Little Tikes Cozy Truck anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr. til 5 år | Materiale: Plast | Mål: L:89 x B:45 x H:89 cm | Farve: Blå & Gul | Vægt: 11,9 kg | Mærke: Little Tikes

"Det er helt fantastisk, at gåbilen byder på så mange lækre detaljer og funktioner. Vi forestiller os, at Cozy Truck gåbilen kan bruges i mange år, og at den derfor ikke er en gåbil Mateo lige med det samme vokser fra. Det er dejligt, at vi som forældre kan være en aktiv del af legen. Det indbyggede håndtag i bilens tag er til kæmpe hjælp, og det giver en bedre ergonomisk stilling for dig som forælder, når du skubber dit barn rundt i bilen..."

En anmeldelse af Cozy Truck Gåbilen fra Little Tikes

Da vores 2-årige søn Mateo har gåbiler til indendørs brug, som han er rigtig glad for, var det helt ideelt også at rykke glæden udenfor. Udenfor kniber det dog med gåbiler herhjemme. Vi elsker at bruge meget tid udendørs uanset vejr og årstid, og det var derfor ideelt at få en gåbil mere - denne gang til udendørsbrug. Vi har flere forskellige krav til en udendørs gåbil. Heriblandt er, at det skal være en gåbil af høj kvalitet, som kan køre i alt slags terræn.

Derudover ville ønskescenariet være en gåbil, som Mateo kan vokse op med - altså bruge flere år, og som ikke bliver påvirket af de skiftende årstider. Vi faldt hurtigt over Cozy Truck gåbilen, der både har tag, super fleksible og robuste hjul og et væld af andre lækre detaljer.

Detaljerne om Cozy Truck Gåbilen

Gåbilen er anbefalet fra 18 måneder til 5 år, og den er lavet af plast.

Gåbilen er 89 centimeter lang, 45 centimeter bred og 89 centimeter høj, og den maksimale belastning er 23 kilo.

Pakken indeholder:

  • Siddedelen
  • Hjul
  • Fælge
  • Døre
  • Håndtag
  • Rat
  • Klistermærker
  • Aksel
  • Bund
  • Skruer

Cozy Truck Gåbilen skal samles

Vi var noget spændte på samlingprocessen af gåbilen, da der var mange dele, klistermærker og skruer. Vi var nu klar til at bygge Cozy Truck gåbilen fra Little Tikes.

Der følger en rigtig god og detaljeret manual med. Vi var derfor aldrig i tvivl om, hvor skruerne skulle skrues i, klistermærkerne skulle sættes på eller, hvordan hjulene skulle monteres. Det er en stor bil, og derfor tog det også lidt længere tid at samle den. Det tog os lige under en time, fra vi havde lagt delene klar til det færdige resultat. Vi brugte tre redskaber under samlingen af gåbilen: en skruetrækker, en boremaskine og en hammer.

Vi var positivt overraskede over, hvor ligetil og nemt det var at samle gåbilen. Der er virkelig sørget for at lave en vejledning, der er let at forstå. Mateo kunne ikke deltage i samlingen af bilen, så derfor byggede vi den aftenen før, at han blev ny bilejer.

Mateos første tur i gåbilen

Vi introducerede Mateo for Cozy Truck gåbilen hjemme i stuen. Med det samme skulle Mateo over og røre de smilende øjne og den glade mund på gåbilen. Han gik derefter hen til bildøren, åbnede den og satte sig i sin nye seje bil.

Mateo begyndte at bevæge fødderne, og bilen begyndte at trille. Mateo skal styre hele gåbilen med fødderne og ikke rattet, hvilket han lige skulle vænne sig til. Det tog ikke mere end fem minutter og en lille forklaring fra far, og så sad teknikken ellers lige i skabet! Gåbilen skulle køres rundt i hele huset. Vi fortalte herefter Mateo, at det var en gåbil, som vi skulle bruge udenfor.

Vi fik hurtigt sko og jakker på, og så var det tid til at drøne afsted på terrassen. Mateo kørte rundt om sandkassen og videre ud på græsplænen. Der gik ikke lang tid før, Mateo mødte en forhindring i form af hans rutchebane på græsplænen.

Mateo havde i sin leg glemt, at man drejer med fødderne og ikke rattet. Han bakkede tilbage og fortsatte sin tur. På et tidspunkt var energien og kræfterne i Mateos ben sluppet op, og så er det jo godt, at man har søde forældre, der vil skubbe en. Mateo syntes virkelig, at det var sjovt, da man nu kunne køre endnu hurtigere. Der gik lang tid før Mateo havde brug for en pause med gåbilen udenfor.

Det er virkelig dejligt, at Mateo kan bruge gåbilen i alt slags vejr. Gåbilen er især et hit i regnvejr, da den har et smart tag, der gør, at Mateo ikke får regn på sig - fantastisk!

Fantastiske detaljer

Cozy Truck gåbilen er fyldt med detaljer, der fanger Mateos interesse og nysgerrighed. Detaljerne spænder vidt og er blandt andet bilhornet, som kan dytte og bildøren, der kan åbnes, lukkes og låses. Der følger en bundplade med til bilen, som man kan flytte på, hvis man har lyst. Vælger man at fjerne bundpladen, så kan Mateo køre, som han vil. Er bundpladen derimod i, så kan vi styre, hvor Mateo skal køre hen. Vi har primært benyttet os af muligheden for at tage
bundpladen ud, men hvis Mateo var lidt yngre, var vi bestemt startet med bundpladen i.

Bilen har sit eget bagagerum, hvor der er plads til overraskende mange ting. Herhjemme blev der både sat bamser, biler, bøger og en masse sand i bagagerummet - det var dog ikke alle tingene , der lå i bagagerummet på samme tid. Man kommer på ingen måder uden om, at bagagerummet er en super fin detalje, og der er plads nok til alt, der hører til en god køretur.

Foran bagagerummet er der en indbygget dobbelt kopholder, hvor Mateos drikkedunk kan stå. Det er en genial detalje - især på de varme sommerdage, hvor Mateo slipper for at stige ud af bilen. Legen kan derfor fortsætte efter et hurtigt stop og en god slurk saftevand. Hvis han tværtimod skulle ud af bilen for at drikke - for derefter at genoptage legen - ville det muligvis blive et irritationsmoment. Her har Little Tikes virkelig tænkt klogt. Kopholderen er perfekt, og drikkedunken står fast og solidt.

Klistermærkerne, der følger med Cozy Truck gåbilen, gør bilen rigtig indbydende og virkelig. De smarte lygter, som er placeret rundt på hele bilen, og de smilende øjne og mund indbyder til leg og glade dage. Der medfølger sågar fælge til hjulene, og det var en detalje far var hurtig til at kommentere på. Det faldt i rigtig god jord, og så er fælgene også super fede. Du får også mulighed for at kunne tanke din super seje bil, da der er et benzindæksel. Åbner man benzindækslet, er der mulighed for at tanke op.

I taget er der et stort håndtag, som vi kan bruge til at skubbe Mateo frem. Det er virkelig dejligt, at vi som forældre ikke skal anstrenge os for at hjælpe Mateo rundt i haven. De få steder han ikke selv har kræfter nok i benene til at kunne køre rundt, der kan vi - oprejst og uden besvær - skubbe ved hjælp fra håndtaget i taget.

Køreoplevelsen

Vi har både kørt med Cozy Truck gåbilen indenfor og udenfor. Vi bruger primært gåbilen udenfor, men har også testet alle slags overflader indenfor. Gåbilen kørte nemt over både tæppe, skumgulv og dørkarme, hvilket er et kæmpe plus.

Udenfor er køreoplevelsen ligeså god - især på fliser. Mateo kan godt køre på græsplænen selv, men nogle gange opstår der en smule modstand. Det har intet med gåbilen at gøre, men er udelukkende på grund af , at vores græsplæne er blevet lidt ujævn med årene. Mateo kan derfor selv stige ud af bilen og skubbe gåbilen op af ujævnhederne - eller han kan få mor og far til det.

Kører man på græsplænen er modstanden en del hårdere, så vi hjælper til, med at komme lidt hurtigere afsted, så legen bliver god og sjov for Mateo. Hvis vi giver det et halvt år mere, tror vi sagtens, at Mateo uden problemer, selv kan køre på græsplænen. Forhjulene kan dreje 360 grader, hvilket er en kæmpe fordel. Sædet, som Mateo sidder på, er behageligt og det giver sig en smule efter hans vægt.

Vores dom af Cozy Truck Gåbil fra Little Tikes

Det er helt fantastisk, at gåbilen byder på så mange lækre detaljer og funktioner. Vi forestiller os, at Cozy Truck gåbilen kan bruges i mange år, og at den derfor ikke er en gåbil Mateo lige med det samme vokser fra.

Det er dejligt, at vi som forældre kan være en aktiv del af legen. Det indbyggede håndtag i bilens tag er til kæmpe hjælp, og det giver en bedre ergonomisk stilling for dig som forælder, når du skubber dit barn rundt i bilen.

Hver gang vi er udenfor, er det gåbilen fra Little Tikes, der skal leges med først - uanset hvordan vejret er. Den super seje Cozy Truck Gåbil har eget bagagerum, en masse “ekstra udstyr”, lækre fælge, og så kører den oven i købet som en drøm igennem alt slags terræn!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Fun Zone Battle vandbordet fra Little Tikes

Læs også anmeldelsen af Picnicbordet fra Little Tikes

Læs også anmeldelsen af Cozy Coupe Original fra Little Tikes

Læs også anmeldelsen af Cozy Coupe Politibilen fra Little Tikes

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen