Magni Træbiler anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Materiale: Træ | Mål: 10 x 13 x 7,5 cm | Mærke: Magni

"Træbilerne fanger de fleste børns interesse og især politibilen og brandbilen, er populære. De fleste små drenge drømmer jo om at blive politimand eller brandmand når de bliver voksne. Magni træbilerne kan bruges både inde og ude, dog vil jeg ikke anbefale at man lader dem blive ude om natten og jeg vil også undgå at de bliver leget med i vand..."

En anmeldelse af træbilerne fra Magni

Vi er en familie på tre, som består af Mor Carina som til dagligt arbejde med hjemmetræning og hjemmeundervisning af min ældste søn med autisme og lillebror Villads. Vi arbejder med sproglig udvikling, udviklingen af hjernen og stimulering af sanserne. For at opnå bedst mulig udvikling skal det være sjovt, derfor er leg den bedste vej imod god udvikling.

Vi har fået lov til at teste og anmelde 5 forskellige Magni træbiler.

En politibil, en brandbil, en ambulance, en traktor og en skraldevogn/miljøbil.

De fleste drenge og en hel del piger elsker biler, jeg legede i hvert fald selv som barn rigtig meget med biler og racerbane, både alene og med min egen lillebror.

Det er lige meget hvor gammel man er, der er bare noget ved biler som med det samme fanger interessen hos de fleste børn og ofte også hos især deres fædre.

Vi har haft meget glæde af at teste og anmelde lige netop disse fem biler fra Magni.

Magni træbiler er gode for børns udvikling, de styrker bl.a.:

Motorikken, når dit barn kører rundt med bilerne.

Fantasien og kreativiteten, når dit barn finder på en leg med bilerne og kører på opdagelse eller kører ud for at fange tyve og røvere eller for at slukke en brand.

Leg med biler kan også styrke sprogudviklingen, ved at man kan tale om hvilke biler det er, hvilke farver de har, hvor mange hjul de har eller hvis man skiftes til at fortæller en historie om hver bil på tur.

Og som noget meget vigtigt, så styrker legen med bilerne sammen med jævnaldrende børn, de sociale kompetencer. De sociale kompetencer er vigtige for at kunne fungere sammen med andre jævnaldrende børn i børnehaven eller i skolen.

Magni laver flere forskellige små træbiler, bl.a. disse 5 forskellige biler til børn fra 18 måneder.

Fælles for disse 5 biler er, at de er lavet af træ, har flotte klare farver, de er 13 cm lange og 10 cm høje, de har gummihjul og larmer derfor ikke når de kører på gulvet, og laver ikke skader på gulve eller borde.

Der sidder en figur i hver af bilerne, men figuren kan ikke tages ud. Det er blot for at bilerne har en fører.

Vores oplevelse med Magni træbilerne er rigtig positive

Bilerne ankom i hver sin fine kasse, da vi modtog dem.

Det så pænt og spændende ud og de fangede af den grund vores interesse med det samme.

Vi pakkede alle fem biler ud med det samme og kiggede på dem.

  • Politibilen er hvid med brunt tag og med blå og grønne striber. Der står Police med blå skrift, hen ad siden på bilen. Politibilen har store sorte dæk lavet af gummi, så den kan kører afsted i fuld fart for at fange tyve og røvere. Inde i bilen sidder der en politimand med blå kasket.
  • Brandbilen er rød med brunt tag og så er der malet en stige, en økse og en brandslange på siden af bilen. Bilen har store sorte hjul som er lavet ag gummi, så brandbilen kan suse afsted i fuld fart når en brand skal slukkes og liv skal redes. Brandmanden inde i bilen har en rød trøje og en rød kasket på.
  • Ambulancen er hvid med rødt tag og røde tegninger på siden af bilen. Den har som de tidligere biler også store sorte gummihjul for at den kan køre med fuld udrykning både inde og ude, når folk har brug for hjælp! Falckredderen inde i bilen har en hvid trøje på og en rød kasket.
  • Skraldebilen/miljøbilen er grøn med brunt tag. Skraldebilen har også store sorte dæk, for at den kan køre rundt i hele byen og tømme alle familiers skraldespande. Skraldemanden inde i bilen har en blå kasket på.
  • Traktoren har en rød motorhjelm hvor der står Tractor og et sort førerhus, med brunt tag. Traktoren har store sorte gummidæk for at den kan køre rundt på marken eller køre rundt ved sin bondegård i mange timer. Traktorfører har en orange trøje på og en orange kasket.

Bilerne er lavet i en rigtig god kvalitet og de er malet i flot farver og det giver derfor børnene lyst til at lege med dem. De er gode og nemme at holde ved og køre med og de vejer ikke ret meget.

Magni træbilerne kan bruges både inde og ude, dog vil jeg ikke anbefale at man lader dem blive ude om natten og jeg vil også undgå at de bliver leget med i vand.

Vi har haft min venindes dejlige dreng på 4 år, på weekend og han elskede Magni bilerne, han gik med det samme i gang med en leg.

Vi har haft glæde af at lege med bilerne både inde og ude. De store dæk gør det nemt at køre med bilerne på græsset, også selvom græsset er højt.

Bilernes historier gør, at de både kan leges med sammen og hver for sig.

Herhjemme er det uden tvivl politibilen, brandbilen og ambulancen der har størst interesse, og det er derfor dem der bliver leget mest med.

Pga. de store gummidæk kan bilerne også nemt køre på gulvtæpper og de laver ikke skader eller larmer når de kører på trægulve, hvilket gør at børnene også gerne må lege med bilerne i stuen.

Disse 5 træbiler fra Magni kan hel sikkert anbefales, de vil uden tvivl bidrage til mange timers god leg og læring.

Magni er et dansk brand, som producerer legetøj i høj kvalitet til fornuftige priser

Magni tager udgangspunkt i barnets frie leg, af den grund er legetøjet produceret i spændende farver og gode materialer, der stimulerer barnets forskellige udviklingsområder og sanser.

Alt Magni legetøj og småbørnsartikler er naturligvis fri for skadelige stoffer og kemi, så du kan trygt lade dit lille barn lege med det.

Magni leverer legetøj til forhandlere og institutioner i Danmark, Sverige, Norge og det øvrige Europa.

De flotte produkter fra Magni produceres på deres fabrikker i Kina, hvor der løbende laves kvalitetskontroller som sikrer kvaliteten og sikkerheden i det produkt der havner hos dit barn.

For at sikre kvaliteten af produkterne, er alle produkter testet.

Alle produkter opfylder:

  • CE-mærkning
  • Test af SGS og Intertek eller tilsvarende
  • EN 7 1,2,3 og danske undtagelser

Hos Legebyen.dk finder ud et bredt udvalg af legetøjet fra Magni, ligefra de populære gåbiler, legemad i træ og forskellige små biler. Legetøj fra Magni er populært, fordi der er et stort udvalg til enhver smag og til alle aldersgrupper.

Hvis du har et meget aktivt barn som godt kan lide at bevæge sig meget og bruge hele kroppen, er de populære gåbiler helt oplagte. Er dit barn derimod meget glad for legekøkkener og at stå og lave mad til hele familien, så er trælegemaden lige noget for jer.

Træbilerne fanger de fleste børns interesse og især politibilen og brandbilen, er populære. De fleste små drenge drømmer jo om at blive politimand eller brandmand når de bliver voksne.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagni

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen