Magna-Tiles 40 stk Freestyle anmeldelse

Alder: Fra 3 år + | Indhold: 40 dele | CE-godkendt | Fremstillet af ABS plast

"Magna-Tiles Freestyle sæt indbyder til fantasifuld og fordybende leg, langt væk fra iPads og computeren. Det populære sæt kan nemt benyttes af flere børn på samme tid, på den måde vil børnene lære at koordinere byggeopgaverne og de vil lære at samarbejde. Sættet er uden tvivl pengene værd. Efter mange timers leg og konstruktion, er det stadig et kæmpe hit!"

En anmeldelse af Magna-Tiles 40 stk Freestyle magneter i klare farver

Er I på udkig efter noget nyt og spændende legetøj til jeres nysgerrige barn, eller har I et barn, som ligesom rigtig mange andre børn, virkelig ønsker sig noget af Magna-Tiles’ fantastiske magnetlegetøj?

Jeg kan i denne anmeldelse, fortælle jer lidt om det nye Magna-Tiles Freestyle sæt, som henvender sig til både drenge og piger fra 3 år.

Magna-Tiles har eksisteret siden år 1997. Det blev oprindelig opfundet af en japansk matematiklærer, manglede redskaber til at lære børnene om former og geometri på en sjovere og mere inspirerende måde. Legetøjet blev i starten døbt Phytagoras People.

Konceptet blev i 1996 blev solgt til amerikaneren Rudy Valenta, der tog konceptet med til USA og i samarbejde med hans kone, døbte de det sjove magnetlegetøj Magna-Tiles.

Det har sidenhen vist sig at være en fantastisk opfindelse, som også har vundet et hav af fine priser. Magna-Tiles er noget af det mest populære magnetlegetøj på markedet og det ses derfor i rigtig mange institutioner i både ind- og udland og selvfølgelig også i de private hjem.

Hvad er Magna-Tiles?

Magna-Tiles er magnetlegetøj, som er produceret i plast.

Brikkerne er CE-mærket og indeholder hverken BPV, ftalater, PVC, latex eller andre giftige materialer.

Brikkerne er flade og de er i forskellige former og farver.

Magneterne er placeret i kanten hele vejen rundt.

I Freestyle sættet er der dog en ny spændende ændring i forhold til de "normale" Magna-Tiles brikker, da dette sæt indeholder nemlig 12 specielle brikker, hvor der også er magneter midt på brikkerne.

Hvad indeholder Magna-Tiles Freestyle sæt?

Kassen indeholder 40 dele:

  • 16 små gennemsigtige firkanter.
  • 6 gennemsigtige ligesidede trekanter.
  • 4 gennemsigtige retvinklede trekanter.
  • 2 gennemsigtige "T" brikker.
  • 12 af de nye smarte firkantet brikker med takker.

De nye brikker har 9 magneter, fordelt rundt i hver brik, på den måde kan de sidde fast på mange flere sjove måder.

De 12 nye brikker er opdelt i fire forskellige farver, der er tre blå, tre røde, tre grønne og tre orange.

Magna-Tiles Freestyle, styrker og udvikler jeres barns finmotorik, rumlige forståelse, koncentration, logisk tænkning, problemløsning, form og farvegenkendelse og selvfølgelig også barnets fantasi og nysgerrighed.

Det spændende sæt er et fremragende STEAM-legetøj.

Hvad betyder det, når noget er STEAM-legetøj?

Ganske kort, så betyder STEAM, at der er muligheder for mange forskellige former for læring igennem leg med legetøjet.

S står for Science (videnskab).

T står for Technology (teknologi).

E står for Engineering (konstruktion).

A står for Arts (det artistiske og kunstneriske).

M står for Math (matematik).

Det er vigtigt for børns udvikling, at de får lov til at udforske, eksperimentere og opfinde ved hjælp af noget spændende og lærerigt STEAM-legetøj.

Hvorfor er STEAM-legetøj så godt?

Det er det bl.a. fordi, at det er med til at fremme nysgerrighed og kreativ tænkning hos børnene. Det er sundt for både børn og voksne, at undre sig over ting og stille spørgsmål.

Hvor mange firkanter skal man bruge for at lave et hus?

Hvorfor er der to “T” brikker?

Den japanske lærer, som opfandt Magna-Tiles, opfandt dem for at gøre matematik mere visuelt og sjovere. Af den grund vil jeg selvfølgelig også nævne, at sættet er rigtig godt til matematikundervisning.

Alt efter barnets alder, så kan man fx. bygge forskellige former og figurer i 2D og 3D og derefter udregne rumfang, areal, omkreds og måle vinkler. Der er ufattelig mange forskellige muligheder, når blot man tænker lidt ud af boksen.

Ret populært herhjemme

Det er efterhånden ret populært for de forskellige børn i vores familie at komme på besøg herhjemme og være med til at lege og bygge.

På den måde får vi også undersøgt legetøjet meget grundigt og vi får tjekket om det holder til noget.

Kvaliteten på Magna-Tiles Freestyle, er ligesom resten af Magna-Tiles produkter, helt i top! Det holder virkelig til at blive brugt igen og igen.

Vi har bygget med sættet i flere timer og nogle af brikkerne er også faldet på gulvet, uden der er sket noget ved det. De mindre børn kan hurtigt glemme, at man ikke lige kan løfte den flotte figur, som man lige har lavet.

Eftersom figuren sidder sammen med magneter, så falder den let fra hinanden, hvis man vil løfte den eller lege med den. Med hjælp fra en voksen og en del forsigtighed, så kan man godt flytte nogle af de figurer man bygger. De flotte mesterværker vil uden tvivl pynte, på en hylde eller i vindueskarmen.

Lysleg med Magna-Tiles Freestyle

De 12 nye brikker i sættet, er i forskellige farver og hvis man stiller dem et sted, hvor solens stråler kan skinne igennem dem, vil de lave et flot og dekorativt farvespil i rummet. Det er uden tvivl noget der vil fange børns nysgerrighed.

Sættet indeholder ikke små dele og brikkernes hjørner er ikke skarpe, så børnene kommer ikke til skade i legen.

Magna-Tiles Freestyle kan uden problemer kombineres med de andre Magna-Tiles sæt. På den måde kan legen let udvides og udvikles. De nye smarte byggeklodser i dette sæt, åbner op for flere kreative byggeprojekter, da de kan monteres på alle lede og kanter.

Det betyder, at I nu kan bygge sejere, vildere og helt unikke konstruktioner, som I ikke kan bygge med de andre sæt.

Vores vurdering af Magna-Tiles Freestylse sættet

Magna-Tiles Freestyle sæt indbyder til fantasifuld og fordybende leg, langt væk fra iPads og computeren. Det populære sæt kan nemt benyttes af flere børn på samme tid, på den måde vil børnene lære at koordinere byggeopgaverne og de vil lære at samarbejde.

Det er vigtigt at udvikle og styrke barnets sociale kompetencer, da det er noget barnet vil få brug for igennem hele livet.

Er Magna-Tiles Freestyle pengene værd?

Svaret behøver jeg på ingen måde at overveje... Svaret er JA!

Sættet er uden tvivl pengene værd. Efter mange timers leg og konstruktion, er det stadig et kæmpe hit!

De mange sjove og lærerige muligheder og de nye spændende brikker, er virkelig noget der fanger og fastholder børnenes interesse i legen. Selv de voksne vil have svært ved ikke at blive en del af legen.

Det handler om at freestyle og bygge løs.

Sættet vil udover brug i det private hjem, også være oplagt til institutionsbrug, hvor flere børn kan få glæde af det magnetiske legetøj.

Børn med særlige behov, kan også have glæde af at bygge med Magna-Tiles, da brikkerne er lette og nemme at bygge med. Børn med kognitive udfordringer kan bl.a. være udfordret på deres motoriske færdigheder. Disse børn vil derfor hurtigt få en succesoplevelse, når de finder ud af, at de kan mestre en opgave, som at bygge en lille konstruktion.

Magna-Tiles legetøj rammer en bred målgruppe, da man helt selv vælger hvor avanceret et byggeri man kaster sig ud i. Slip fantasien og kreativiteten løs og Freestyle!, med dette fantastiske Magna-Tiles sæt.

Vi giver sættet de største og varmeste anbefalinger med på vejen.!

Rigtig god fornøjelse! ?

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen