Little Tikes Spiraling Seas vandbord anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 år | Tema: Vandleg | Materiale: Genbrugbart plast

"Efter en meget positiv oplevelse, så giver jeg hermed de varmeste og største anbefalinger med herfra. Så frem med solcreme og håndklæde og så kan den sjoveste vandleg begynde. Husk, kun fantasien sætter grænser for en god leg!"

Anmeldelse af Spiralin' Seas vandbordet

Vores lille familie består af Mor, Carina 32 år, storebror Marcus på 15 år og lillebror Villads som er født i dec 2019.

Børn under 2 år, bør kun lege med vandbordet under opsyn fra voksen!

Vi er en familie, der rigtig godt kan lide at teste forskelligt legetøj, da jeg går meget op i, at godt legetøj er legetøj, som er lærerigt og som kan bruges på mange forskellige måder og i mange forskellige sammenhæng.

Derudover skal legetøj være i en god kvalitet, som kan holde til både vind og vejr og som kan holde til vildere lege.

Vi har, sammen med mine små niecer på 2 år og 5 år, været så heldige at få lov til at teste og anmelde Spiralin' Seas vandbordet fra Little Tikes.

Det er noget vi har set frem til med spænding og pigerne har næsten ikke kunnet vente. Det har været en virkelig sjov, hyggelig og våd oplevelse, at lege med Spiralin' Seas vandbordet.

Mere om Little Tikes vandbordet

Vandbordet egner sig til børn fra 2 år. Det er lavet af hårdt plast og er derfor af en rigtig god og holdbar kvalitet.

Little Tikes’ produkter indeholder ikke BPA, latex eller skadelig PVC og / eller ftalater, så du kan trygt lade dit lille barn lege og have det sjovt med produkter fra Little Tikes.

Hos Legebyen.dk kan man købe rigtig meget forskelligt legetøj fra Little Tikes, ligefra de populære Cozy Coupe gåbiler, store legehuse, sjovt aktivitetslegetøj og meget mere...

Little Tikes Company blev grundlagt i 1969 i Hudson, Ohio. Virksomheden er en multinational producent af innovative børneprodukter af høj kvalitet. Med mere end 50 års erfaring med at producere legetøj, så ved de virkelig hvad børn gerne vil lege med og hvad der fanger deres interesse og nysgerrighed.

Dette sjove vandbord fra Little Tikes vil med sikkerhed skabe timevis af fantastisk vandleg med de sjove aktiviteter. Hvem kan ikke godt lide at lege med vand ude i haven, en varm sommerdag.

Det er bestemt ikke kun i badet eller i badebassinet man kan lege med vand. Hvorfor også begrænse det, når der er masser af sjove muligheder.

Med dette flotte og interessante vandbord, kan dit barn uden problemer stå og lege med vand udenfor, enten sammen med sine venner eller alene.

Vandbordets aktiviteter

Spiralin Seas vandbordet har udover en masse vand også tre forskellige sjove aktiviteter. Det vil helt sikkert sætte barnets fantasi og kreativitet på spil og dit nysgerrige barn, vil slet ikke kunne lade være med at undersøge dette vandbord og de forskellige sjove ting, der er derpå. Børn er nysgerrige af natur og det er en super egenskab for at kunne lære og udvikle sig.

Den første aktivitet består af en mølle/to møllehjul som er orange.

Lad endelig dit lille barn, eksperimentere med tyngdekraft og energioverførsel ved at hælde vandet ned i den orange tragt og se hvordan kraften fra vandet får de to møllehjul til at snurre, imens vandet suser ned i karret.

Hæld mere og mere vand i tragten og se møllehjulene dreje rundt i fuld fart.

Der følger en rød kop med i sættet, som man bl.a. kan bruge til at hælde vand i tragten.

Koppen har to små huller i bunden, så vandet løber langsomt ud i to tynde stråler.

Den anden aktivitet på vandbordet fra Little Tikes er en vandmølle.

Vandmøllen er orange med et orange håndtag man kan dreje på, for at få de fire grønne kopper til at dreje rundt.

Vandmøllen er i en rigtig god kvalitet og i et robust design, vandmøllen kan derfor med hjælp fra dit barn komme til at dreje meget hurtigt rundt.

Sæt boldene i de grønne kopper på møllen og drej alt hvad du kan, så vil du opleve at vandet sprøjter ud til alle sider og ungerne, der griner i hvilen sky.

Der medfølger fem bolde i sættet. To blå med glade ansigter, to røde med glade ansigter og til sidst en grøn, som selvfølgelig også har et glad ansigt.

Til sidst er der, et stort blåt rør med en orange top.

Dette rør er en kuglebane, hvor dit barn kan komme en eller flere af de medfølgende bolde i. De vil derefter med naturens kraft accelerere og boldene/kuglerne vil trille hurtigere og hurtigere igennem banen, hvorefter de vil slutte med at falde ud i vandet på vandbordet.

En leg, som kan fortsætte igen og igen...

Leg og lær med vandbordet

Dit barn, vil stimulere finmotorikken og hånd-øje-koordinationen rigtig meget, ved at tage kuglerne fra vandet og løfte dem op i kuglebanen.

Leg med Spiralin' Seas vandbordet, vil styrke og stimulere rigtig mange områder hos dit lille barn. Det vil også hjælpe dit barn i den gode udvikling.

Sættet kan bl.a. styrke og stimulere:

 • Følesansen.
 • Synssansen.
 • Lattermusklerne.
 • Hånd-øje-koordination.
 • Selvstændighed.
 • Selvværd.
 • Selvtillid.
 • Nysgerrighed.
 • Finmotorikken.
 • Kreativiteten.
 • Fantasien.
 • Form- og farvegenkendelse.
 • Sociale kompetencer.

Vores oplevelser med vandbordet

Vi har haft så stor glæde og sjov med at teste Spiralin' Seas vandbordet fra Little Tikes. Det har virkelig været en sjov opgave og en dejlig nedkølende opgave i det varme sommervejr, vi havde i de tidlige sommermåneder.

Sættet har været meget populært herhjemme, ikke kun for at blive kølet ned, men fordi det er tre super gode og fangende aktiviteter, der er på dette bord. Vandet omkring aktiviteterne indbyder til sjov leg, om det så er at sejle med små både, plaske i vandet, kaste vand på hinanden eller bare lege med de glade bolde i vandet.

Man kan uden tvivl få lang tid til at gå med at lege med vandbordet fra Little Tikes. Mine niecers latter har man kunne høre på lang afsted, så der er ingen tvivl om at de har hygget sig.

Højden på vandbordet passer rigtig godt til et barn på 2 år, og min niece på 5 år var stadig ikke blevet for høj, til at bruge bordet. Det er derfor en god sommer aktivitet som små børn kan have glæde af i flere år.

Villads på 7 måneder har også haft stor glæde af dette sæt, han er selvfølgelig for lille til at lege med det selv, men med hjælp kan han også få lov til at plaske og dreje på de forskellige ting.

Børn under 2 år, bør kun lege med vandbordet under opsyn fra voksen!

Sættet er virkelig nemt at samle efter den vejledning, der er med i sættet og legen kan hurtigt gå igang.

Efter en meget positiv oplevelse, så giver jeg hermed de varmeste og største anbefalinger med herfra. Så frem med solcreme og håndklæde og så kan den sjoveste vandleg begynde. Husk, kun fantasien sætter grænser for en god leg!

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen