Magna-Tiles Byggeplads med kraner anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast og magneter | Farve: Transparente farver / Clear Colors | Antal: 1 sæt med 32 dele

"Theis legede længe med Magna-Tiles Builder sættet og han ville ikke med sin mor hjem, da han blev hentet. Han legede så godt og kunne sagtens have fortsat legen længe! Magna-Tiles er kommet med en spændende og interessant nyhed, som uden problemer fanger børnenes interesse, det gælder både drenge og piger. Det at man nemt kan kombinere flere sæt er en stor fordel, så mange børn kan lege og bygge sammen og på den måde lære af hinanden og inspirere hinanden via de mange kunstneriske konstruktioner..."

En anmeldelse af Magna-Tiles Byggeplads med kraner

Magna-Tiles Builder er en af de store 2021 nyheder.

Er du på udkig efter den perfekte jule- eller fødselsdagsgave til en lille entreprenør, så vil dette sæt blive et kæmpe hit!

Vores lille familie, er kæmpe fan af produkterne fra Magna-Tiles! Vi har mange forskellige sæt og har derfor virkelig set frem til 2021 nyhederne.

Byggesættet skiller sig ud fra Magna-Tiles andre sæt, da der i dette sæt er to kraner. - Hvilket er nyt og unikt, og med til at gøre netop dette sæt til noget helt særligt.

Magna-Tiles byggesæt, henvender sig til byggelystne børn fra 3 år.

Sættet indeholder følgende 32 dele:

  • 16 små kvadrater
  • 8 rektangler
  • 4 kvarte cirkler
  • 1 spinnerfirkant
  • 1 bil
  • 2 firkanter med kran på.

Velovervejet sæt med høj legeværdi

Magna-Tiles byggesæt med kraner, er et virkelig fint og velovervejet sæt med høj legeværdi. Brikkerne består eksempelvis af vejbrikker, så man kan lave en vej til den seje kranbil. Kranbilen kan løfte de forskellige brikker, det kan måske være de rektangulære brikker, som ligner mursten. På den måde kan man med kranen bygge mange spændende og sjove ting.

Det sjove, innovative, magnetiske 3D konstruktionslegetøj er designet specielt til, at fastholde børns koncentration og interesse og på samme tid sætte gang i fantasien og kreativiteten.

Leg med dette magnetiske kransæt, indbyder til mange gode rollelege, hvor søskende eller venner kan få flere timer til at gå med at lege og bygge.

Mange muligheder og flotte detaljer

Theis på 5 år har været på weekendbesøg hos os, så han fik lov til at være med til, at åbne Magna-Tiles kransæt.

Theis er ikke ukendt med produkterne fra Magna-Tiles, da han har flere sæt derhjemme og også leger med det sammen med vennerne i børnehaven.

Theis og jeg startede med at pakke de 32 dele ud, så vi kunne undersøge sættets indhold ordentligt, inden vores byggeproces gik i gang.

Jeg var overrasket over mulighederne og de flotte detaljer på brikkerne og som om det ikke var nok, så er kranerne bare mega fede, - som Theis sagde.

De to kraner kan ikke blot løfte andre brikker ved hjælp af magnetismen, men kranerne kan også ændres i størrelsen. De kan simpelthen laves højere eller længere, og de kan både stå lodret og vandret og endda også derimellem.

Mange funktioner

Theis var helt opslugt af kranernes mange funktioner og der gik noget tid før han havde tid til, at bygge med de andre brikker i sættet.

Sammen byggede vi en byggeplads, hvor der gik en vej ind igennem. Den ene kran var placeret på spinnerfirkanten, så den nemt kunne dreje, alt efter hvilken side den skulle arbejde på og hvor den skulle løfte materialer fra og til.

Den anden kran, blev monteret ovenpå bilen, så den kom højere op og så den kunne køre rundt til forskellige opgaver. De to seje kraner var en stor hjælp på byggepladsen, når der skulle løftes vinduer og andre byggedele på plads.

Theis har en god fantasi og det var intet problem, at få gang i sjove og lærerige rollelege. Vi har været godt underholdt og nydt de nye legemuligheder, som Magna-Tiles tilbyder i deres nyheder.

Men synes man, at der er for få brikker, så kan man uden problemer kombinere sættet med andre Magna-Tiles sæt, så der er slet ingen grænser for, hvilke fantasifulde legemuligheder der er.

Theis var helt opslugt af at lege med sættet, han havde slet ikke tid til at spise sin frokost færdig inden legen fortsatte.

Dette betød at der kom lidt leverpostej på nogle af brikkerne. Heldigvis er rengøringen af Magna-Tiles intet problem, det er blot at tørre dem af med en fugtig klud.

Brikkerne må ikke nedsænkes i vand. Hvis en brik alligevel skulle blive våd, så vil jeg anbefale, at man stiller den til tørre på højkant. Så vandet har mulighed for at løbe ud af brikken.

Magna-Tiles brikkerne er lavet af hård ABS-plast, hvor magneterne er forsvarligt lukket inde. Magneterne er placeret langs kanten hele vejen rundt i kanten på brikkerne.

Magna-Tiles nye kransæt er selvfølgelig CE mærket og indeholder hverken BPV, ftalater, PVC, latex eller andre giftige materialer.

Efter at have rengjort flere af brikkerne, fortsatte legen og byggerierne.

Det at sættet indeholder så mange gode dele, som eksempelvis en bil, kraner, spinner og vejdele er uden tvivl med til, at sikre mange timers god leg.

De magnetiske brikker, er derfor med til at fremme nye og sjove fantasifulde og kreative lege hos børnene.

I legen vil man også få mulighed for, at lære om symmetri, geometri, form- og farvegenkendelse, mønstre, magnetisme, samarbejde og på samme tid styrke de finmotoriske færdigheder ved muligheden for at bygge seje 3D konstruktioner.

Mens Theis og jeg byggede med det spændende sæt, så opstod der selvfølgelig en del spørgsmål om magnetisme, tyngdekraft og om kraner.

Det er skønt, når Theis stiller spørgsmål i legen, det betyder jo blot, at han er interesseret og nysgerrig, hvilket er helt perfekt for at kunne lære nye ting. Jeg svarede derfor så godt jeg kunne på de mange gode spørgsmål, jeg måtte dog spørge Google et par gange, da kraner ikke lige er min spidskompetence.

Vores vurdering

Det transparente sæt, er også utrolig dekorativt på en hylde eller i vindueskarmen, de få gange hvor det ikke bliver leget med. Hvis sættet står i vindueskarmen og solen skinner på det, så vil brikkerne blive flotte og det farverige skær, vil være flot og dekorativt at se på.

Da alle sættes dele indeholder magneter, så kan delene selvfølgelig også sidde fast på andre magnetiske flader, som eksempelvis køleskabet. På den måde kan man lave en lille vejbane på køleskabet, eller lave noget andet kreativt.

Theis legede længe med Magna-Tiles Builder sættet og han ville ikke med sin mor hjem, da han blev hentet. Han legede så godt og kunne sagtens have fortsat legen længe!

Magna-Tiles er kommet med en spændende og interessant nyhed, som uden problemer fanger børnenes interesse, det gælder både drenge og piger. Det at man nemt kan kombinere flere sæt er en stor fordel, så mange børn kan lege og bygge sammen og på den måde lære af hinanden og inspirere hinanden via de mange kunstneriske konstruktioner.

Jeg er utrolig positiv over dette produkt, det lever virkelig op til Magna-Tiles høje standard og jeg er imponeret over deres nye ideer, som skaber endnu større lege- og læringsmuligheder.

Kæmpe anbefaling herfra, dette byggesæt er hver en krone værd!

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles Animals

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles 100 stk. Transparent

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles Grand Prix

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen