo lidt nemmere at få mor til det.

Hundeøjnene blev hurtigt fundet frem, og så var mors ellers “brændstof påfylder”. Mors rolle blev udelukkende at sørge for, at Mateos biler var fyldt op til randen med benzin. Mateo kørte en tur rundt i hele huset på sin bil, og så skulle der brændstof på bilen igen. Det blev gentaget igen og igen.

Til opbevaring og leg

Benzinstanderen fra MaMaMeMo er både et legetøj og et opbevarings redskab på én og samme tid. Det er virkelig smart i en hverdag, hvor man altid mangler lidt ekstra skabsplads. Vi er rigtig glade for at have fået muligheden for at have alle vores biler samlet ét sted. De små biler, toge og fly er parkeret fint i skabet samtidig med de store biler pynter rigtig fint ved siden af benzinstanderen.

Benzinstanderen fra MaMaMeMo er dejlig stilren og i lyse rare farver. Det er dejligt at der også er tænkt på udseendet af benzinstanderen, da den alligevel fylder en smule i højden. Det er rart med et legetøj og opbevaringsredskab, som man kan have stående fremme, og oven i købet, falder rigtig fint ind i indretningen herhjemme.

Vi oplever, at benzinstanderen står godt og solidt. Der kan nemt være flere børn om legen - her ville rolleleg være helt oplagt og ideelt.

Vurdering af Benzinstander fra MaMaMeMo

Vi har alle været rigtig glade for MaMaMeMos benzinstander herhjemme. Der er efterhånden gået rigtig mange timer med tankning af alle Mateos køretøjer. Tavlen og kortterminalen skal selvfølgelig også bruges hver gang, for der skal betales for alt brændstoffet!

Lågerne på benzinstanderen er rigtig gode. Tit har låger det med at hoppe op eller ikke at lukke ordentligt i. Her har MaMaMeMo gjort klogt i at sætte små magneter på lågerne. Det er virkelig en super detalje, som gør hele produktet og oplevelsen af det endnu mere lækkert.

Har du en dreng eller pige med fart over feltet, der elsker at køre flere kilometer om ugen, så er benzinstanderen fra MaMaMeMo helt ideel til børneværelset. Du får en perfekt opbevaring, et super sjovt stykke legetøj og et stilrent produkt, der sidder lige i øjet.

- Camilla Jakobsen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMamamemo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen