Kængurustylter anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Mærke: QU-AX | CE-godkendt

"Alle børn burde have en kængurustylte til rådighed derhjemme, det er mega-sjovt og mega udfordrende. Og når man først har lært det, så bliver det bare endnu sjovere! Vi elsker dem herhjemme. Og der øves og øves, hver eneste gang vi er i haven, og balancen bliver bedre for gang til gang, og der kan hoppes længere tid, hver gang der øves. Kængurustylten er fast inventar i mine drenges hænder, så snart vi er i haven..."

En anmeldelse af kængurustylter fra QU-AX

Vi tester de fedeste kængurustylter fra legebyen.dk!’’

Ved at få sig rørt gennem leg, gør det bare endnu nemmere og sjovere at motionere! Og her kommer kængurustylten ind i billedet. Den er genial til bevægelse, på en ny måde.’’

Vi har været så heldige, at Lasse på snart 8 år tester en til hans alder og vægt - den blå kængurustylte. Og, at Felix på 4 år tester en til lidt mindre børn, og svarende til hans alder – den røde kængurustylte.

Information omkring den BLÅ, til større børn:

Mærke: QU-AX

Mål: L: 100 cm.

Vægt: 2,2 kg.

Godkendt op til max 50 kg.

Alder: Fra 7-12 år.

Antal: 1 stk. Kængurustylten er CE-godkendt og har skridsikker gummifod, som kan udskiftes

Information omkring den RØDE, til mindre børn:

Mærke: QU-AX

Mål: L: 100 cm.

Vægt: 2,2 kg.

Godkendt op til max 30 kg.

Alder: Fra 3-6 år.

Antal: 1 stk. Kængurustylten er CE-godkendt og har skridsikker gummifod, som kan udskiftes

Kængurustylterne er holdbare og kraftige, så hvis man tænker, at de nemt bukker – så er det altså ikke tilfældet! Ej heller, ved at voksne hopper på begge kængurustylterne. Det er afprøvet herhjemme. Derudover holder de farven, og selv efter at have lagt ude i haven i alt slags vejr, så ser de stadig ud som nye. Ingen rust at se, eller andet slidtage.

Fede udfordringer

Er dine børn vilde med bevægelse, at udfolde sig på nye og udfordrende måder? Så er de her kængurustylter et kig værd! Det er nemlig hverken nemt eller kedeligt! Her får dit barn rig mulighed, for at opleve bevægelse på en helt ny måde. Udfordrer sin balance- og koordinations evne, træne det og samtidig have det helt vildt sjovt.

Kængurustylten bruges ved at man træder på hver sin side af stangen. Og så gælder det om at hoppe, inden man mister balancen. Super sjov for voksne også. Vi er allerede helt vilde med kængurustylterne herhjemme! Og selvom de er egnet til børn, så har både mor og far herhjemme også forsøgt at slå rekorder

Begge stylter er lige høje, og vejer det samme. Forskellen på den blå og røde kængurustylte er fjederen, når man hopper. For at kan bruge den blå og at den affjedre, så man kan hoppe, så kræver det, at man vejer mere og kan bruge mere kraft i sine hop. Hvorimod den røde nemmere affjedre, og kan derfor bedst bruges af mindre børn.

Jeg vil mene, at selvom man er mellem 8-10 år, så vil man også sagtens kunne bruge den røde kængurustylte, som er egnet til mindre børn, da affjedringen er den eneste forskel.

Derimod, så vil et barn på 4-5 år ikke kunne bruge den blå, da de ikke vejer nok til at få den til hoppe.

Hvis man synes, at fjederen er lidt hård i starten, så kan det være en god ide, at man lige “hopper” den til, som forældre – det kan de sagtens holde til.

Felix på 4 år, brugte lidt tid på at lære teknikken, som det kræver, for at kunne bruge en kængurustylte. Det er individuelt om man som 4 årig kan bruge en kængurustylte, men for Felix lykkedes det, efter utallige forsøg og styrt. Men med lidt hjælp og støtte fra os forældre, og hans egen viljestyrke, så fandt han teknikken og balancen. Hans stolthed lyste simpelthen ud af øjnene, da han tog de første 2-3 hop helt alene, og med tiden blev det til flere og flere. Ærligt, så havde jeg aldrig troet, at han som 4 årig skulle lære det, eller at han havde balancen og koordinationen til det, jeg troede den ville komme til at ligge i hjørnet af haven, og at det ville være storebror der ville bruge den, men de små overrasker os ofte på det punkt, og det er bare fantastisk at være vidne til alle deres små sejre!

Lasse på 7 år, han derimod hoppede på den, som om han aldrig havde lavet andet.. Til trods for, at det var første gang han prøvede en kængurustylte. Han var ret sej. 35 hop kom han op på, en af de første gange – efterfølgende begyndte jeg at stoppe med at tælle, for det blev til mange, hver gang. Han lærte også hurtigt teknikken i at hoppe frem og tilbage i haven med den, så i stedet for at gå, så kom han hoppende – det var Felix lidt misundelig på, for den teknik havde han alligevel endnu ikke lært.

Begge drenge var ret enige i, at det var hårdt. Det kræver nogle benmuskler at holde sig hoppende! Men, hvad betyder det, når det er sjovt?

Legen

Kængurustylten er til udendørs brug på fliserne – hvert fald herhjemme. Har man plads indenfor, så kan den også sagtens bruges indenfor.

Kængurustylterne er lig med sund og sjov leg. Alle aldre og folk med barnlige sjæle kan have det sjovt, med at hoppe på kængurustylte indenfor eller udenfor. Det er ikke svært for barnet at lære at hoppe på kængurustylten, men det kræver balance – og så snart man har fundet teknikken til det, så er man klar til at hoppe derudaf!

Derudover, så er det med til at give noget motion, og skaber grin i lange baner, når børnene når nye højder med de sprælske kængurustylter!

Børn kan ofte selv finde på mange gode, og kreative lege med deres kængurustylter, men hvis man skal ind og hjælpe dem videre med legen omkring kængurustylterne, kan det være en ide at foreslå et væddeløb, mellem flere kængurustylter. På den måde kan man også lege flere sammen, slå hinandens rekorder, se hvem der kan hoppe i længst tid, hoppe længst frem og tilbage - mulighederne er mange! Og kun børnenes fantasi sætter grænserne.

Efter vores mening

Alle børn burde have en kængurustylte til rådighed derhjemme, det er mega-sjovt og mega udfordrende. Og når man først har lært det, så bliver det bare endnu sjovere! Vi elsker dem herhjemme. Og der øves og øves, hver eneste gang vi er i haven, og balancen bliver bedre for gang til gang, og der kan hoppes længere tid, hver gang der øves. Kængurustylten er fast inventar i mine drenges hænder, så snart vi er i haven.

Ved at investere i en kængurustylte til dit barn, investere du også i massere af timers leg til dit barn, træning af balance og koordinations evnen, massere af grin og sejre! Jeg vil virkelig anbefale dig, at tage et kig hos Legebyen.dk og slå vejen forbi deres fantastiske kængurustylter!

Begge mine børn elsker dem, og jeg er ret sikker på, at de bliver slidt op herhjemme!

- Sarah Dam Grønbæk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjQu-ax

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen