Migoga Ocean kuglebane anmeldelse

Alder: Anbefales fra 5 - 12 år | Materiale: Plast | Indhold: 92 dele | Mærke: Quercetti | Serie: Migoga | Produktionsland: Italien

"Carl har brugt enormt meget tid på Migoga Ocean spinnings kuglebane og den bliver glædeligt leget med hver dag. Han har bygget et utal af kombinationer og glæden er lige så stor hver eneste gang kuglerne kører igennem banen. Carl bliver bare overhovedet ikke træt af de mange muligheder, som kuglebanen giver. Samtidig er der læring i hver en bane og den visuelle tænkning bliver udfordret..."

En anmeldelse af Migoga Ocean kuglebanen fra Quercetti

Carl er 6 år og elsker legetøj med mange muligheder og løsninger. Da han modtog pakken med den store spinning kuglebane, Migoga Ocean, var han meget glad og spændt. Han kunne knap nok vente med, at få åbnet kassen og sad hurtigt klar til første ”byggemøde”.

Denne spinnings kuglebane er gaven med mange timers kreativ leg. Idéen bag konstruktionen er det inspirerende ocean. Koncentration, fantasi og forestillingsevne udfordres og der er mulighed for træning af barnets motorik og rationelle tankegang.

Men det sejeste er simpelthen de utallige konstruktioner, der kan kombineres og broer der kan bygges og endda med tanke på hvordan fysikken fungerer for, at sende kuglen ud i ”tornadoens” plads og videre ud i banens ocean.

Det praktiske om kuglebanen

Migoga Ocean spinnings kuglebane er fra det italienske mærke Quercetti og består af hele 92 dele. Der er mange kugler, at kunne fyre afsted. 2 store ”tornado” plader og mange forskellige dele til, at kunne bygge højt eller langt, alt efter lyst. Sættet indeholder også en sej affyrings mekanisme, så barnet kan fyre 4 kugler afsted på én gang. Legetøj fra det Quercetti overholder de høje krav under EN71 samt ASTM og CPSIA.

Migoga Ocean spinnings kuglebane anbefales fra 5 - 12 år og vi herhjemme vil klart anbefale, at holde sættet med de små dele væk fra små børn og husdyr, så de ikke får spist dem eller får delene galt i halsen.

Vi, som forældre, kan ofte frygte for, om plastikken holder, idet det bliver bygget om igen og igen, men med Migoga, kan vi i hvert fald konstatere, at det er yderst holdbart og solidt plastik. Delene er blevet tabt på gulvet, bygget og hevet fra hinanden igen og selvfølgelig vil vi kunne se små ridser af brugsspor, men det holder og er virkelig robust.

Inden vi modtog den sjove spinnings kuglebane, kendte vi ikke til mærket Quercetti. vi har derfor undersøgt mærkets baggrund, for at vide mere om deres tanker bag deres produkter.

Det italienske mærke Quercetti har i omkring 70 år, designet og produceret produkter til private hjem og institutioner uden på noget tidspunkt, at gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Quercetti har generelt stor fokus på, at stimulere barnets kreative intelligens og logisk tænkning, på samme tid indbyder deres forskellige produkter til udforskning og eksperimenter. Med andre ord, så er mange af deres produkter STEAM legetøj, som vores kuglebane eksempelvis er.

Quercettis legetøj er lavet til, at imponere og inspirere både børn og voksne, hvilket er helt perfekt for, at sætte gang i både kreativitet og fantasien i legen.

Carl startede med, at bygge kuglebanen efter den manual, der medfølger i kassen. Den var nem og meget overskuelig for Carl, at følge selv. Han startede med, at dele sættet op i grupper og farver, hvorefter det tog ham en lille times tid, at bygge kuglebanen, som på billedet. På intet tidspunkt mistede han tålmodigheden, for manualen er utrolig fint afbilledet.

Efter Carl havde brugt stort set hele eftermiddagen på, at lege og udforske kuglebanen, blev begge storesøstre på 11- og 13 år nysgerrige. De sad alle 3 søskende og byggede forskellige baner og brugte tid på, at lure, hvordan ”tornado” pladens effekt er. Der måtte lidt hjælp til fra faren med de mange spørgsmål, men derefter blev der ellers lavet baner, som gik fra spisebord og ned til stol og ny bane fra stol til gulv.

Migoga Ocean spinnings kuglebane er et fantastisk legetøj, som kan bidrage til mange timers socialt fælleskab. Om barnet er sammen med søskende eller med gode venner betyder intet, da det støtter det enkelte barn til, at samarbejde og lære de sociale spilleregler med, f.eks. at lytte og vente på tur og samtidig, at kunne støtte andre og endnu mere, at lade andre komme med idéer.

For os som forældre, så er det et godt redskab til en masse læring under leg.

Herhjemme har Carl, hans søstre og hans venner ikke blot leget med kuglebanen alene, de har ofte kombineret legen med andet legetøj også.

Et eksempel kunne være, da Carl og hans ven i formiddags havde bygget kuglebanen midt på stuegulvet og racerbilerne suste rundt omkring og under kuglebanen i fuld fart.

Eller da han, sammen med sine søstre, forleden dag kombinerede kuglebanen med legoklodser. De legede, at kuglebanen var en del af et stort Tivoliland. Legen handlede om, at legofigurerne var ved at bygge et kæmpe Tivoli med udsigt til det store Ocean. Legomændene kravlede rundt på kuglebanen for, at bygge den store forlystelse, så den var klar til åbningsdagen for det nye tivoli.

Ved, at barnet kombinerer kuglebanen med andet legetøj, åbner der sig endnu flere muligheder for spændende og lærerige rollelege og på den måde vil legen aldrig blive kedelig.

STEAM læring

Migoga Ocean er som nævnt tidligere et enormt velegnet STEAM lærings værktøj, som kan anvendes som legetøj med stort fokus på læring. Det vil sige, at det kan bruges i forskellige discipliner af teknologi. Barnet har gennem leg med denne kuglebane fra Migoga, mulighed for, med andre børn eller voksne, at eksperimentere og lege nysgerrigt med kuglebanen.

Hvad står S.T.E.A.M for?

S står for Science (videnskab).

T står for Technology (teknologi).

E står for Engineering (konstruktion).

A står for Arts (kunst).

M står for Math (matematik)

Farverig leg med kvalitet

Carl har brugt enormt meget tid på Quercetti's Migoga Ocean Spinning kuglebane og den bliver glædeligt leget med hver dag. Han har bygget et utal af kombinationer og glæden er lige så stor hver eneste gang kuglerne kører igennem banen. Carl bliver bare overhovedet ikke træt af de mange muligheder, som kuglebanen giver. Samtidig er der læring i hver en bane og den visuelle tænkning bliver udfordret.

Herhjemme er den store kuglebane et kæmpe hit. Det gælder både når Carl leger sammen med sine søskende, men vi har især lagt mærke til, hvordan kuglebanen som det første tiltrækker Carls venner, når han har legeaftaler med hjem. Efter at have set hvor populær denne kuglebane er herhjemme, så er vi slet ikke i tvivl om, at den kan anbefales til andre og skabe enorm glæde i mange hjem.

- Mia Steffensen

Læs også anmeldelsen af Migoga Kuglebane MAXI

Læs også anmeldelsen af Migoga Kuglebane Elevator

Læs også anmeldelsen af Migoga Junior kuglebanen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjQuercetti

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen