Krabbe Trækdyr fra Fat Brain Toys anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 6 mdr til 4 år | Materiale: Kvalitets ABS plast og 100% BPA-fri silikone | Mål: L:24 x B:11,5 x H:9,5 cm | Antal: 1 stk.

"Vi har virkelig haft meget sjov herhjemme, i selskab med krabben. Malina har haft en utrolig energi når vi har fundet krabben frem, og der bliver grinet højlydt når krabbens ben og øjne bevæger sig. Det ser super sjovt ud, og vi kan som forældre, heller ikke lade være med at trække på smilebåndet. Det er helt fantastisk at vores datter kan få så meget sjov ud af krabben, og hendes storebror blev hurtigt interesseret i, hvad der var så sjovt..."

En anmeldelse af Krabbe Trækdyr Fra Fat Brain Toys

Vi er forældre til vores søde datter, Malina, der er 1 år gammel. Malina har et nysgerrigt sind, og hvis vi selv skulle sige det - har hun en fremragende humor. Malinas humor kommer tit til udtryk herhjemme, og hendes store smil og mange grin - gør at man aldrig keder sig!

Vi har fået fornøjelsen af at kunne præsentere hende for; Krabbe Trækdyret fra amerikanske Fat Brain Toys. Da vi så krabben første gang virkede den ekstremt venlig, og så var den propfyldt med farver, der nemt fanger små børneøjne. Vi var utroligt spændte på at introducere Malina for krabben, og finde ud af hvad krabben kunne tilfører til hendes lege.

Det praktiske om Krabbe Trækdyret fra Fat Brain Toys

Krabbe Trækdyret er anbefalet fra + 1 år, og er produceret i ABS plast, samt 100% BPA-fri silikone. Krabben har en længde på 24 centimeter, en bredde på 11,5 centimeter, og en højde på 9,5 centimeter.

Krabben er udstyret med en snor, og i enden af snoren er en smilende søstjerne. Den smilende søstjerne ser venlig ud, og motivere de små til at bruge den som et slags håndtag. Krabben har bevægelige ben og øjne, så den fremstår så realistisk og virkelig som overhovedet muligt. Krabben har også et “indbygget” håndtag bagpå skjoldet, så barnet
også kan lege med krabben siddende.

Krabben kommer i en fin æske, der ikke overlader meget til fantasien. På æsken står der hvordan man kan lege med krabben, og hvordan man bevæger den. Det er en farverig æske, der bestemt ikke er til at overse.

Vores oplevelse med Krabbe Trækdyret fra Fat Brain Toys

Malina var meget hurtig til at gå over til krabben, som vi havde placeret på hendes værelse. Hun tog med det samme fat i snoren og søstjernen, som hurtigt blev undersøgt. Vi var noget overraskede over at det ikke var krabben, hun valgte at undersøge nærmere til at starte med.

Der gik ikke længe, og så var det krabbens tur til at blive undersøgt nærmere. Malina smilede helt vildt, og begyndte forsigtigt at tage fat i krabben. Krabben blev løftet op, og Malina kiggede på krabbens store blå ben. De fangede virkelig hendes interesse, og da de bevægede sig begyndte hun at grine.

Vi besluttede os for at vise Malina (efter hun havde undersøgt krabben nøje), hvordan krabben var tiltænkt at lege med. Vi viste hende at man både kan tage fat i snoren og gå med krabben, og at man kan sidde ned og skubbe krabben frem og tilbage.

Malina var hurtig til at efterligne det vi havde vist hende, og der gik ikke lang tid før hun gik rundt med krabben på hendes værelse. Krabben er et sjovt og anderledes trækdyr, og det opdagede Malina også hurtigt. Der gik ikke mange øjeblikke før hun så benene under krabben bevæge sig, og hurtigt fik hun peget på øjnene som også bevægede sig. Malina grinte, og det virkede som om hun ikke kunne tro sine egne øjne - men den var god nok!

Malina var helt fascineret af de bevægende ben og øjne, og vi må da indrømme at for os som forældre, ser krabben også rigtig livagtig og sjov ud. Vi kunne sagtens forstå hvorfor Malina fandt krabben så interessant og sjov, og hvor var det dog dejligt at overvære!

Krabben har et indbygget håndtag på bagsiden af skjoldet, og det fandt Malinas hånd hurtigt hen til. Malina kunne på den måde sidde og lege med krabben, i stedet for at skulle gå rundt med den. Krabben byder altså på flere forskellige måder at lege med den på, og det er efter vores mening dejligt. Malina kunne sidde og skubbe krabben frem og tilbage, alt imens hun kunne betragte de bevægende ben og sjove øjne.

Det er sjældent vi oplever at Malina griner så meget, når hun leger med sit legetøj. Krabben har virkelig ramt plet underholdningsmæssigt, og er et super sjovt stykke babylegetøj.

Krabbe Trækdyret fra Fat Brain Toys er fantastisk underholdning

Vi har virkelig haft meget sjov herhjemme, i selskab med krabben. Malina har haft en utrolig energi når vi har fundet krabben frem, og der bliver grinet højlydt når krabbens ben og øjne bevæger sig. Det ser super sjovt ud, og vi kan som forældre, heller ikke lade være med at trække på smilebåndet. Det er helt fantastisk at vores datter kan få så meget sjov ud af krabben, og hendes storebror blev hurtigt interesseret i, hvad der var så sjovt.

Malinas storebror er 3 år gammel, og blev hurtigt nysgerrig på, hvad der fik hans lillesøster til at grine så meget. Han kiggede skeptisk på krabben, og tog fat i den. Vi fortalte at han skulle prøve at køre den hen over gulvet, og hurtigt bevægede krabbens ben og øjne sig. Han begyndte at smile, og begyndte at kravle rundt med krabben i hele huset.

Det er fantastisk at se at krabben både kan underholde de helt små, og lidt størrer børn. Fat Brain Toys anbefaler at krabben kan leges med af børn i alderen fra 1 - 4 år. Krabbe Trækdyret bliver leget vidt forskelligt med herhjemme, og hvor er det sjovt at se forskellen på storebrors leg kontra lillesøsters leg.

Vores vurdering af Krabbe Trækdyret fra Fat Brain Toys

Malina har været i strålende humør, hver gang vi har fundet krabben frem. Den søde krabbe har medført store grin og smil herhjemme. Malina har virkelig nydt sin leg med krabben. Hun har både haft det sjovt med at trække krabben hen af gulvet, og samtidig har hendes lege - siddende med krabben - skabt koncentreret øjeblikke.

Krabbe Trækdyret er produceret i hårdt ABS plast, og er derfor utroligt hårdfør. Malina kan være en smule voldsom i hendes bevægelser engang imellem, og det er vigtigt for os, at hendes legetøj kan holde til det. Krabben er både blevet skubbet hårdt hen ad gulvet, væltet, og så er den blevet kastet en smule med. Krabben har dog ingen synlige tegn på dette, og det bekræfter os i, at krabben er i en rigtig god kvalitet.

Den søde krabbe og søstjernen, vil med garanti skabe smil hjemme hos jer. Vi kunne hurtigt mærke at krabben var en smule anderledes, og skillede sig ud fra det legetøj vi normalt ville købe. Vi er rigtig glade for at vi har introduceret Malina for krabben, som er et fantastisk bud på et anderledes og sjovt indslag i kategorien; trækdyr.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Oombee Sansebold fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Dimpl Sanselegetøjet fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Frugtvenner Sensorisk legetøj fra Fat Brain Toys

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen