Magna-Tiles 32 stk. transparent anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast og magneter | Farve: Transparente farver / Clear Colors | Antal: 1 sæt med 32 dele.

"Vi var fra starten af virkelig spændte på at finde ud af, hvad Magna-Tiles magneterne kunne bidrage med hjemme hos os. Vi fik hurtigt svar på spørgsmålet, og kunne glædeligt erkende at Magna-Tiles magneterne er utrolig underholdende. De transparente magneter er spændende at lege med, og så byder de på et hav af muligheder! Dette sæt er - i vores optik - perfekt som barnets første æske med Magna-Tiles, men kan også snildt bruges som en “udvidelse” til barnets andre Magna-Tiles sæt..."

En anmeldelse af Magna-Tiles 32 stk. transparent

December vejret har for alvor fat i hverdagen, og der findes (for os) ikke noget bedre end at sidde og være kreative med vores søn, Mateo, der er 3 år gammel. Duften af gran og kalenderlys pryder stuen, og spisebordet er pyntet flot med juledekorationer og nissefigurer.

På denne tid af året giver det mening at bruge lidt flere timer omkring spisebordet, og her finder vi oftest kreative ting frem, som Mateo finder rigtig underholdende. Mateo elsker legen med modellervoks, magisk sand, perler, konstruktionslegetøj og sine elskede farveblyanter.

Magna-Tiles er et kæmpe hit hjemme hos flere af Mateos venner, og vi blev derfor hurtigt nysgerrige på det meget populære magnetlegetøj. Vi har derfor fået lov til at kigge nærmere på sættet: Magna-Tiles 32 stk. transparente magnet byggeplader.

Det praktiske om Magna-Tiles 32 stk. transparente magnet byggeplader

Magna-Tiles sættet er anbefalet fra + 3 år, og er produceret i plast og magneter. I dette sæt er alle magneterne transparente, og med hele 32 magnet byggeplader kan fantasien hurtigt få frit løb!

I sættet får du:

● 2 store firkanter
● 14 små firkanter
● 4 ligesidede trekanter
● 8 ligebenet trekanter
● 4 retvinklede trekanter

De forskellige dele kan nemt kombineres i legen med Magna-Tiles fra andre sæt, og sættet er derfor super nemt at komme i gang med!

Den mellemstore æske som Magna-Tiles sættet kommer i, er fyldt med farver og inspiration til, hvordan man hurtigt og nemt kommer i gang med legen.

Vores oplevelse med Magna-Tiles 32 stk. transparente magnet byggeplader

Mateo begyndte hurtigt at åbne æsken, som var propfyldt med farverige og transparente Magna-Tiles. Alle magneterne er placeret så de er godt beskyttede - og der er samtidig sørget for - at der ingen muligheder er, for at magneterne vælter rundt i æsken. Det gør både håndteringen og opbevaringen af magneterne i æsken super god.

Det tog ikke lang tid for Mateo at få alle Magna-Tiles magneterne op af æsken og ud på spisebordet. Legen med magneterne begyndte hurtigt, og Mateo var fanget af magneterne lige fra start.

Vi besluttede os for at give Mateo tid til at udforske sit nye sæt med Magna-Tiles magneter, imens vi interesserede kiggede med fra “sidelinjen”. Mateo begyndte hurtigt at skabe sine egne figurer og kreationer ud af magneterne, og vi kunne tydeligt se på ham, at han var meget koncentreret.

Da Mateo selv havde leget med magneterne i en halv times tid, inviterede han os med i legen. I vores leg begyndte vi hurtigt at snakke om de forskellige farver som magneterne havde - og vi snakkede også om de forskellige former på magneterne, som bestemt fangede Mateos interesse. Vi spurgte Mateo om han kunne finde ting i stuen der var firkantede ligesom nogle af hans magneter? Mateo pegede både på vores vinduer, hans bøger og fjernsynet.

Lige pludselig fik Mateo en god ide, og han løb ind på sit værelse. Mateo var hurtigt tilbage ved spisebordet igen, og i hånden havde han sine yndlings dyrefigurer.

Mateo ville lave sin egen zoologiske have. Han startede derfor med at bygge habitater til dyrene af Magna-Tiles og så var hans dyr ellers klar til at flytte ind. Vi brugte lang tid på denne leg - og kombinationen mellem dyrefigurer og Magna-Tiles var rigtig god!

Kombiner legen med Magna-Tiles 32 stk. transparente magneter med lys

Da alle magneterne i sættet er transparente, fungerer de super godt sammen med lys. Vi var rigtig spændte på at se magneternes farver, når lyset strømmede igennem dem. Vi kan allerede nu afsløre at vi bestemt ikke blev skuffede, og at de transparente magneter virkelig giver et ekstra krydderi til legen!

Vi fandt vores LED-lyspanel frem, og placerede det midt på spisebordet. Vi dæmpede lyset i stuen, så vi kunne opleve den fulde effekt af de transparente magneter. De transparente magneter kan dog også bruges på et LED-lyspanel i dagslys, det giver dog (logisk nok) en mindre effekt.

Mateo gjorde store øjne da først lyset blev tændt i LED-lyspanelet, og lyset strømmede op igennem de flotte og farverige transparente Magna-Tiles. Vi blev alle meget overraskede over de fantastiske farver som magneterne havde, og vi startede hurtigt små lege rundt omkring LED-lyspanelet.

Mateo lagde magneterne rundt omkring på LED-lyspanelet, og så øvede vi ellers farverne. Mateo begyndte også at lave forskellige figurer og kreationer, som flot stod og blev oplyst på LED-lyspanelet.

Vi begyndte at lægge de forskellig farvede Magna-Tiles ovenpå hinanden, og så hvordan farverne enten arbejdede sammen - eller omvendt - modarbejdede hinanden. Mateo fandt det rigtig interessant, og brugte lang tid på legen med de transparente Magna-Tiles på LED-lyspanelet.

Ideen med at rykke legen over på LED-lyspanelet, er i vores optik rigtig klogt. Legen på LED-lyspanelet skaber en helt anden form for leg med magneterne, og spørgsmålene trænger sig hurtigt på. Vi har blandt andet snakket om hvordan lyset påvirker de forskellige farver, og så har vi undersøgt hvordan forskellige lysstyrker, også kan have en spændende
effekt på magneterne.

Vores vurdering af Magna-Tiles 32 stk. transparente magnet byggeplader

Vi var fra starten af virkelig spændte på at finde ud af, hvad Magna-Tiles magneterne kunne bidrage med hjemme hos os. Vi fik hurtigt svar på spørgsmålet, og kunne glædeligt erkende at Magna-Tiles magneterne er utrolig underholdende. De transparente magneter er spændende at lege med, og så byder de på et hav af muligheder!

Magna-Tiles magneterne er alle i super flotte farver, og så er magneterne virkelig robuste. Mateo har absolut ingen problemer haft med at håndtere magneterne, som alle ligger super godt i hans hænder.

Dette sæt er - i vores optik - perfekt som barnets første æske med Magna-Tiles, men kan også snildt bruges som en “udvidelse” til barnets andre Magna-Tiles sæt.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles 100 stk Solid Colors

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles 16 stk. selvlysende figurer

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles 40 stk Freestyle magneter i klare farver

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen