Fisher-Price Bondegård anmeldelse

Alder: Anbefales fra 1 - 5 år | Materiale: Plast | Batterier: 2 x AA | Mål: L:60 x H:40 cm | Serie: Little People | Producent: Fisher-Price

"Efter at have testet Little People Bondegård, så kan vi bestemt anbefale denne. Den henvender sig til børn i en bred aldersgruppe fra 1 år - 5 år og den henvender sig til både drenge og piger. Jeg synes at det er et kæmpe plus, at det er muligt at købe andet legetøj som passer dertil, så legen hele tiden kan fortsætte og udvikles. Little People Bondegård lever derfor op til alle vores forventninger og den er uden tvivl pengene værd..."

En anmeldelse af Fisher-Price Bondegården

Vi har været så heldige, at få lov til at teste og anmelde Fisher-Price, Little People Bondegården.

Jeg kan huske, at jeg også selv legede med legetøj fra Fisher-Price Little People dengang jeg var barn, og min store dreng på 15 år havde også stor glæde af Little People legetøjet, da han var lille. Det er derfor en meget stor ære, at få lov til at teste og anmelde lige netop dette legetøj.

Fisher-Price er et amerikansk selskab der producerer legetøj til børn og spædbørn. De har hovedkontor i New York og selskabet har siden år 1993 være 100% ejet af den amerikanske koncern Mattel. Virksomheden blev grundlagt i 1930 af Herman Fisher, Irving Price og Helen Schelle. Fisher-Price har produceret det populære legetøj Little People siden år 1960.

Little People Bondegård egner sig bedst til børn i alderen 1 år - 5 år.

Bondegården skal bruge 2 x AA batterier, for at få hele oplevelsen med.

Bondegården er 60 cm lang og 40 cm høj.

Sættet indeholder:

  • Den store flotte røde og hvide bondegård.
  • Bondemanden Jed.
  • En brun hest, en hvid kylling, en ko med sin lille kalv og en lyserød gris.

Tryk på knapperne for at høre de sjove sange, lyde og sætninger og se lyset. Tryk på den anden opdagelsesknap for at udklække kyllingerne. Åbn høloftet, for at aktiverer endnu sjovere lyde, sange og sætninger!

Drej siloen for at rotere majsafgrøden og hør sjove majs-popping lyde Og lyset over stalddøren fungerer virkelig!

Bondemanden Jed arbejder meget hårdt på sin store flotte bondegård, for at passe på alle sine dyr, og han ville uden tvivl elske at få en sød lille medhjælper. Børn vil elske at lære at tage sig af alle bondegårdens dyrevenner, fra at fodre kyllingerne, til at gemme hesten med et blødt tæppe og udforske alle de spændende aktiviteter på Little People bondegården.

Kom i gang med den sjove leg, ved at trykke på opdagelsesknappen for at åbne stalddøre og høre sjove sange og sætninger. (På dansk)

Eller åbn høloftet og se hvad der falder ned, det aktiverer flere forskellige lyde og sætninger! (På dansk)

Derudover kan den lille medhjælper trykke på opdagelsesknappen for at lukke kyllingerne ud, dreje siloen for at rotere majsafgrøden (pop-pop-pop!), Og meget meget mere.

Ding ding ding - ring på klokken for at fortælle alle bondegårdens dyr, at det er tid til mad.

Denne aktivitetsfyldte Little People bondegård er mere end blot en gård - det er et hjem for alle dit barns nye venner.

Little People Bondegård, stimulerer også dit barns sanser

Dit barn vil bl.a. stimulere følesansen, ved at røre ved de mange forskellige materialer.

Syns- og høresansen vil også blive stimuleret ved hjælp fra de flotte farver, sange og lyde.

Derudover vil denne bondegård også styrke sit barns fantasi og nysgerrighed. Når dit barn går på opdagelse på gården, vil han/hun hurtigt opdage hvordan hans/hendes handlinger kan få sjove ting til at ske.

Hjemme hos os er Fisher-Price Little People Bondegård et stort hit

Bondegården er lavet af en rigtig god og holdbar kvalitet og figurerne er søde og de er nemme at holde ved, selv for de små hænder. Bondegården er stor og de mindre børn kan derfor ikke selv bære rundt med den, det kræver hjælp fra en voksen. Men det at bondegården er stor gør, at den er mere interessant og spændende at lege med.

Mine to niecer Simone på 2 år og Dicte på 5 år gik med det samme igang med en leg. Det var sjovt at sidde på sidelinjen og lytte med på deres leg. Inden de blev præsenteret for Bondegården, fortalte jeg dem en historie om bondemanden Jed.

Dicte på 5 år tog straks Jed (bondemanden) imens Simone på 2 år ville være hesten.

Legen var igang med det samme og Jed passede sine dyr på gården. Den lille gris løb væk fra Bondegården, så Jed og hesten tog sammen rundt og ledte efter den lille gris. Bondemanden kan desværre ikke sidde på hesten, så de måtte gå ved siden af hinanden, imens de ledte efter grisen.

Heldigvis fandt de grisen, som var løbet væk fordi den blev bange for lyden fra klokken der ringede.

Og sådan fortsatte legen.

Efter længere tids leg indenfor, ville pigerne gerne have Jed og dyrene med udenfor og lege på græsset.

Fisher-Price Little People Bondegård og figurer er meget holdbare og figurerne kan derfor uden problemer komme med udenfor og lege.

Legen fortsatte derfor udenfor, hvor dyrene kunne komme på græs. Jed fik sig lidt af en opgave, med at holde øje med alle sine dyr på den store græsplæne uden indhegning. Jed er en god og dygtig bondemand, så han havde selvfølgelig helt styr på alle dyrene.

Efter en lang dag med mange timers leg både inde og ude, så kom Jed og dyrene med i bad og så var de fine og rene som nye igen.

For at udvide legen, kan man nemt kombinere flere af Little People produkterne.

Man kan fx vælge Fisher-Price Little People skolebus. Skolebussen kan køre på udflugt for at besøge Bondemanden Jed. Børnene i bussen har længe ønsket sig at besøge en bondegård, så de har set meget frem til at komme på besøg hos Jed og endda overnatte på bondegården. En af børnene har været så heldig, at han endda må sove på høloftet.

Børnene fra skolebussen kan opleve hvordan livet på Jed`s bondegård er og de kan hjælpe Jed med at passe gården og fodre de mange søde dyr. Little People skolebus med dansk tale, kan også købes hos Legebyen.dk

Kun fantasien sætter grænser for en god, lærerig og fordybende leg

Efter at have testet Little People Bondegården fra Fisher-Price, så kan vi bestemt anbefale denne. Den henvender sig til børn i en bred aldersgruppe fra 1 år - 5 år og den henvender sig til både drenge og piger.

Jeg synes at det er et kæmpe plus, at det er muligt at købe andet legetøj som passer dertil, så legen hele tiden kan fortsætte og udvikles. Little People Bondegård lever derfor op til alle vores forventninger og den er uden tvivl pengene værd.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Fisher-Price Little People Flyvemaskinen

Læs også anmeldelsen af Fisher-Price Little People Skolebussen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFisher-price

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen