Magna-Tiles 16 stk. selvlysende figurer anmeldelse

Alder: Fra 3 år | Materiale: Plast og magneter | Farve: Hvid-gørn farve / Solid Colors | Antal: 1 sæt med 16 dele.

"Dette sæt kan kombineres med andre sæt fra Magna-Tiles, men kan også leges med for sig selv. De fire forskellige former som magneterne har i sættet, gør det muligt for barnet, at udvikle sin kreativitet og sin fantasi i legen med magneterne. Dette sæt byder på en utrolig høj kvalitet, præcis som vi kender det fra Magna-Tiles. Der er hverken gået på kompromis med kvaliteten eller underholdningsværdien i produktet - og så tilføjer LED-lyset noget helt særligt til legen..."

En anmeldelse af Magna-Tiles 16 stk. selvlysende figurer

Vejret bliver koldere og de lyse timer bliver mindre. For os som familie betyder det at vi nyder den kreative leg rundt om spisebordet lidt ekstra, og valgmulighederne af kreativt legetøj er efterhånden rigtig stort!

Vi er tidligere blevet introduceret en smule for Magna-Tiles magneterne som er ekstremt populære. De populære magneter bliver lavet i en masse forskellige udgaver, og dette gør at legen med Magna-Tiles aldrig bliver kedelig.

Da mørket hurtigere falder på, på denne tid af året - har vi fået lov til at kigge nærmere på: Magna-Tiles Selvlysende - 16 stk. Glow in the dark. Årstiden taget i betragtning er dette sæt ekstremt spændende at kigge nærmere på, og vi allierede os hurtigt med vores 3-årige søn, Mateo, omkring spisebordet en kold december dag.

Det praktiske om Magna-Tiles Selvlysende - 16 stk. Glow in the dark

Magna-Tiles sættet er anbefalet fra + 3 år, og er produceret i plast og magneter. Der følger 16 stk. magneter med i sættet, og magneterne er i farverne hvid og grøn.

I sættet får du:

  • 4 små firkanter
  • 4 ligebenede trekanter
  • 4 retvinklede trekanter
  • 4 ligesidede trekanter
  • 1 LED-lygte

Magna-Tiles magneterne i dette sæt skiller sig ud, i forhold til Magna-Tiles sættene som oftest er fyldt med farver. Det gør sættet rigtig interessant - og den medfølgende LED-lygte gør absolut dette sæt anderledes og sjovt!

De forskellige dele kan nemt kombineres i legen med Magna-Tiles fra andre sæt, og sættet er derfor super nemt at komme i gang med!

Den mindre æske som Magna-Tiles sættet kommer i, er fyldt med billeder og inspiration, til hvordan man hurtigt og nemt kommer i gang med legen.

Sådan fungerer Magna-Tiles Selvlysende - 16 stk. Glow in the dark

Det er rigtig nemt at komme i gang med dette sæt fra Magna-Tiles, som både er spændende og hemmelighedsfuldt.

Barnet kan lege med magneterne helt almindeligt, og lade fantasien få frit spil. Barnet kan også udvælge sig sine magneter, som barnet enten vil lave en tegning på - eller måske skrive en hemmelig besked på. Med hjælp fra LED-lyset skal barnet blot holde den lille knap på midten inde, og herefter kan barnets kreationer gå i gang!

I dagslys er der ingen (heller ikke barnet) der kan se barnets sjove tegninger eller hemmelige beskeder - men ligeså snart lyset dæmpes - kommer tegningen eller den hemmelige besked til syne!

Barnet kan selvfølgelig også lege med magneterne i mørke, her kan barnet med det samme se hvordan legen med LED-lyset arter sig på magneterne.

Vores oplevelse med Magna-Tiles Selvlysende - 16 stk. Glow in the dark

Mateo fik hurtigt pakket alle Magna-Tiles ud af æsken, og lagde dem foran sig på spisebordet. Mateo kunne hurtigt konstatere at magneterne ikke var lige så farverige, som dem han var vant til at lege med. Vi forklarede Mateo at dette var et specielt sæt af Magna-Tiles, og hurtigt blev Mateo rigtig nysgerrig på hvorfor magneterne ikke var lige så
farverige, som magneterne han tidligere er blevet introduceret for.

Mateo begyndte hurtigt at skabe figurer og andre kreationer, som var det helt almindelige magneter han legede med. Vi lod Mateo sidde og fordybe sig i den kreative leg, og vi blev hurtigt imponeret over de mange muligheder som magneterne byder på. Da Mateo havde siddet et godt stykke tid og havde fordybet sig, kom han i tanke om den lille LED-lygte der også fulgte med til sættet.

Mateo fik (selvfølgelig) lov til at kigge nærmere på LED-lyset, som vi forklarede ham kunne tegne på magneterne. Mateo sendte os et skeptisk blik, men han prøvede. Mateo begyndte at holde knappen inde på lygten, og han kunne hurtigt se hvordan LED-lyset lyste op. Han kunne dog ikke se at magneterne ændrede farve, og vi bad derfor Mateo om at slukke lyset i stuen.

Mateo slukkede lyset, og magneterne lyste op de steder hvor Mateo havde “tegnet” med LED-lyset. Mateo udbrød et “wow”, og begyndte endnu en gang at fører LED-lyset over de forskellige magneter. I mørket kunne Mateo følge med i hvordan hans leg med LED-lyset på magneterne blev. Mateo fik lang tid til at gå med denne leg, og efter en smule tid - vender magneterne tilbage til “normal tilstand” igen.

Vores vurdering af Magna-Tiles Selvlysende - 16 stk. Glow in the dark

Dette sæt kan kombineres med andre sæt fra Magna-Tiles, men kan også leges med for sig selv. De fire forskellige former som magneterne har i sættet, gør det muligt for barnet, at udvikle sin kreativitet og sin fantasi i legen med magneterne.

Dette sæt byder på en utrolig høj kvalitet, præcis som vi kender det fra Magna-Tiles. Der er hverken gået på kompromis med kvaliteten eller underholdningsværdien i produktet - og så tilføjer LED-lyset noget helt særligt til legen.

Dette sæt er perfekt til barnet der elsker at undersøge og udforske sine kreative sider. Vi glæder os til flere hyggelige stunder med de super seje magneter, som med garanti vil blive fundet flittigt frem på spisebordet igen og igen.

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles Stardust

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles Metropolis

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles 100 stk. Transparent

 

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen