H2O-GO Vandbane anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 år | Mål: Længde = 549 cm | Materiale: Vinyl | CE-godkendt

"Vi ELSKER den. Man slipper for børn der skal op og ned af bassinet hele tiden. Her er det så nemt at gå fra og til! Vi glæder os til endnu flere sjove timer på vandbanen, hvis ellers det gode sommervejr vender tilbage..."

En anmeldelse af H2O-GO vandbanen

Vi har været SÅ heldige, at få lov at teste H2O-GO! Glidebanen, til kæmpe fornøjelse for vores to drenge på hhv. 3,5 og 7 år. Så kan sommeren bare komme an! Vi har en fest.

Praktisk:
● Anbefalet alder: 3 år +
● Størrelse: 549cm længde
● Speed Ramp™ har indbygget blød landing
● Tilslut en haveslange og H2O-GO
● Enkelt rutschebane med et vådt gennemblødningsbassin ved slutningen!
● Rutsche', Suse', Glide', HURTIGERE sjov!
● Holdbart 0.22/0,20mm vinyl,
● Lap til reparation medfølger.
● Indhold: Vandrutsjebane + Reparationslap

Opsætning af vandbanen

Den er simpelthen SÅ nem at sætte op! Rampen skal blot pustes op og så tilsluttes til en vandslange, og så er man klar til leg. Jeg brugte en kompressor, og det gik hurtigt. En super sjov vandrutsjebane, som kan bruges i haven.

Der er indbyggede sprinklere med sprinkler effekt, der holder rutsjebanen våd og glat - så der kan laves tilløb og så var Lasse klar til at kaste sig ned på rampen og ellers glide hele vejen, indtil den bløde
landingsrampe, så rutsjeturen ender blødt.

Der medfølger 2 plastpløkker man kan sætte i, så vandbanen ikke flytter sig, når legen bliver til den vilde side!

Leg på vandbanen

Og ikke nok med det blot er en vandglidebane - herhjemme er det et ligeså stort hit, blot at skubbe sig rundt enten på maven eller på rumpen, ligge under sprinklerne, rutsje på rutsjebanen - og bare skøjte frem og tilbage.

I Forhold til fx små badebassiner, så er glidebanen nemmere at rengøre, og den bliver ikke ulækker med dyr, græs osv - og den er nem at pakke sammen efter brug, hvis man blot ønsker den fremme en enkelt dag! Perfekt herhjem til.

Man skal ikke være nervøs for de mindste børn falder og får hovedet under vandet, så man kan slappe af, mens børnene leger (under opsyn).

Vores mening om H2O-GO vandbanen

Her er allerede brugt mange fede, sjove, vilde og spændende timer. Faktisk er den fremme hver dag. Og det betyder ingenting, for den tørre lynhurtig og er klar til at blive pakket væk - den fylder ingenting når den er pakket sammen - og frem igen dagen efter. Det tager ikke engang 5 minutter at sætte den op.

Vær opmærksom på, at den kun skal bruges på græs - sørg for små/store sten er fjernet under underlaget, ellers kan det gøre enormt ondt at glide, hvis man ridser sig på sten på vejen.

Jeg havde egentlig troet, at det ville være et problem med vandets temperatur, netop fordi vandet ikke bliver varmet op, men er koldt - men
mine drenge elsker det. De synes det er så skønt at blive kølet af, i den dejlige sommervarme! Og vandet der ligger på glidebanen bliver alligevel lidt varmt med tiden, af solens stråler.

Vandbanen er billig, holdbar og et sikkert hit til haven - SPECIELT hvis ikke man ønsker vandbassin i haven, så er det her simpelthen den perfekte mulighed, for en sommer med vand!

Vi ELSKER den. Man slipper for børn der skal op og ned af bassinet hele tiden. Her er det så nemt at gå fra og til! Vi glæder os til endnu flere sjove timer på glidebanen, hvis ellers det gode sommervejr vender tilbage...

- Sarah Grønbæk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjH2o-go

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen